Wedstrijdverslagen

29 okt 11 - E Hooglede - U7 4-2.

Onze kleinsten hadden er zichtbaar zin in vandaag. Mede door een aantal goede tussenkomsten van keeper Milo Thevelein bleef het lang 0-0. Ook Timon Dessin heeft duidelijk de goede vorm te pakken en was opnieuw duidelijk baas over de spitsen. Jelle perdu was weer overal te vinden en zette goed druk op de verdediging van Hooglede wat met een doelpunt beloond werd. Ruststand 1-1. In de tweede helft waren we zowaar de betere met mooie combinaties via Jason Deschrevel en Jelle perdu. Maar ook de thuisdoelman had een super dag. Na een misverstand werd het 2-1 en even later liet Jason Deschrevel eerst nog een dot van een kans liggen om hierna alsnog de 2-2 binnen te tikken. Op het einde van de wedstrijd werden onze jongens alsnog uitgeteld met 2 late treffers. Sterke wedstrijd van de volledige ploeg.

 

22 okt 11 - WS Houthulst - U7 11-4.

Een gelijkopgaande wedstrijd eindigde uiteindelijk toch op een te grote score.  Al van in het begin waren er kansen voor Jelle Perdu en Cedric France maar zij konden de netten niet doen trillen. De thuisploeg vond iets vlotter de weg naar doel maar al even snel kwamen we opnieuw langszij via Jelle Perdu en Cedric France. Maar aan de rsut keken we toch tegen een 4-2 achterstand aan. In de tweede periode kwamen we terug tot 5-3 na mooi samenspel van Jelle Perdu en Milo Thevelein.Er zat dus wel degelijk iets in voor SKW maar naar het einde toe gingen we wat minder verdedigen en liep Houthulst verder uit. Milo Thevelein zorgde nog met een mooie solo voor zijn 2e van de voormiddag. Sterke wedstrijd van Tiebe Vanbesien, Yorgo Pauwelyn en Timon Dessin.

 

15 okt 11 - U7 - SV Roeselare 1-21.

Geen enkel verhaal tegen het grote Roeselare maar of die mannen ook iets opgestoken hebben van deze wedstrijd? Toch had de score lager moeten zijn maar er werd niet scherp verdedigd. Jelle Perdu zorgde voor het eerreddende doelpunt. Sterke wedstrijd van Cedric France. 

 

8 okt 11 - U7 - VC Ardooie  4-13.  

Onze debutantjes begonnen goed aan de wedstrijd tegen een sterk ardooie. Al snel stond het 2-0 met doelpunten van Jelle perdu en Cedric France. Maar hierna was de kous af. Geen duels meer en te weinig inspiratie. Via hun sterke spits speelde VC ardooie haasje over en had hierna nog veel doelkansen. Toch deed onze nieuwe doeljongen Milo Thevelein het prima. Er werd koffie gedronken bij een 2-7 ruststand. De tweede helft begon goed en na een een paar verre uittrappen van Milo Thevelein verscheen jelle perdu enkele keren gevaarlijk voor doel. Ook Kenji Vanengeland had 2x de kans op een doelpunt maar een goede keeper stond telkens in de weg. Scoorden: Jelle Perdu (3) en Cedric France. Sterke wedstrijd van Milo Thevelein.

 

1 okt 11 - SK Staden - U7 9-4

Een gelijk opgaande wedstrijd met veel duels en knappe acties. Jelle Perdu had het geluk niet aan zijn kant en wist de score niet te openen. Ofwel sprong de bal te ver van de voet of werd er goed verdedigd door Staden. En wie de kansen niet afmaakt, krijgt dan het deksel op de neus.  4-2 aan de rust. Ook de tweede helft was van goede makelij met veel doelkansen. SK staden wist de kansen beter te benutten. Sterke wedstrijd van Iedereen. Scoorden: Jelle Perdu.(3) en Milo Thevelein.

 

24 sep 11 - U7 - Dosko Beveren 1-9.

Een echte Off-day van onze kleinsten Al vroeg stond het 0-3. Jelle Perdu zorgde in de slotminuut nog voor de eerredder.

 

17 sep 11 - SV De Ruiter - U7  2-5

Na onze 0-12 van vorige week kwamen we nu wel gretig uit de kleedkamer. Al in het begin van de wedstrijd waren er een paar kansen voor Cedric France en Jelle Perdu die alleen voor doel kwamen. Telkens werd het doelkader niet gepast of stond de thuisdoelman goed te keepen. De eerste goal kon niet uitblijven en na een knappe actie van Cedric France was de 1-0 een feit. Niet veel later volgden nog 4 andere doelpunten via Jelle Perdu. Sterke wedstrijd van de hele ploeg! 

 

10 sep 11 - U7 - FC Eendracht Hooglede  0-12.

Uit de eerste competitiewedstrijd leerden we dat we nog heel wat werk voor de boeg hebben. De eerste 10 minuten hielden we goed stand, en mede door een paar knappe reddingen van onze goalie Chiel Delforterie bleven de bordjes gelijk. Voorin werden kansen gecreërd via Jelle Perdu, Cedric France en Milo Thevelein, maar scoren lukte ons nog niet.  Aan de rust stond het al 0-7 en SkW liet in het tweede bedrijf de kopjes hangen zodat de score opliep tot 0-dozijn. Sterke Wedstrijd van Chiel Delforterie.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK