Wedstrijdverslagen

   16 april - beloften - SV Kortrijk 0-1.

In de eerste helft kregen onze beloften wel geteld één kans maar de bezoekende doelman bracht knap redding op de poging van Jens Desloovere. In de tweede helft gingen beide ploegen naarstig op zoek naar doelpunten waarbij de bezoekers op de 65e minuut de 0-1 lukten. Onze jongens verprutsten nog een enorme kans op de gelijkmaker en zagen aldus een verdiend gelijkspel aan hun neus voorbij gaan

 

9 april - Beloften - SV De Ruiter 2-3

De bezoekers kwamen aanvallend veel beter uit de verf en gingen dan ook met een verdiende 0-2 bonus rusten. De tweede helft verliep duidelijk in ons voordeel en omstreeks het kwartier stonden de bordjes binnen de minuut gelijk. In de slotfase gingen de bezoekers alsnog met de zege aan de haal. Scoorden: Kristof Logghe en Thomas Vandendriessche.

 

1 april - E Wervik - Beloften 4-1.

Tegen dit Wervik viel weinig in te brengen. Ze domineerden de partij van begin tot eind waarbij nog talrijke kansen onbenut bleven. Scoorde: Mathieu Grymonprez.

 

 26 maart - Beloften - Ol Ledegem 0-5FF

 

19 maart - SV Moorsele - beloften 3-2.

In de eerste helft waren de betere doelkansen voor onze beloften maar het was de thuisploeg die de doelpunten scoorde na voorafgaande fout op onze doelman en uit buitenspel. In de tweede helft waren we de betere ploeg maar verder dan 3-2 kwamen we niet. Scoorden: Marijn Demeulenaere en Jens Desloovere.

 

12 maart - Ol Ledegem - Beloften 3-6.

Onze beloften openden sterk en na amper 2 min trof Pieter Vandenbroucke met een hard schot de deklat. Ook de thuisploeg was gevaarlijk voor doel maar doelman Wouter Louchaert bracht redding. Twee strafschoppen voor de pauze stonden garant voor de 2-0 rustscore. In het begin van een sterke tweede helft kwamen we al snel langszij toen eerst Jens Desloovere een assist van Greg Vandeweghe verzilverde en even later Marijn Demeulenare een mistasten van de thuisdoelman afstrafte (2-2). Omstreeks het uur was het onze beurt om een strafschop te trappen en Jonas Borry zorgde voor de 2-3. In het laatste kwartier vielen 2 twee identieke doelpunten. Jens Desloovere liep telkens zijn lijntje af en Dennis Declercq trapte telkens binnen (3-5). Tussendoor had ook Ledegem nog eens gescoord waarna Marijn Demeulenare met een afstandschot de eindcijfers vastlegde.

 

9  maart - SV De Ruiter - Beloften 0-1.

Beide ploegen deden niet onder voor elkaar en gingen op zoek naar een doelpunt. Na een kwartier spelen was het SK WRB dat de score opende. Na een mooi opgebouwde aanval belandde de bal voor de voeten van Jordi Bryon en die aarzelde niet en knalde de bal in één tijd in de winkelhaak. De tweede helft was bitsiger en hierin had de laks leidende referee ook zijn aandeel. Zo ging een thuisaanvaller zwaar door op onze uitgekomen doelman - die met een draagberrie van het veld moest - zonder ook maar een kaart te krijgen. Halverwege de tweede helft werd alsnog een speler van de thuisploeg de laan uitgestuurd.  In de slotfase geraakten onze vervangende doelman Jonas Borry en een speler van De Ruiter nog slaags met elkaar en werden beiden van het terrein verwezen. In de tweede helft werd bij momenten ook gevoetbald en waren er ook doelkansen maar de stand veranderde niet meer.

 

5 maart - FC Luingnois - Beloften 12-1.

Na 4 min spelen stonden we al met 2-0 in het krijt. Omstreeks het kwartier scoorde Dennis Declerq de aansluitingstreffer en mocht SK WRB toch nog een beetje hopen. Lang duurde het niet want amper één minuut later stond het al 3-1. Dennis Declerq knalde nog op de thuisdoelman maar aan de overzijde was het wel raak zodat gerust werd bij 5-1. In de tweede helft was de tegenstand te groot en iedere doelkans leverde ook een doelpunt op zodat het een zware afstraffing werd.

   

26 feb - Beloften - SV Anzegem 4-8.

Ondanks het vroege thuisdoelpunt namen de bezoekers de wedstrijd in handen en stonden bij de rust reeds 1-5 voorop. In de tweede helft stond het op een bepaald moment zelfs 1-8 maar onze beloften lieten het hoofd niet hangen en zorgden in de slotfase voor een niet alledaagse eindscore. Scoorden: Jens Desloovere, Marijn Demeulenaere, Kristof Logghe en Gianni Fossaert.

 

18 feb - FC Lendelede - Beloften 2-0.

In de eerste helft beperkte het doelgevaar zich tot afstandsschoten van Olivier Dejonghe en Pieter Vandenbroucke. De tweede helft begon niet zo goed voor SK WRB dat in 2 minuten tijd evenveel doelpunten moest incasseren. Stephan Cauwelier kreeg nog 3 mooie kansen maar geraakte niet voorbij de thuisportier.

 

12 feb - beloften - FC Langemark 1-3.

De bezoekers begonnen het sterkst aan deze wedstrijd en konden na vijf minuten spelen al juichen. Amper één minuut later stond het bij de eerste aanval van onze beloften al weer gelijk. Via Mathias Coupé kwam de bal bij Thomas Vandendriessche terecht die een voorzet op maat verstuurde naar Jens Desloovere en dan weet je het wel. Het bleef nu gelijk op gaan tot Tom Maesen in de 70e min uitgesloten werd. De numerieke minderheid woog zwaar door en Langemark scoorde nog 2 maal.

 

5 feb - SK Geluwe - Beloften 1-0.

Onze beloften speelden een prima eerste helft maar keken omstreeks het halfuur toch tegen de 1-0 aan. Ook de tweede helft was van goede makelij maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet.

 

29 jan - Beloften - SC Oostrozebeke 3-5.

De bezoekers waren in de eerste helft de betere ploeg en klommen naar een 0-3 voorsprong. Net voor de pauze lukten ook onze beloften een tegentreffer. Identiek spelbeeld in de tweede periode waarbij de bezoekers tot 1-5 uit liepen. Onze beloften speelden een sterk laatste halfuur en werden hiervoor met 2 doelpunten beloond. Scoorden: Jens Desloovere (2) en Matthias Coupé.

 

22 Jan RC Lauwe - beloften 11-2.

Dat het moeilijk ging worden tegen de competitieleider wisten onze beloften op voorhand maar niemand had een dergelijk pak slaag in gedachten. Het begon nochtans uitstekend want na een mooie aanval scoorde Thomas Vandendriessche reeds op de 4e minuut (0-1). Maar zeer lang konden we daarvan niet genieten en reeds enkele minuten later werd het 1-1 en volgden er nog 5 doelpunten voor de rust (6-1). Ook in de tweede helft konden we geen vuist maken en zeker al niet toen onze doelman “geblesseerd” uitviel. Op de 83e minuut zorgde Ruben Hoornaert nog wel voor een mooi doelpunt maar de dubbele cijfers stonden toen al op het bord.

 

11 Dec - Beloften - FC Poperinge 0-4

Beide ploegen brachten goed voetbal op de mat maar veel doelkansen leverde dit niet op. Net voor de rust kwamen de bezoekers op 0-1. In de tweede helft was FC Poperinge de betere ploeg en na de 0-2 waren onze jongens even de kluts kwijt. Toch kregen ze nog een paar mooie kansen maar Pieter Vandenbroucke trof de paal en Thomas Vandendriessche trapte de bal over het doel. In de slotfase diepten de bezoekers de score nog verder uit.

 

20 Nov - Beloften - E Wervik 1-2.

De scheids wou absoluut in de belangstelling staan en slaagde hierin met onderscheiding. In een al-bij-al faire partij kreeg Kevin Corneillie (voor een correcte tackle vrij vroeg in de wedstrijd)  rood en 17 andere spelers geel. Over de wedstrijd zelf dan: in de aanvangsfase waren wij de betere ploeg en kwamen op voorsprong via Matthias Coupé. SK WRB lag met zijn tienen zeker niet onder maar kon niet verhinderen dat Wervik nog 2 keer scoorde op de 55e en 67e minuut.

 

6 nov - Beloften - SV Moorsele 1-2.

In een evenwichtige wedstrijd met doelkansen langs weerszijden kwamen de bezoekers omstreeks het halfuur 0-1 voorop. Binnen dezelfde minuut kopte Kevin Corneillie een bal op de paal. Toch kwamen de beloften nog voor de pauze langszij toen Kristof Logghe een einde maakte aan een geharrewar voor doel. De tweede helft bracht hetzelfde spelbeeld en iedereen kon zich met een gelijkspel verzoenen tot in de allerlaatste minuut een afgeweken poging voor bezoekende winst zorgde.

 

30 okt - SV Anzegem - Beloften 5-2.

In de eerste helft deden onze beloften wat binnen hun mogelijkheden lag maar tegen een sterk spelend Anzegem was weinig in te brengen. Het eerste doelpunt scoorde de thuisploeg omstreeks het kwartier wel vanuit buitenspelpositie. Aan de rust was de stand reeds 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Een geweldige start van Anzegem in de tweede helft leidde na amper een kwartier spelen tot 5-0. Daarna kwam SK WRB iets beter in het spel en na een mooie aanval opgezet door Matthias Coupé scoorde Laurens Decroix op de 66e minuut een tegendoelpunt. Tien minuten voor tijd scoorde Matthias Coupé een tweede tegentreffer van op de strafschopstip.

 

23 okt - Beloften - FC Lendelede 4-1.

Tegen de wind in speelden de beloften een sterke eerste helft. Na 11 minuten zette Kristof Logghe een strafschop feilloos om. Amper 5 minuutjes later stonden de bordjes al weer gelijk toen een vrije trap afweek op het been van Greg vandeweghe en zo in doel verdween. Met doelkansen langs weerszijden bleef het 1-1 tot aan de rust. De tweede helft werd gestart in overdrive en na 2 mooi opgezette aanvallen stond het 3-1. Doelpunten via Matthias Decancq en opnieuw Kristof Logghe. SK WRB was nu de betere en een kwartier voor het einde legde Jelle Degrijse de eindcijfers vast. Zowel Olivier Dejonghe als een speler van de tegenpartij werden met 2x geel nog uitgesloten. De verdiende overwinning bleef in Westrozebeke.

 

16 okt - FC Langemark - Beloften 1-1.

Onze beloften maakten een snelle start en scoorden reeds in de 3de minuut via Jens Desloovere. Ondanks mooie doelkansen voor beide ploegen bleef de 0-1  tot aan de rust op het bord. In de tweede helft was SK WRB dominant maar slaagde er niet in om te scoren. Het was echter de thuisploeg die de gelijkmaker tegen de netten trapte.

 

9 okt - Beloften - SK Geluwe 1-3.

De bezoekers scoorden reeds na amper vier minuten spelen maar het antwoord van onze beloften liet niet lang op zich wachten. Na een mooie aanval kopte Kevin Corneillie op de 10e minuut de gelijkmaker binnen. Beide ploegen hielden elkaar hierna in evenwicht maar de betere doelkansen waren voor onze jongens. In de tweede helft was SK WRB de beste ploeg maar slaagde er niet in om te scoren uit 2 open doelkansen. SK geluwe daarentegen scoorde nog tweemaal op de counter.

 

2 okt - SC Oostrozebeke - Beloften 3-1.

Uitstekende eerste helft van de beloften die ook op voorsprong kwamen toen Kristof Logge tegen het doelhout besloot en Jens Desloovere de terugkaatser binnen kopte. Toch zou de thuisploeg nog voor de pauze langszij komen en ook na de herneming toonden ze zich de betere in het afwerken van de doelkansen

 

25 sep - Beloften - RC Lauwe 1-2.

Beide ploegen namen elk een speelhelft voor hun rekening en bij rusten stond het 0-2. De volledige tweede helft werd door onze beloften gedomineerd maar verder dan een vroeg tegendoelpunt via Thomas Vandendriessche geraakten we niet. Pogingen van Tom Maesen en Kristof Logghe spatten uiteen op het doelkader. Onze jongens hadden duidelijk beter verdiend als deze nipte nederlaag.

 

17 sep - SV Kortrijk - Beloften 3-1.

Sterke start van de beloften die na 12 minuten spelen de 0-1 lukten toen de wederoptredende Stijn Seys een hoekschop binnenknikte. De vreugde was van korte duur want al even vlug viel de gelijkmaker. De beslissing viel in het begin van de 2de helft. Hierna waren er nog kansen voor onze beloften maar scoren zat er niet meer in.

 

10 sep - FC Poperinge - beloften 4-0.

De thuisploeg nam de beste start en klom omstreeks het kwartier op voorsprong toen onze doelman de bal niet wist te klemmen. Onze beloften lieten de moed niet zakken en speelden met veel inzet behoorlijk mee. In het begin van de tweede helft scoorde Poperinge 2 maal binnen de 10 minuten en wisten we meteen hoe laat het was. De scheids deed er nog een kadootje bovenop en de thuisploeg liet het geschenk vanop 11 meter niet liggen. De eerredder van Jelle Degryse strandde op de paal.

 

4 sep - beloften - FC Luignois 2-2.

Moeilijke eerste helft voor onze beloften die overklast werden door een sterk bezoekend geheel. Het mocht dan ook geen verwondering wekken dat de bezoekers een 0-2 voorsprong bijeen speelden. Toch zou SK WRB nog voor de pauze tot 1-2 terugkomen toen Gregory Vandeweghe gehaakt werd in de zestien en Kristof Logghe de strafschop feilloos omzette. Een volledig ander spelbeeld na de pauze waarbij SK WRB nu de betere ploeg was en voldoende kansen kreeg om de wedstrijd winnend af te sluiten. Het was opnieuw Kristof Logghe die scoorde van op de stip. Scoorde: Kristof Logghe (2).

 

27 aug - vriendschappelijk - Merkem Sport - beloften 2-3.

Met mooi combinatievoetbal langs weerszijden werd bij 1-2 gerust. De thuisploeg kwam nog een tweede keer langszij maar een kwartier voor tijd viel de winninggoal via Jelle Degryse.

Scoorden: Jens Desloovere, Pieter-Jan Bruneel en Jelle Degryse

 

20 aug - vriendschappelijk - beloften - Sparta Dikkebus 3-0.

Sterke start van onze beloften die reeds na 2 minuten raak troffen. Met behoorlijk voetbal werd de rust bij 1-0 bereikt. Er was amper afgetrapt in de tweede helft en de 2-0 stond op het bord. Onze beloften domineerden de partij en een kwartier voor tijd viel nog een derde doelpunt.

Scoorden: Jens Desloovere, Dennis Declercq en Nori Boucherim.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK