Wedstrijdverslagen

28 apr - Famkes Merkem - U11 1-6

Doordat heel wat meisjes zaterdag hun Heilig Vormsel kregen, werd beslist om op vrijdagavond te spelen. We namen meteen het heft in handen en kregen al snel de kansen om de score te openen, maar de doelvrouw had andere plannen en keepte op een bijzonder hoog niveau. De afscheidnemende Aaron Crabbe wilde zijn ploeg nog een dienst bewijzen en scoorde het eerste doelpunt. We bleven goed naar de voetballende oplossing zoeken en scoorden voor de rust nog 2 keer. Louis Dewulf en opnieuw Aaron deden de netten trillen. Ook na de rust bleven we heer en meester en scoorden nog 3 keer, terwijl ook de (uiterst sympathieke) thuisploeg hun inzet bekroond zagen met een doelpuntje. Jeannot Deleu, Louis en Yentl Verhaverbeke scoorden. Doordat we slechts 25% van onze kansen afwerkten bleef de score nog relatief binnen de perken. Proficiat met de mooie overwinning en prachtige teamprestatie. Hopelijk kunnen we de lijn volgend seizoen doortrekken zodat we aan een reeks van 5 overwinningen op een rij nog een vervolg kunnen breien. Zo mogen we ons in de terugronde onofficieel kampioen noemen doordat we alle wedstrijden wonnen, met uitzondering van 1 gelijkspel.

Spelers: Ruben, Edward, Ibe, Yoran, Louis, Aaron, Jeannot, Yentl, Maxim, Victor, Milo

 

21 apr 12 - U11- KWS Houthulst 6-0.

Vijfde overwinning op een rij. Goede start waarbij we meteen het initiatief namen maar verkeerde keuzes en de gebrekkige afwerking zorgden ervoor dat we (voorlopig) niet tot scoren kwamen. Maar Yentl Verhaverbeke vond 10 minuten voor de rust zijn goede vorm terug, en scoorde dan maar meteen 3 maal, terwijl Maxim Deleu tussendoor ook de netten deed trillen. De tweede helft was van een iets mindere kwaliteit maar toch konden we de score nog doen oplopen via opnieuw Yentl en Edward Steyaert. Doelman Ruben Devoldere had een werkloze voormiddag door het goede verdedigende werk van de volledige ploeg. Proficiat voor de ganse ploeg met deze overwinning, Aaron Crabbe, Rowald Vanbesien en Yoran Degandt krijgen een extra vermelding achter hun naam.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Maxim, Victor, Louis, Yentl, Rowald, Cassie.

 

14 april 12 - Merkem Sp. - U11 0-6.

De laatste keer dat we in de competitie niet konden winnen was thuis tegen Merkem (2-2), we waren dus gewaarschuwd dat we met een goede tegenstander te maken hadden. De thuisploeg nam dan ook meteen het heft in handen maar tot grote kansen kwamen ze niet. Halfweg de tweede helft kwamen we beter in de wedstrijd en scoorden via Yoran Degandt na een goed getrapte corner van Milo Dejonckheere. Van toen af aan waren we heer en meester. De kwaliteit van het spel was niet zo goed als op het Paastornooi maar deze keer waren we veel efficiënter. Yentl Verhaverbeke en Louis Dewulf (2x) zorgden voor de overdreven 0-4 rustscore. In de tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Wij waren baas maar de thuisploeg speelde aardig mee. Yentl liet de score nog oplopen terwijl de thuisploeg slagkracht en heel weinig geluk kende in de afwerking. De corners van zowel Louis, Yentl als Milo waren steeds goed getrapt en deed de thuisverdediging meermaals wankelen. Het was niet verwonderlijk dat het zesde doelpunt er kwam na een hoekschop, ditmaal door Jeannot Deleu onhoudbaar binnen getrapt. Proficiat aan gans de ploeg met een extra vermelding voor Louis Dewulf, Yoran Degandt en Maxim Deleu. Ook Victor Lievens mag op een geslaagde wedstrijd terugkijken.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Louis, Jeannot, Milo, Yentl, Victor, Maxim

 

Paastornooi SV Moorslede - maandag 9 april 12 

SC Zonnebeke - U11 0-0

Goede wedstrijd tegen een sterk Zonnebeke. Beide ploegen kregen kansen, maar beide doelmannen stonden pal. Logisch gelijkspel na een goede wedstrijd.

U11 - VK Dadizele 0-1

De winnaar van vorig jaar en ook de ploeg die ons al meermaals met grote cijfers klopte kreeg vandaag de overwinning niet zo maar cadeau. Wij hadden het betere van het spel en lieten ook de meeste doelkansen optekenen. Maar de jonge scheids besliste in de slotminuut om Dadizele een cadeau te geven door te fluiten vooraleer de bal over de doellijn verdween. Ruben trok zijn armen in maar toch besloot de scheids om het doelpunt te valideren. Rare beslissing me dunkt.

Toekomst Menen - U11 4-1

Fantastische eerste helft van onze kant maar de kansen werden opnieuw niet verzilverd. Alleen op de doelman afgaan werd tot 2 maal toe gemist,  alsook het doelkader stond 2 maal in onze weg. Ook de tweede helft was leuk om volgen, Louis opende verdiend de score. Maar bij de eerste tegenprik toonde Menen hun efficiëntie. Langs beide kanten waren er nog heel wat kansen. Met eén groot verschil evenwel want Menen scoorde aan 100% terwijl wij verzuimden de kansen af te maken.

U11 - FC Houthem 1-4

Tweede wedstrijd na elkaar in de striemende regen was de match te veel. Overal kwamen we een stapje tekort. Toch kregen we enkele kansjes. Edward scoorde de aansluitingstreffer (1-2), maar risico's werden in de slotfase genadeloos afgestraft.

Conclusie: desondanks de mindere resultaten hebben we een goed tornooi gespeeld. Enkel de laatste wedstrijd is er 1 om snel te vergeten. Enig minpunt doorheen het ganse tornooi was het gebrek aan efficiëntie.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Ibe, Maxim, Jeannot, Milo, Louis, Yentl

 

31 maart 2012 - JV Lo-Reninge - U11 1-2

Van bij de aankomst in Lo-Reninge was het meteen duidelijk dat we tegen een sterke tegenstander moesten spelen. Ze hadden dit seizoen in competitie nog geen enkele keer verloren en een plaatselijke jeugdtrainer (van de U7) voorspelde zelfs een 20-0 in hun voordeel. Ik waarschuwde mijn spelers dat ze bijzonder geconcentreerd en met het mes tussen de tanden moesten spelen, we gingen hen eens een 'poepje' laten ruiken. De man vertrouwde me ook toe dat er een speler volgend jaar vertrekt naar het grote Roeselare en alle gevaar via hem kwam (rechter flank). In functie van dit wijzigde ik mijn ploeg en zette ik Yoran Degandt op links tegen hem. Na de opwarming zag ik al veel positiefs bij ons en was iedereen er klaar voor. 

De wedstrijd begon en meteen was duidelijk dat we te maken hadden met 2 verschillende speelstijlen, wij kozen voor de combinatie, terwijl zij vaak de lange bal hanteerden. We kwamen al snel op voorsprong via een mooi uitgevoerde aanval op rechts, die via Jeannot Deleu beheerst werd afgewerkt. De thuisploeg stak een tandje bij en we moesten op onze hoede zijn. Onder leiding van een beresterk Edward Steyaert en Yoran gaven we bitter weinig kansen weg, Ibe Callewaert en Aaron Crabbe speelden ook een belangrijke rol in de verdediging. 1 keer moest doelman Ruben Devoldere bijna ingrijpen, maar de bal zoefde voorlangs. Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg toch op gelijke hoogte toen een misverstand tussen Edward, Yoran en Maxim Deleu genadeloos werd afgestraft. De thuisploeg bleef baas, maar veel werk kreeg Ruben niet op te knappen. De snedige counters via Milo Dejonckheere en Louis Dewulf deden de thuisploeg meermaals wankelen. Na 20 minuten strafte Louis het laks verdedigen genadeloos af en knalde enig mooi binnen. Yoran had hun "sterspeler" de volledige wedstrijd in zijn achterzak waardoor de thuisploeg moeilijk aan voetballen toe kwam. 

De tweede helft startte en de thuisploeg stak een tandje bij, maar Westrozebeke bleef gemakkelijk overeind. Onze U11 schuwden de duels niet en de thuisploeg begon te zagen op alles en nog wat. Door onze fysiek en duelkracht kwam de thuisploeg nooit in hun spel, vooral Maxim was een gesel voor het middenveld van Lo-Reninge. De eerste kans in de tweede helft was er opnieuw voor ons, maar zowel Jeannot, Louis als Milo kregen de bal niet over de lijn. De thuisploeg lukte er niet in om kansen te creëren, doordat de volledige ploeg het verdedigende werk niet schuwde. Ook Ruben stond super geconcentreerd te keepen en pakte alle ballen die in zijn buurt kwamen. De spanning was zowel op als naast het veld te snijden. Onze supporters Tiny en Elien bleven onze jongens aanmoedigen en dat namen ze in dank aan door er te blijven hun kop voor leggen. De enige mooie kans van de thuisploeg werd door hun beste speler, de kapitein, enig mooi op de paal getrapt. Een gelukje voor ons, waarbij doelman Ruben zijn doelhout meermaals bedankte. De laatste 5 minuten was de spanning enorm te snijden en hadden we misschien de kans om de thuisploeg definitief uit te tellen, maar door ons overhaastte spel bleef de voorsprong miniem. Maar het bevrijdende eindsignaal kwam er toch en de overwinning werd gevierd alsof we kampioen waren. Jammer voor Lo-Reninge toonde hun trainer zich als een slecht verliezer door tegen onze spelers te zeggen "goed geduwd" in plaats van "goed gespeeld". Leren omgaan met verlies is ook een kwaliteit in het voetbal, gelukkig hebben wij daar al mee leren omgaan. :-)

In naam van Andy, Danny en mezelf willen we de ganse  ploeg proficiat wensen met deze mooie overwinning, ook de afwezigen hebben daartoe bijgedragen. Wanneer we blijven werken als 1 team staan er ons nog veel mooi voetbalmomenten te wachten. Doe zo voort.

Spelers: Ruben, Edward, Ibe, Yoran, Maxim, Milo, Jeannot, Yentl, Aaron

 

17 maart 12 - U11 - Famkes Merkem 3-0.

Tegen de Dames van Merkem namen we meteen het initiatief maar een attente doelvrouw hield haar netten schoon. Pas halfweg de eerste helft werd één van de talrijke doelkansen verzilverd na een individuele actie van Louis Dewulf. Enkele minuten later verdubbelde Yentl Verhaverbeke de score met een inlegger. 2-0 was meteen de ruststand. De tweede helft was van mindere kwaliteit. Merkem kwam beter in de wedstrijd en doelman Ruben Devoldere had een goede reflex in huis. Egoïsme en te weinig beweging zonder de bal zorgden voor een matige tweede helft. 10 minuten voor tijd nam Louis alle twijfels weg. Daarvoor hadden we al 2 maal op het doelpaal getrapt. Oververdiende overwinning waarbij Yoran Degandt de uitblinker was.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Rowald, Maxim, Louis, Victor, Yentl, Milo, Aaron

 

10 maart 12 - KWS Houthulst - U11 0-9.

Vanaf het begin namen we het initiatief en tikten de thuisploeg van het kastje naar de muur. Louis Dewulf opende fraai de score. Daarna scoorde Yentl Verhaverbeke terwijl goal nr 3 door het ééntijdsvoetbal er eentje van bijzondere hoge kwaliteit was, Ibe Callewaert was de afwerkier van dienst. Louis en Yentl (met z'n tweede en derde van de voormiddag) zorgden voor de niet eens overdreven 0-6 ruststand. De tweede helft was van een iets mindere kwaliteit maar doordat de eerste helft haast perfect was, mag dit geen verwondering wekken. We bleven baas en lieten de bal het werk doen. Yentl legde er nog twee in het mandje. Het slotakkoord was voor debutante Cassie Kesteloot die haar perfecte wedstrijd beloond zag met een doelpunt. Proficiat aan de ganse ploeg voor de goede teamprestatie. Zonder afbreuk te doen aan de anderen waren Louis, Maxim en Cassie de uitblinkers in deze wedstrijd. Ook proficiat aan de verdediging en doelman(nen) die hun werk heel goed deden waardoor de 0 voor het eerst op het bord bleef.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Jeannot, Maxim, Louis, Victor, Yentl, Ibe, Cassie  

 

3 maart 12 - U11 - Merkem Sport 2-2.

In een matige pot voetbal scoorden beide ploegen 2 keer. De bezoekers kwamen via een afstandsschot op voorsprong maar Jeannot Deleu zorgde al spoedig voor de verdiende gelijkmaker. Met de rust in zicht creëerden we nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord. De tweede helft was zwak langs beide kanten. Wij scoorden vlak na rust via Yentl Verhaverbeke en hadden licht overwicht maar tot kansen kwamen we niet meer. De enig kans van Merkem was ook meteen raak. In de slotseconden kwamen we nog goed weg toen de bezoekende spits faalde voor een leeg doel. Enkel Victor Lievens haalde een degelijk niveau.

Spelers: Ibe, Edward, Aaron, Yoran, Maxim, Rowald, Jeannot, Yentl, Louis, Victor

 

25 feb 12 - SV De Ruiter - U11 3-6.

Na de zwakke wedstrijd van vorige week namen onze U11 sportieve revanche. Onze jongens namen meteen het heft in handen maar een sterke thuisdoelman hield zijn netten schoon. Halfweg de eerste helft kreeg De Ruiter zijn eerste kans en het was meteen raak. Maxim Deleu zorgde voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft keken we meteen tegen een nieuwe achterstand aan maar scoorden hierna drie maal kort na elkaar via Yoran Degandt, Yentl Verhaverbeke en Milo Dejonckheere.  Concentratieverlies leidde de 3-4 in waarna Ruben Devoldere meester bleef in een 1 tegen 1 situatie. Kort erna ontfutselde Louis Dewulf de bal waarna Yentl beheerst binnenschoof. In de slotminuten nam Maxim alle twijfels weg met zijn tweede doelpunt van de voormiddag. Proficiat aan de ganse ploeg met een extra vermelding voor Yoran Degandt en Louis Dewulf.

Spelers: Ruben, Louis, Aaron, Yoran, Edward, Milo, Jeannot, Yentl, Maxim, Ibe

 

18 feb 12 - U11 - SV De De Ruiter 2-6.

In de beginfase van de wedstrijd was onze verdediging nog in winterslaap en stond het al snel 0-3. Na het inbrengen  van een opnieuw beresterke Maxim Deleu verschenen we meer in de wedstrijd. Er waren mooie kansen via Rowald Vanbesien, Louis Dewulf en Yentl Verhaverbeke en scoorden we ook tegen. Net voor rusten werd een nieuw mistasten in de verdediging genadeloos afgestraft. Na de rust scoorden we meteen tegen na een foutje van de bezoekende doelman. Van dan af waren we baas maar scoren lukte niet meer. Het waren integendeel de bezoekers die op de counter de netten nog twee maal deden trillen. Matige wedstrijd van onze kant met Ibe Callewaert, Maxim Deleu en Milo Dejonckheere als weinige lichtpuntjes. Scoorden: Milo en Maxim.

Spelers: Ruben, Edward, Aaron, Ibe, Louis, Rowald, Milo, Yentl, Maxim, Jeannot

 

28/29 jan 12 - tornooi gouden bal

U10

FC Gullegem 2 - SK WRB 1-1.

Goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander die slechts in de slotseconden een meer dan verdiend gelijkspel uit de brand sleepte. Yentl Verhaverbeke scoorde de openingstreffer.

TSC Proven - SK WRB 2- 5.

Al snel kwamen we 0-5 voor tegen Proven waarna concentratieverlies voor 2 tegentreffers zorgde. Yentl scoorde 4 maal terwijl ook Aaron Crabbe de netten deed trillen.

VK Ieper 1 - SK WRB 4-1.

Ieper kwam snel voorop maar Milo Dejonckheere kon tegenscoren. Tot drie maal toe kwamen we alleen voor doel maar een enorm sterke doelman zat er steeds met een handje of voetje tussen. Ieper kreeg ook een massa kansen en kon in de slotfase nog 3 maal scoren.

SV Wevelgem City - SK WRB 5-0. 

Tegen de ploeg van ex-Westrozebekespeler Janos Wylin kwamen we een maatje of 3 tekort. Doelman Ibe Callewaert kon de schade beperken. 

Door deze resultaten werden we derde in de groep. Goed resultaat tegen deze sterke tegenstanders. Absoluut uitblinker was Rowald Vanbesien. Ook de prestaties van Ibe, Yentl, Milo, Aaron en Victor Lievens mochten gezien worden.

 

U11

Keiem - SK WRB  0-1. 

Gelijkopgaande wedstrijd waarbij Edward Steyaert de score kon openen. Beide doelmannen toonden hierna het beste van zichzelf waardoor de score beperkt bleef.

St. Eloois Winkel - SK WRB 4-1. (oefenwedstrijd door forfait van VV Alveringem)

Tegen de latere winnaar van het tornooi speelden we een goede wedstrijd. Als ze beter zijn dan zijn ze beter. Doelpunt gescoord door Louis Dewulf

Deerlijk Sport - SK WRB 4-3.

Deze wedstrijd kon niet slechter beginnen en Deerlijk kwam al snel 2-0 voor. Via 2 doelpunten van Louis kwamen we opnieuw langszij. Milo Dejonckheere wiste een nieuwe voorsprong van Deerlijk weg. In de slotfase scoorde Deerlijk een vierde maal en daarop hadden we geen antwoord meer.

Menen 1 - SK WRB 4-1.

Tegen de verliezende finalist kwamen we snel voor via Milo. Maar Menen was de betere ploeg en kon de verdiende overwinning meegraaien. Gelukkig had doelman Ruben Devoldere een goed moment zodat de score binnen de perken bleef.

Door deze resultaten waren we derde in de groep maar hadden we 1 keer meer gescoord dan waren we zelfs tweede geworden. Hierdoor kwamen we uit voor de 5de en 6de plaats tegen Menen 2. Er zat duidelijk meer in.

Menen 2 - SK WRB 1-1 (1-0 na pen.)

Louis bracht ons snel voorop. Verschillende kansen werden of door de keeper onschadelijk gemaakt of door egoïsme gemist. Daardoor kwam Menen beter in de wedstrijd en scoorde nog tegen. De penalty's waren dramatisch waardoor we op de zesde plaats eindigden.

Spelers: Ruben, Edward, Milo, Louis, Yoran Degandt, Jeannot Deleu en Yentl Verhaverbeke.

 

 

10 dec 11 - Club Roeselare - U11 6-0

In de laatste wedstrijd van het jaar was de thuisploeg een maatje of 2 te groot voor ons. Roeselare nam meteen het initiatief en kwam via een afgeweken bal op voorsprong. We herstelden het evenwicht maar werden net voor rust 2 maal koud gepakt op de counter. De tweede helft was een maat voor niks en de thuisploeg kon de score nog uitdiepen. Matige wedstrijd. Maxim Deleu, Victor Lievens en Milo Dejonckheere waren de weinige lichtpuntjes. Toch moeten we de ganse ploeg feliciteren voor de bijzondere goede eerste helft van het seizoen want één slechte match maakt nog geen slecht jaar. 

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Maxim, Jeannot, Victor, Yentl, Milo

 

3 dec 11 - U11 - Hulste Sport 1-0.

Onder gure weersomstandigheden moesten we in de eerste helft ook nog toch tegen de felle wind optornen. Via mooie combinaties probeerden we de weg naar het doel te vinden terwijl de bezoekers op de counter loerden. Weinig kansen langs weerszijden. In de tweede helft namen we meteen het heft in handen en hadden enkele mooie kansen om de score te openen. Halfweg de tweede helft kwamen we op voorsprong via een doelpunt van Edward Steyaert die de bal na hoekschop onhoudbaar binnen trapte. Meteen het sein voor de bezoekers om een tandje bij te steken. Ruben Devoldere moest al zijn kunnen tonen op een afstandsschot. we kwamen we er niet meer uit maar onze verdediging stond pal. De weinige foutjes werden door een supergeconcentreerde doelman verijdeld. De spanning steeg naarmate de wedstrijd vorderde maar de zege werd niet meer uit handen gegeven. Supervermelding voor Ruben Devoldere en Maxim Deleu. Tot slot: tegen Hulste kregen we 4 scoringskansen en dit telkens  na hoekschop. Ook een woord van dank aan beide afgevaardigden Andy en Danny die iedere week het beste van zichzelf geven en de spelers en de trainer in de watten leggen. 

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Ibe, Maxim, Jeannot, Rowald, Yentl, Aaron, Victor

 

26 nov 11 - U11 - Jong Vijve 3-1

De bezoekers namen meteen het heft in handen maar een wakkere en zeer attente doelman Ruben Devoldere hield zijn netten schoon. Gaandeweg namen we met mooi voetbal het initiatief over. Vooral Jeannot Deleu deed de bezoekende verdediging meermaals wankelen. Na een schitterende aanval kon Edward Steyaert de score openen. Onze tweede goal was evenwel nog van een veel mooiere makelij. Na een pas of 10 kwam de bal voor de voeten van Rowald Vanbesien die rustig bleef en mooi binnen trapte (2-0). De beginfase van de tweede helft werd opnieuw volledig door ons gedomineerd. Maar ofwel ontbrak de laatste pas, ofwel voorkwam een sterke bezoekende doelman erger. Op een zeldzame counter kon Jong Vijve tegen scoren (2-1) maar verder wamen ze niet mede dankzij Ruben Devoldere die heel geconcentreerd stond te kepen. De laatste 10 minuten sloop de onrustspanning in onze ploeg en werd de bal te vaak lukraak weggetrapt. In de laatste secondes zorgde een individuele actie van Yentl Verhaverbeke voor de definitieve doodsteek (3-1). Proficiat aan gans de ploeg met een extra vermelding voor Jeannot Deleu en Yoran Degandt. 

Spelers: Ruben, Louis, Yoran, Ibe, Edward, Jeannot, Milo, Yentl, Rowald, Aaron 

19 nov 11 - SK Beveren-Leie - U11 4-2

Het was, ondanks de aanmoedigingen van afgevaardigde Danny's boezemvriend, de thuisploeg die de wedstrijd in handen nam. Onder leiding van hun enorm sterke  nummer 10 kwamen we moeilijk aan voetballen toe. Toch was de grootste kans voor Louis Dewulf maar de doelman pareerde knap. Een slechte uittrap van Ruben Devoldere leidde de 1-0 in. Maar Ruben herstelde meteen zijn foutje door 2 "gemaakte" doelpunten enig mooi te pareren. Vlak voor rust scoorde de thuisploeg de 2-0. Enkele positie wissels zorgden aanvankelijk voor weinig verschil en we kregen zelfs een derde doelpunt tegen. Al snel kon Yentl Verhaverbeke, na een knappe aanval over 6 stationnetjes, tegen scoren. Dat alles in 1 tijd gebeurde, verdiend zelfs nog een extra vermelding. Kort daarop bleef Milo Dejonckheere goed door jagen maar de poging van Yentl werd van de lijn gekeerd. De hierop volgende tegenstoot leverde een 4de thuisdoelpunt op. 4-1 in plaats van 3-2 maakt een hemel van verschil. In de slotfase lukten we nog de 4-2 via Edward Steyaert maar verder geraakten we niet. Goede wedstrijd waarbij vaak de voetballende oplossing werd gezocht met een extra pluim voor Ibe Callewaert, Louis Dewulf en Ruben Devoldere.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Jeannot, Maxim, Louis, Victor, Yentl, Milo, Ibe

 

12 nov 11 - U11 - SV Izegem 10-1

Onze U11 zetten de vorm van de laatste weken in deze thuiswedstrijd verder. Al snel scoorde Milo Dejonckheere 2 maal - en met tussenin nog een treffer van Yentl Verhaverbeke - stond het al vroeg 3-0. Onze jongen bleven de geboden ruimte opzoeken en Yentl zorgde met een zuivere hattrick voor de niet eens overdreven 6-0 ruststand. Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Yentl lukte zijn vijfde van de voormiddag en Victor Lievens scoorde na een goed getrapte corner van Milo. Daarna nam Yentl de rol van aangever op zich en bood Victor Lievens op mooie wijze zijn tweede van de dag aan. Ook Louis slaagde er nog in om de bezoekende doelman te verschalken. Wel degelijk een pluim voor de bezoekende doelman, de enige speler op een goed niveau, anders hadden we er minstens nog eens zoveel gescoord. In de laatste 10 minuten zorgden de vele positiewissels ervoor dat de moedige bezoekers nog konden tegen scoren. Proficiat voor gans de ploeg met een extra vermelding voor Maxim Deleu, Yoran Degandt en gelegenheids doelman Jeannot Deleu.

Spelers: Ibe, Edward, Yoran, Aaron, Maxim, Milo, Jeannot, Yentl, Louis, Victor.

 

5 nov  11 - WS Desselgem - U11 9-1.

Aan een mooie reeks van 3 overwinningen op rij kwam zaterdag spijtig genoeg een eind. Tegen de beste ploeg van de reeks kwamen we in de aanvangsfase niet 1 maar een 3-tal stappen te kort. Na 4 minuten spelen stond het al 3-0 en pas na flink wat gemiste kansen van de thuisploeg herstelden we het evenwicht. We staken de neus aan het venster wat resulteerde in een 3-1 via Yentl Verhaverbeke. Kort daarna had Yentl de kans op de aansluitingstreffer aan de voet maar de thuisgoalie redde subliem. Deze klap kwamen we gans de wedstrijd niet meer te boven wat resulteerde in nog niet eens overdreven 9-1 cijfers. Proficiat aan Desselgem voor hun prachtig ploegje al blijft de vraag hoe lang ze deze zullen kunnen samenhouden met de scouting en concurrentie van de omliggende ploegen.

Spelers: Ruben, Edward, Jeannot, Yoran, Maxim, Milo, Rowald, Yentl, Aaron

 

29 okt 11 - U11 - SV De Ruiter 6-1

Na een weekje bosklas is het altijd bang afwachten hoe fris de spelers op het veld gaan verschijnen. Maar ook de bezoekers hadden te kampen met veel afzeggingen. De vrees was dus ongegrond want we namen meteen de wedstrijd in handen. Na amper 10 minuten spelen stond het al 3-0. Met doelpunten van Yentl Verhaverbeke (2), Louis Dewulf en Rowald Vanbesien stond het bij de rust 4-0. Concentratieverlies leidde na de pauze tot een bezoekend tegendoelpunt (4-1). Maar opnieuw Yentl Verhaverbeke vond 2 maal de weg naar doel en de derde opeenvolgende zege was een feit. Proficiat voor de mooie teamprestatie waarbij Louis Dewulf, Yentl Verhaverbeke en Victor Lievens nog een extra vermelding krijgen.

Spelers: Ruben, Edward, Aaron, Yoran, Louis, Rowald, Milo, Yentl, Victor, Jeannot

 

22 okt 11 - U11 - Club Roeselare 2-1.

De bezoekers namen de wedstrijd in handen en drukten ons achteruit. De 0-1 viel al snel waarna het tempo nog opgevoerd werd. De doelpaal en de slechte bezoekende afwerking stond een ruimere voorsprong in de weg. Na de inbreng van Louis Dewulf en Rowald Vanbesien herstelden we al snel het evenwicht. Na enkele kleine kansjes kwam Yentl Verhaverbeke alleen voor doel en werkte ook subliem af (1-1). Edward Steyaert knalde nog een vrije trap op de paal. Wat niettemin resulteerde in een gevleide 1-1 ruststand. Na de rust namen we het initiatief wat resulteerde in mooi combinatie voetba maar het bleef opletten voor de snedige bezoekende counters. Halfweg de tweede helft kwam de bal voor de voeten van Yoran Degandt en die twijfelde niet en schoot meteen op doel. Yentl Verhaverbeke, stond volledig alleen voor doel, controleerde het schot van Yoran en legde de bal voorbij de bezoekende doelman. De laatste 10 minuten werd er tegen een hels tempo gespeeld en gevochten voor iedere meter. Wij kregen nog enkele kansen via Rowald Vanbesien, Maxim Deleu en Louis Dewulf. Ook de bezoekers kregen enkele kansen en zeker toen een bezoeker alleen voor doel verscheen maar nog afgeblokt werd door de goed teruggekeerde Jeannot Deleu In blessuretijd was de spanning zowel op als naast het veld te snijden. Yoran Degandt moest lijf en leden in de strijd gooien om een bezoeker af te stoppen. In de slotseconden was er nog een laatste kans voor de bezoekers, maar Ruben Devoldere redde enig mooi waarna de rebound op de paal getrapt werd. Proficiat aan de sterke ploegprestatie met een extra vermelding voor Maxim Deleu, Yoran Degandt en Ruben Devoldere. Ook de aanmoedigingen van de supporters stak onze ploeg een hart onder de riem, waarvoor onze dank.

 Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Maxim, Ibe, Jeannot, Yentl, Louis, Rowald

 

15 okt 11 - Hulste Sport - U11 0-3

Gelijkopgaande eerste helft waarbij de doelkansen op 1 hand te tellen waren. Maar de beste kansen waren wel voor ons want zo was Yoran Degandt er tot 2 maal toe heel dicht bij. Het was trouwens Edward Steyaert die een goed getrapte corner van Louis Dewulf kon binnenduwen. Meteen was de 0-1 ruststand een feit. In het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg beter uit de startblokken maar onze verdediging met Edward, Yoran en Aaron Crabbe gaf geen krimp. Een goed geconcentreerde doelman Ibe Callewaert deed de rest. Wij van onze kant loerden op de counter maar Yentl Verhaverbeke mistte jammer genoeg 3 mooie kansen om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen. Halverwege de tweede helft kregen we opnieuw een corner en die werd enorm goed getrapt door Milo Dejonckheere waarbij een thuisverdediger de bal in eigen doel deed afwijken. Trouwens, bij iedere corner was het bibberen en beven voor de thuisploeg. Jeannot Deleu en Louis Dewulf kregen nog kansen om te scoren en dit na opnieuw een... hoekschop. In de laatste minuut werd een zoveelste corner slecht weggewerkt. Victor Lievens nam de bal in 1 keer op de slof en die belandde zo bij Louis Dewulf die er als de kippen bij was om de doelvrouw voor een derde keer te verslaan. Proficiat aan gans de ploeg voor de prachtige groepsprestatie. Ook een woordje van dank aan de thuisploeg voor de goede ontvangst. 

Spelers: Ibe, Edward, Aaron, Yoran, Maxim, Louis, Milo, Yentl, Jeannot, Victor

 

8 okt 11 - Jong Vijve - U11 3-1

Zwakke wedstrijd waarbij heel wat spelers onder hun niveau bleven. Enkel Maxim Deleu, Ruben Devoldere en Aaron Crabbe deden het behoorlijk. Desondanks zat er heel wat meer in maar de thuisploeg vond gemakkelijker de weg naar het net. Na de eerredder van Edward Steyaert hadden zowel Ibe Callewaert, Milo Dejonckheere als Chayton Desseyn meermaals de kans om de wedstrijd in ons voordeel te beslechten.

Spelers: Ruben, Edward, Aaron, Yoran, Maxim, Jeannot, Milo, Louis, Ibe, Chayton

 

1 okt 11 - U11 - Beveren-Leie 1-4

De uiterst sympathieke bezoekers namen meteen het heft in handen maar dankzij enkele super reddingen van doelman Ruben Devoldere kwamen we de beginfase goed door. Halfweg de eerste helft herstelden we het evenwicht en kwamen nogal gevleid op voorsprong na een mooi doelpunt van de man in vorm Yentl Verhaverbeke. In de tweede helft ging het vlot over en weer waarbij vooral Jeannot Deleu een gesel was voor de bezoekende verdediging. Maar de doelpunten vielen aan de overzijde. In het slot werden aarzelingen in onze verdediging afgestraft. Waardoor de nogal gevleide eindstand van 1-4 op het bord stond.

Speelden: Ruben, Edward, Yoran, Aaron, Maxim, Louis, Victor, Yentl, Milo, Jeannot

 

24 sep 11 - SV Izegem - U11 1-5

Al snel was het duidelijk dat er iets te rapen viel. We namen meteen het initiatief en dat resulteerde in enkele kansjes. Halfweg de eerste helft kwamen we oververdiend op voorsprong via Yentl  Verhaverbeke. Dit kunstje deed hij nog voor de rust 2 keer over. Hier kon de thuisploeg weinig tot niks tegenover zetten. Doelman Ibe Callewaert kon rustig van het zonnetje genieten. In het begin van de tweede helft sloop er wat gemakzucht in onze rangen wat resulteerde in een tegentreffer. Meteen het sein voor onze jongens om opnieuw een tandje bij te steken. Opnieuw Yentl vond de weg naar het doel met zijn vierde en vijfde van de voormiddag. Nu was de wedstrijd gespeeld en volgden er nog kleine kansjes voor beide ploegen. De goed spelende Victor Lievens kon bijna het mooiste doelpunt van de voormiddag optekenen, maar hij kwam een tikkeltje te laat om de mooie voorzet van Milo Dejonckheere binnen te koppen. Proficiat aan gans de ploeg met een extra vermelding voor Victor Lievens, Chayton Desseyn en Yentl Verhaverbeke.

Spelers: Ibe, Louis, Jeannot, Yoran, Maxim, Victor, Milo, Yentl, Aaron en Chayton.

 

17 sep 11 - U11 - KWS Desselgem 3-6

Na een tiental minuten kwamen we op voorsprong via een doelpunt van Jeannot Deleu. Net als vorige week speelde onze verdediging op flanellen benen en de bezoekers straften optimaal de talrijke foutjes af. De ruststand was 1-3. In de tweede helft konden we lange tijd gelijke tred houden, maar de bezoekers vonden opnieuw gemakkelijker de weg naar het doel. Louis Dewulf scoorde 2 maal tegen en zorgde voor een 3-4 tussenstand. In de slotfase namen we risico's wat resulteerde in 2 nieuwe goals voor de bezoekers. Ibe Callewaert, Maxim Deleu en Yentl Verhaverbeke speelden een heel goede wedstrijd. De wedstrijd zelf verliep in een uiterst sportieve sfeer. Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Jeannot, Maxim, Milo, Chayton, Yentl, Louis en Ibe.

 

10 sep 11 - SV De Ruiter - U11 7-4

In een gelijkopgaande eerste helft vond de thuisploeg vlotter de weg naar doel. Kansen via Victor, Yentl en Louis werden gemist. Waardoor een logische 2-0 de ruststand was. Meteen na rust waren de bezoekers het noorden kwijt en liep de thuisploeg uit tot 5-0. Onder invloed van uitblinker Maxim kwamen we terug tot 5-3. De doelpunten kwamen via de voet van Yentl (2) en Edward. De aansluitingstreffer werd tot 2 maal toe door een sterke thuisdoelman verijdeld. De bezoekende verdediging bleef echter wankelen en de thuisploeg scoorde opnieuw 2 maal. In de slotminuut kon Maxim nog scoren via een intikker na een goed getrapte corner. Een wedstrijd met teveel ups en downs waar veel meer in zat.

Spelers: Ruben, Edward, Yoran, Ibe, Maxim, Servaas, Yentl, Louis, Victor, Chayton, Jeannot

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK