Wedstrijdverslagen

28 apr 12 - SV De Ruiter - Beloften 2-1.

In de eerste helft kreeg SK WRB enkele kansen maar die bleven onbenut. SV De Ruiter deed het beter en puurde uit zijn doelkansen wel 2 treffers en stond zo vrij vroeg op 2-0. Na de pauze waren we de betere ploeg en kwamen op strafschop - omgezet door Dennis Declercq - op 2-1. Een thuisspeler kreeg de rode kaart waarna SK WRB op zoek ging naar de gelijkmaker. Die leek er ook te komen maar Jonas Borry zag zijn strafschop gekeerd door de thuisportier. Even later was het helemaal over en uit voor Jonas toen hij met 2x geel van het terrein gestuurd werd. Zo bleef het bij een nipte 2-1 thuiszege waarbij onze jongens toch wel beter verdienden.

 

21 apr 12 - Beloften - FC Luingnois 4-2.

In de eerste helft speelden beide ploegen vrij aanvallend maar veel doelgevaar leverde dit niet op. Toch was het Luingnois dat het eerst scoorde op de 18e minuut. Amper twee minuten later stonden de bordjes al gelijk met een doelpunt via Dennis Declercq, meteen ook de rustscore. In de tweede helft was SK WRB de betere ploeg en kwam na zeven minuten spelen op voorsprong via opnieuw Dennis Declercq (2-1). Drie minuten later kreeg een speler van Luingnois een rode kaart voor een trap op onze doelverdediger. Omstreeks het uur lukte Stijn Vervaeke de 3-1 na een mooi opgezette aanval. Hierna bleven tal van kansen onbenut waarna het de bezoekers waren die op 3-2 kwamen. Maar gelukkig was daar nog onze goalgetter Dennis Declercq die met zijn derde treffer van de namiddag de wedstrijd definitief besliste.

 

14 apr 12 - FC Helkijn - Beloften 5-0 ff  

 

31 maart 12 - Beloften - FC Poperinge 5-0 ff

 

23 maart 12 - SC Oostrozebeke - Beloften 1-4.

In een knappe eerste helft gingen beide ploegen resoluut op zoek naar doelpunten. Na balverlies van de doelman scoorde Dennis Declercq omstreeks het halfuur de 0-1. In de tweede helft was SK WRB duidelijk de betere ploeg en met mooi voetbal en vlot samenspel slaagden ze erin nog drie keer te scoren. Op het uur verscheen Gilles Vandenbussche alleen voor doel en legde de bal kalm en beheerst binnen (0-2). Hierna scoorde Dennis Declercq nog 2x en dit telkens met poeier in de voeten (0-4). In de slotminuut viel de plaatselijke eerredder.

 

17 maart 12 - Beloften - Ol Ledegem 0-5FF.

 

9 maart 12 - FC Lendelede  - Beloften 2-0.

Onze beloften kregen geen loon naar werken in deze wedstrijd. In de eerste helft lieten ze een paar kansen liggen en was het de thuisploeg die voorop kwam met een gelukstreffer.  In de tweede waren we de betere ploeg, hadden het meeste balbezit, maar konden opnieuw niet scoren. In de slotfase kreeg een thuisspeler rechtstreeks rood waarna ook Jonas Borry een flauwe tweede gele kaart onder de neus kreeg. Op de 90e minuut werd het dan ook nog eens 2-0.

 

3 maart 12 - Beloften - FC Langemark 1-6.

SK WRB startte in deze wedstrijd met juist geteld elf spelers maar zonder reservebank. Met enkele nieuwe, jonge spelers probeerden ze er het beste van te maken maar de tegenstand was te sterk. De rust werd bereikt met een 0-3 voorsprong voor Langemark. In de tweede helft kregen onze beloften wat meer kansen maar ze konden niet beletten dat Langemark verder uitliep. Op de 66e minuut maakte Gilles Vandenbussche het enige thuisdoelpunt.

 

25 feb 12 - Beloften - SK Geluwe 2-2.

Een sterke eerste helft van beide ploegen waarbij onze beloften na tien minuten spelen de score openden. Een knappe center van Niels Vandermarliere werd door Jordy Bryon binnen getrapt. Amper zeven minuten later stonden de bordjes alweer gelijk na een doelpunt gescoord uit duidelijk buitenspel. Drie minuten voor rust kwam Geluwe zelfs op voorsprong waarna Gilles Vandebussche nog een enorme mogelijkheid op de gelijkmaker liet liggen. In de tweede helft beheerste SK WRB de wedstrijd en kreeg ook verschillende doelkansen. Pas in de 76e minuut werden ze daarvoor ook beloond. Het was opnieuw Niels Vandermarliere die voor de beslissende voorzet zorgde waarna Bart Vansteenkiste hard binnen knalde.

 

20 jan 12 - E Wervik - Beloften 1-5.

Na negen minuten spelen kwam WRB op voorsprong via Dennis Declercq. Wervik had toen al een paar kansen niet benut maar kwam vrij vlug op gelijke hoogte. De wedstrijd leek gespeeld toen mooi samenspel ook 2 doelpunten opleverde via Gianni Demoen en opnieuw Dennis Declercq waardoor het meteen 1-3 stond. Net voor rust werd Dennis Declercq foutief gestuit in de zestienmeter. Hij nam de strafschop zelf voor zijn rekening maar besloot op de keeper. Ook de inlopende Bart Vansteenkiste trapte op de keeper maar Jordy Bryon knalde uiteindelijk toch binnen (1-4). Wervik zette in de tweede helft nog wat meer druk maar scoren konden ze niet. SK WRB deed dat wel toen uitblinker Dennis Declercq in de laatste minuut zijn derde doelpunt van de avond scoorde. Scoorden: Dennis Declercq (3), Gianni Demoen en Jordy Bryon.

 

14 jan 12 - Beloften - BL Otegem 3-5.

Binnen het openingskwartier kreeg ons bijzonder jeugdig beloften-team twee mooie doelkansen die helaas niet benut werden. De bezoekers waren beter bij de pinken en puurden uit 2 defensieve foutjes wel 2 doelpunten. Na zes minuten spelen in de tweede helft trapte Gilles Vandenbussche de 1-2 binnen maar jammer genoeg werd het amper één minuut later al 1-3. Bij het ingaan van het slotkwartier viel een vierde bezoekend doelpunt en was de wedstrijd beslist (1-4). Dennis Declerq milderde nog van op de stip waarna beide ploegen nog om beurt scoorden. Scoorden: Gilles Vandenbussche (2) en Dennis Declercq.

 

10 dec 11 - RC Lauwe - beloften 1-1.

In een evenwichtige eerste helft waren er doelkansen aan weerskanten. De thuisploeg opende de score maar we kwamen vrij snel langszij met een knappe goal van Davy Cappelle. Die zag dat de keeper ver voor zijn doel stond en de puike lobbal ging keurig binnen. Ook in de tweede helft gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe en vielen opnieuw een paar goeie kansen. De thuisploeg trof de paal maar op voorzet van Gilles Vandebussche trapte Sam Hoornaert een dot van een kans over doel.

 

3 dec 11 - Beloften - SV Wevelgem City 3-6.

Slechte start van onze beloften die na amper 5 minuten spelen reeds tegen een 0-3 aankeken. Geleidelijk aan verschenen we in de wedstrijd en werden zelfs een loepzuivere strafschop ontnomen. We kregen nog mogelijkheden maar het was Wevelgem die de 0-4 lukte. De tweede helft begon prima voor SK WRB dat na één minuut spelen de 1-4 scoorde via Dennis Declercq. Het werd zelfs 3-4 met twee doelpunten van Gilles Vandebussche. De gelijkmaker ging in de lucht maar het was integendeel Wevelgem dat de klus klaarde met 2 nieuwe doelpunten.

 

26 nov 11 - FC Luignois - Beloften 1-4.

Een snelle start van SK WRB dat reeds na 7 min. de score opende. Op voorzet van Mathieu Vercaigne kopte Bart Vansteenkiste de 0-1 binnen. SK WRB domineerde de eerste helft en zag dat beloond met een 2de doelpunt ditmaal van de voet van Dennis Declercq. Ook in de tweede helft waren we de betere ploeg en werd het vrij vlug 0-3 via Gilles Vandenbussche (assist Dennis Declercq). In de slotfase vielen nog 2 treffers, eerst scoorde de thuisploeg de 1-3 waarna Gilles Vandenbussche met zijn tweede van de middag de puike overwinning nog wat meer glans gaf.

 

19 nov 11 - Beloften - FC Helkijn 1-4.

Onze jongens deden het niet onaardig in de eerste helft maar wisten de geboden kansen niet af te maken. FC Helkijn deed dat wel zij het met een portie geluk bovenop. Het eerste doelpunt viel op buitenspel terwijl nummer 2 een owngoal was. Er werd gerust bij 0-4. 10 minuten ver in de tweede was het Ruben Hoornaert die na een mooie aanval voor de 1-4 zorgde. Binnen dezelfde minuut had Ruben zijn tweede kunnen scoren maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Hierna waren er nog mogelijkheden maar scoren lukte niet meer.

 

11 nov 11 - FC Poperinge - Beloften 1-2.

Een sterk begin van SK WRB dat massaal in de aanval ging en ook een paar kansen kreeg. Zo belande ondermeer een poging van Jordy Bryon tegen de dwarsligger. Op het half uur lukte het dan wel toen Maarten Bulckaen alleen voor het doel verscheen en het ook mooi afmaakte. In de tweede helft nam Poperinge aanvankelijk meer initiatief maar het was opnieuw SK WRB dat scoorde omstreeks het uur via Gilles Vandenbussche. In de slotfase werd een foutje in onze defensie nog afgestraft maar de verdiende overwinning ging naar onze jongens.

 

5 nov 11 - Beloften - SC Oostrozebeke 3-3.

Mooi voetbal langs weerszijden waarbij Pieter Glorieux de score opende. Een minuut later al was alles te herdoen na de bezoekende gelijkmaker. Omstreeks de 25e min. Kwamen we opnieuw op voorsprong toen Niels Devoldere knap binnenkopte na assist van Pieter Glorieux. Nog voor de rust zorgde Jochen Seynaeve met een knappe vrije trap voor de 3-1. Maar opnieuw scoorden de bezoekers binnen de minuut tegen zodat bij 3-2 gerust werd. In de tweede helft opnieuw veel doelkansen langs weerszijden waarbij de bezoekers in het slotkwartier toch wel verdiend langszij kwamen.

 

29 okt - Ol Ledegem - Beloften 3-1.

In een evenwichtige eerste helft waren er doelkansen voor beide ploegen. Het was SK WRB dat op voorsprong kwam toen Dennis Declercq van op afstand verschroeiend uithaalde (0-1).Enkele minuten later werd Thomas Vandendriessche alleen op weg naar doel onderuit gehaald. Iedereen had het gezien behalve die ene persoon die op het fluitje moet blazen. Geen strafschop en geen uitsluiting voor de thuisploeg. Het werd voor de rust zelfs nog 1-1. Ondanks knap verweer van onze jongens scoorde de thuisploeg nog 2x in de slotfase.

 

22 okt 11 - Beloften - FC Lendelede 2-3.

In de eerste helft was het doelgevaar langs weerszijden schaars te noemen waarbij de bezoekers uit hun enige 2 kansen ook 2 doelpunten puurden. Onze beloften waren de betere in de tweede helft en in de 57 min scoorde Gilles Vandenbussche de aansluitingstreffer. Even later kreeg Jonas Borry de rode kaart voor een fout op een doorgebroken bezoeker. Lendelede profiteerde en scoorde een derde treffer. In de slotfase was er een strafschop die door Koen Maes binnengetrapt werd (2-3). Ook een bezoeker mocht nog vervroegd douchen maar er veranderde niets meer aan de stand. Scoorden: Gilles Vandenbussche en Koen Maes.

 

15 okt 11 - FC Langemark - Beloften 3-4.

In een uitstekende eerste helft werd de thuisploeg gewoon weggespeeld en uit de vele doelkansen werden 3 doelpunten gepuurd. Gilles Vandenbussche, eerste wedstrijd sinds lange tijd, opende de score met een puike lobbal. Maarten Bulckaen scoorde met het hoofd nummer 2 terwijl Niels Vandermarliere op vrijschop voor de 0-3 rustscore zorgde. In de tweede helft kwam de thuisploeg wat meer in het spel maar het was SK WRB dat scoorde via Jonas Devoldere (0-4). Toch werd het nog spannend want de thuisploeg knabbelde aan zijn achterstand. In het slotkwartier misten onze jongens nog een aantal mooie kansen en verzuimden aldus de score op te drijven. Zonder twijfel een verdiende eerste overwinning van het seizoen.

Scoorden: Gilles Vandenbussche, Maarten Bulckaen, Niels Vandermarliere en Jonas Devoldere.

 

8 okt 11 - Beloften - SV de Ruiter 1-3.

Onze beloften kwamen goed voor de dag en hadden in de eerste helft ook een paar goeie kansen. Zo kwamen ze na een kwartier spelen verdiend op voorsprong via Kristof Hoedt. De bezoekers moesten het met heel wat minder doelkansen doen maar stonden aan de rust wel 1-2 voorop. In het begin van de tweede helft viel al vlug de 1-3 waarna de wedstrijd compleet verwaterde.

 

1 okt 11 - SK Geluwe - Beloften 5-1.

Een sterk begin van onze beloften leidde al in de openingsminuut  tot een doelpunt. Na mooi samenspel en een laatste voorzet van Niels Vandermarliere kon Maarten Bulckaen de bal binnentikken. Na 11 min. spelen kwam SK Geluwe op gelijke hoogte. SK  WRB kwam wel aan een paar kansen maar kon niet meer scoren. De thuisploeg Geluwe deed dat wel van op de stip net voor de rust (2-1). De 2e helft was er te veel aan voor SK WRB. Zo vond Geluwe nog 3x de netten. In de slotfase kreeg Jonas Borry nog een rode kaart en moest Matthias Coupé de wedstrijd staken wegens een kwetsuur.

 

24 sep 11 - Beloften - E Wervik 1-2.

Onze jongens kenden een sterk openingskwartier maar een vroege doelkans spatte op het doelkader uiteen. Hierna traden de bezoekers op het voorplan en kwamen omstreeks het halfuur verdiend op 0-1. Net voor de pauze werd het vanaf de stip zelfs 0-2. De tweede helft was van een goed niveau en onze jongens werden hiervoor beloond met de aansluitingstreffer via Matthias Coupé. Vlak voor tijd kregen we nog de kans op de gelijkmaker maar de bal ging langs de verkeerde kant van de doelpaal.

 

17 Sep 11 - Bl Otegem - Beloften 5-0 ff.

 

10 Sep 11 - Beloften - RC Lauwe 1-5.

De bezoekers hadden licht veldoverwicht in de eerste 20 min en lukten toen ook de 0-1. Gaandeweg verschenen onze beloften beter in de wedstrijd en op de 36e minuut werd het 1-1 toen Marijn Demeulenaere een vrijschop van Pieter Vandenbroucke binnen kopte. Een sterke start van het tweede bedrijf leverde bijna een voorsprong op maar de pegel van Pieter-Jan Bruneel kaatste via de deklat terug het veld in. De laatste 10 minuten waren er te veel aan voor onze jongens zodat alsnog overdreven eindcijfers op het bord verschenen. Thomas Vandendriessche werd nog uitgesloten na een tweede gele kaart.

 

2 sep 11 - SV Wevelgem City - Beloften 4-1

Onze jongens speelden een goede eerste helft maar kwamen ongelukkig op achterstand na een elfmeter. Omstreeks het uur werd het 2-0 waarna Bart Vansteenkiste tot 2-1 milderde. Amper 1 minuut later stond het 3-1 en wedstrijd gespeeld. In de allerlaatste minuut verschenen nog overdreven cijfers op het bord.

 

19 aug 11 - vriendschappelijk - beloften - FC Passendale 3-1.

Goede wedstrijd met doelkansen langs weerszijden. Omstreeks het kwartier kwamen we op voorsprong na een knap genomen vrije trap via Mathieu Vercaigne. Ook de tweede helft verliep gelijkopgaand maar het was opnieuw SK WRB dat scoorde toen Dennis Declercq zijn man uitkapte en binnen schoof. Met een prachtig afstandschot zorgde Matthias Coupé voor de 3-0 waarna Passendale in de allerlaatste minuut alsnog aan de verdiende eerredder geraakte.

Scoorden: Mathieu Vercaigne, Dennis Declercq en Matthias Coupé.

 

16 aug 11 - vriendschappelijk - Sparta Dikkebus - beloften 6-0.

De thuisploeg startte met flink wat spelers van hun eerste elftal en onze jongens hadden het niet gemakkelijk. Het stond 2-0 bij de rust. De tweede helft startte hoopgevend maar de 3 mooie kansen werden niet benut. De thuisploeg toonde hoe wel moet (4-0) waarna in de slotfase nog 2 doelpunten vielen en toch wel overdreven cijfers op het bord verschenen

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK