Wedstrijdverslagen

5 nov 11 - SV Rumbeke - U15 8-1.

We namen een goede start en ook ons deel van de doelkansen maar scoren blijft o zo moeilijk Er werd bij 4-1 gerust en ook in de tweede helft kregen we hetzelfde speelbeeld waar het opnieuw de thuisploeg was die de kansen benutte.

 

 

29 okt 11 - U15 - Merkem Sport 1-8

Doelpunten bleven even uit maar omstreeks minuut 10 kwamen de bezoekers alsnog op voorsprong. Ook onze jongens bleven het goed doen en een prima vrije trap van Niels had beslist meer verdiend. Uitgesteld is niet verloren en op assist van Niels wist Jan-Douwe even later alsnog te scoren. Ook in de tweede helft bleven we volle moed verder spelen en hielden de score binnen de perken.

 

22 okt 11 - FC Lichtervelde - U15 23-0

Onze jongens wisten dat ze weer voor een onmogelijke taak stonden maar begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Doelman Jonas deed wat hij kon maar toch stond het bij rusten reeds 11-0. In de tweede helft hadden we twee grote kansen via Joeri en Sam maar zelfs een eerredder was ons niet gegund.

 

15 okt 11 - U15 - FC Woesten 0-18.

Onze jongens kwamen vol goede moed op het veld en misten op een haar een aantal tegendoelpunten. Ook in de tweede helft waren de bezoekers baas en dreven de score stelselmatig op. Bedankt aan de twee meisjes van SK Staden die ons kwamen helpen.

 

8 okt 11 - SV Roeselare - U15 24-0.  

Tegen een veel te sterk Roeselare hebben we ons zo goed als mogelijk verweerd. Toch stond het aan de rust reeds 15-0. Ook in de tweede helft viel er weinig eer te rapen en scoorde de thuisploeg aan de lopende band. Toch een dikke proficiat voor onze spelers omdat ze een hechte groep blijven (het merendeel dan toch).

 

1 okt 11 - U15 - SV De Ruiter 4-11

We probeerden een aantal aanvallen op te bouwen maar moesten toch de rust in met 1-7.In de tweede helft starten we met een nieuwe tactiek en scoorden al vlug tegen. Ook de jongens van de Ruiter lieten zich niet doen en lukten ook nog een aantal doelpunten. Scoorden: Jan-Douwe (2)Arthur en Sam.

 

24 sep 11 - St Eloois-Winkel - U15 16-0

Het eerste kwartier speelden we aanvallend en raakten vlot bij het doel van de tegenstanders. Hierna toonde de thuisploeg zich sterker en stond bij de rust reeds 5-0 voorop. In de tweede helft wisten we geen raad met hun snelle spitsen en ondanks onze voorbeeldige inzet incasseerden we nog een korf tegendoelpunten.

 

17 sep 11 - U15 - VP Gits 2-8.

We gingen er met volle moed tegenaan maar konden een vroege tegentreffer niet vermijden. Onze jongens zorgden voor goed samenspel maar de bezoekers toonden zich beter in de afwerking. Onze aanvallende ingesteldheid werd beloond met een tegendoelpunt (rust 1-5).  Ook in de tweede helft gaven we de moed niet op en was aanvallen de boodschap. Onze doelman speelde zich eveneens in de kijker maar had geen verhaal tegen de bezoekende doelpunten. Na een knappe aanval werden we beloond met een tweede doelpunt  Scoorden: Jan Douwe en Sam.

 

10 sep 11 - Famkes Merkem - U15 12-1.

De famkes waren zeer sterk. Ook onze jongens bouwden in de eerste helft een aantal mooie aanvallen op maar de bijhorende doelkansen werden evenwel niet benut (rust 7-0). Ook in de tweede helft starten we opnieuw met volle moed maar verloren al vlug Friede Thevelein na een botsing met de plaatselijke doelvrouw. Onze trainer stuurde de opstelling iets bij zodat we alsnog een doelpunt konden scoren. Niettemin een dikke proficiat aan onze spelers.

 

3 sep 11 - U15 - Club Roeselare 0-16

Tegen een onklopbaar Club Roeselare deden onze jongens hun uiterste best en hielden in de eerste helft goed stand (0-5). Onze geblesseerde doelman Jonas werd vervangen door Jan-Douwe maar het was onbegonnen werk om alle doelpogingen te pareren. Ook wij verschenen een aantal keer in de aanval maar konden het niet afmaken.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK