Wedstrijdverslagen

28 apr 12 - VC Ichtegem - U8 8-4  (3-3)

Tegen een sterke ploeg, waar we al enkele malen zwaar tegen verloren, begonnen de jongens gemotiveerd aan de wedstrijd.  We lieten ons niet doen door hun technisch sterke spelers en na een klein kwartier stonden we 1-3 voor.  Iedereen speelde geconcentreerd en iedereen voerde zijn taak heel goed uit.  Maar het feest bleef niet duren en juist voor de rust stonden de bordjes in evenwicht. De tweede helft begon wat minder, of moeten we zeggen dat de thuisploeg heel sterk speelde, en de doelpunten vielen uit de lucht.  Het tweede gedeelte was dan terug beter en konden we tegenscoren via een sterk spelende Jelle. Iedereen speelde verdienstelijk met als uitblinker onze keeper Siebe. Scoorden: Jelle Desseyn 3x en Yoran cokelaere

 

31 maart 2012 - WS Houthulst - U8 1-2.

De blauwtjes hebben een goede wedstrijd achter de rug.  Iedereen was opgewekt en met heel wat inzet konden we de thuisploeg in bedwang houden. Het eindresultaat stond aan de rust reeds op het scorebord.  Siebe Verbeke scoorde. Keeper Siebe behoede ons van meerdere tegendoelpunten en mag na een heel knappe wedstrijd terecht "man" van de match genoemd worden.

 

24 maart 12 - U8 - S.V.D Kortemark 2-4.

Sinds een 2 tal weken zijn onze duiveltjes hun vorm kwijt. De tegenstander van vandaag was nochtans een haalbare kaart maar ondanks doelpunten van Siebe Verbeke en Yoran Cockelare lieten we ons toch in de luren leggen. Doelman Siebe Thevelein en Femke Vanengelandt waren onze uitblinkers.

 

17 maart 12 - U8 - VC Ichtegem 1-12. 

We wisten vooraf dat we het heel moeilijk gingen krijgen tegen een van de beste ploegen uit de reeks. De eerste helft deden we het heel goed met een doelpunt van Siebe Verbeke maar jammer genoeg ook drie domme tegendoelpunten. In de tweede helft waren we er met ons hoofd niet bij en de tegenstrever deed wat hij wou. Vooral onze betere spelers waren te persoonlijk met balverlies en tegendoelpunten tot gevolg. De uitblinker vandaag, en eigenlijk de enige die niveau haalde was onze kloeke verdediger Siebe Vanden Brande. 

 

10 maart 12 - E. Jonkershove - U8 0-3. 

We speelden een goede wedstrijd waarbij we de hele match veldoverwicht hadden. Met mooie combinaties werd het de tegenstander bijzonder moeilijk gemaakt. Ondanks de vele doelpogingen lijkt scoren nog altijd moeilijk. Alleen Jelle Desseyn (2) en Joran Cockelaere vonden de weg naar de netten. Vermelding voor Arno Muylle, Milan Vanwildemeersch en doelman Siebe Thevelein.

 

3 maart 12 - SV Koekelare - U8 8-2.

De eerste helft waren we de evenknie van de thuisploeg waarbij we een heleboel open doelkansen te missen en hierdoor met 2-1gingen. In de tweede helft probeerden we een keeperwissel maar de motivatie was er bij een aantal spelers niet en we kwamen er niet meer aan te pas. Beide doelmannen, Joran Durnez en Yoran Cockelaere, deden het uitstekend zowel in het doel als op het op het veld. Scoorden: Jelle Desseyn en Siebe Verbeke.

 

3 dec 11 - U8 - Lo Reninge 5-3.

We leerden uit de heenwedstrijd dat beide ploegjes aan elkaar gewaagd waren en waren dus op onze hoede. We zetten direct druk en kwamen vroeg op 2-0. De tegenstanders lukten voor de rust de 2-1 na een mooi uitgespeelde kans. De tweede helft begonnen we opnieuw heel sterk en scoorden de 3-1. Door concentratieverlies stond het zowaar plots 3-3. We waren opnieuw wakker en lukten in de slotfase nog 2 beauties van doelpunten. Scoorden: Jelle Desseyn (2), Siebe Verbeke en SiebeThevelein maar het mooiste doelpunt kwam van de voet van Yoran Cockelaere.

 

26 nov 11 - U8 - FC Passendale 10-1.

We waren een klasse te sterk voor Passendale dat bij de rust reeds tegen 8-1 aankeek. De uitblinkers waren onze 2 Siebes.

 

19 nov 11 - Merkem Sport - U8 5-9

Onze duiveltjes begonnen heel goed aan de wedstrijd en kwamen al gauw 0-2 voorop. De thuisploeg kwam zowaar langszij (2-2) maar hierna was het opnieuw onze beurt en kwam de overwinning nooit meer in gevaar. Een aantal te vermijden foutjes leverden nog een aantal thuisdoelpunten op. Scoorden: Joran Durnez (3), Siebe Verbeke (2) en Jelle Desseyn (2), Tjorven Desplenter en Siebe Thevelein. Ook Arno Muylle en Siebe Vandenbrande deden het meer als behoorlijk.

 

29 okt - U8 - FC Langemark 4-13.

De bezoekers zijn duidelijk de beste ploeg van de reeks. Onze jongens verweerden zich echter uitstekend en lieten nooit - zelfs niet na het uitvallen van hun doelman - het kopje hangen. Scoorden: Siebe Verbeke, Tjorven Desplenter, Jelle Desseyn en Joran Cockelaere.

 

15 okt - JV Lo-Reninge - U8 3-5

Een bijzonder moeilijke wedstrijd werd met een verdiende zege afgesloten mede dankzij een uitmuntende prestatie van Siebe Verbeke. Scoorden: Siebe Verbeke, Tjorven Desplenter en Jelle Deseyn.

 

8 okt - FC Passendale - U8 4-12.

Opnieuw een sterke prestatie van onze jongens die met overduidelijke cijfers aan de winst bleven. Week na week zien we vooruitgang in het spelniveau terwijl ook de inzet steeds super is. We scoren vrij gemakkelijk maar incasseren soms ook nog te eenvoudig een tegendoelpunt. Siebe Vandenbrande was opnieuw een rots in de verdediging terwijl doelman Yoran Durnez kansloos was bij de tegendoelpunten. Milan Vanwildemeersch speelde met een super inzet omdat zijn buurjongen bij Passendale meespeelde. Scoorden: Siebe Verbeke, Jelle Desseyn, Yoran Cockelare en Arno Muylle.

 

1 okt 11 - U8 - Merkem Sport 8-3

Met een 6-2 tussenscore was de wedstrijd aan de rust eigenlijk al gespeeld. Ook na de pauze kwamen onze jongens nooit in de problemen en liepen met puik passenspel nog verder uit. Tjorven Desplenter, Yoran Cockelaere, Siebe Thevelein en Siebe Verbeke stonden in voor de doelpunten. 

 

24 sep 11 - VV Alveringem - U8 3-10.

Sterke wedstrijd van onze jongens waarbij het samenspel week na week beter wordt. Scoorden: Siebe Thevelein, Tjorven Desplenter, Yoran Cockelaere en Jelle Desseyn.

  

17 sep 11 - U8 -  E Jonkershove 8-1

Een heel knappe prestatie van SK WRB onder leiding van een sterke Siebe Thevelein en Siebe Verbeke. Tjorven Desplenter en Jelle Desseyn zorgden voor de andere doelpunten. Tegen de eerredder van de bezoekers had de heroptredende doelman Joran Durnez geen verhaal. Milan Vanwildemeersch en Siebe Vandenbrande zorgden mee voor de mooie prestatie van hun team.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK