Wedstrijdverslagen

 17 april - reserven - FC Woesten 6-3.

De laatste match van het seizoen werd afgesloten met een knappe thuisoverwinning. De mannen die de doelpunten lukten waren Stijn Vervaeke (2), Bjorn Willaert, Dennis Declercq, Kevin Corneillie en David Vanhaverbeke. Er was een extra vermelding voor 'peperbolje'. De inhaalmatch tegen FC Langemark mag van den bond niet meer gespeeld worden. In de plaats hiervan krijgen we een onderling partijtje nu vrijdagavond om 19u. Nadien een bbq en een pintje...

 

10 april - FC Passendale B - Reserven 2-0.

De thuisploeg was de betere en drukte zijn overwicht ook in 2 doelpunten uit. Bij 0-0 hield uitblinker Klaas Desmet nog een strafschop uit zijn doelvlak.

 

13 maart - Reserven - Merkem Sport 3-5.

Ondanks een 1-0 rustscore een zwakke prestatie van onze reserven die meteen hun vierde nederlaag op rij incasseerden. Scoorden: Dennis Declercq, Jonas Borry en David Vanhaverbeke.

 

6 maart - Reserven - SV Moorslede 0-4.

Onze reserven hadden weinig in te brengen tegen de toekomstige kampioen die in elke helft tweemaal scoorde.

 

27 feb - Reserven - SK ONK 1-4

De bezoekers openden na 20 min de score en toen David Vanhaverbeke de bal met de hand uit het doelvlak hield, volgde een logische uitsluiting + strafschop (0-2). Na de pauze hadden onze reserven met zijn tienen weinig in te brengen en wisten enkel de eer te redden vanop de stip via Kevin Corneillie. 

  

20 feb - WS Houthulst - Reserven 2-1.

Mindere wedstrijd van onze reserven die pas na de 2-0 even de neus aan het venster staken en via Stijn Vervaeke tegenscoorden.

 

13 feb - Reserven - Sassp. Boezinge 1-0.

Na de puike winst in Passendale vorige week rijfden onze reserves aan huis tegen Boezinge opnieuw de volle buit binnen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en kregen om beurten doelkansen. Een sterke Klaas Desmet hield ons echter overeind. Een kwartier voor het einde verscheen David Vanhaverbeke alleen voor doel en zorgde voor de krappe 1-0 winst. Een dikke proficiat aan het ganse team.

 

6 feb - FC Passendale A - Reserven 1-3.

Na de 2-8 nederlaag uit de heenronde hadden onze reserven nog een serieus eitje te pellen met het jonge geweld uit Passendale. SK WRB schoot het best uit de startblokken met een resem doelkansen tot gevolg. Na een kwartier kon man in vorm Henk Wydooghe de 0-1  tegen de netten duwen, meteen ook de ruststand. Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft waarbij Stijn Vervaecke en Dennis Declercq voor de 0-3 tekenden. De  thuisploeg scoorde nog tegen vanuit duidelijk buitenspel. De volledige ploeg verdiende een extra vermelding voor inzet en strijdlust.

 

23 Jan - FC Langemark - Reserven 6-3.

Vrij evenwichtige wedstrijd waarbij de thuisploeg enkel over de betere afwerkers beschikte. Henk Wydooghe was opnieuw de Vedett en zorgde voor de 3 assists bij de tegentreffers van Kenny Corneillie (2) en Stijn Vervaeke.

 

9 jan - Reserven - FC Passendale B 1-3.

Uitstekend wedstrijdbegin van onze reserves die al na amper 2 minuten spelen de score openden. De actie werd opgezet door Dennis Declercq en Henk Wydooghe en het was Kristof Willaert die de bal binnen duwde. De tweede helft was andere koek met Passendale dat de lakens uitdeelde en al bij al nog een vlotte overwinning binnen haalde.

 

21 nov - Lo-Reninge  A - Reserven  2-8.

In de aanvangsfase waren de betere doelkansen voor de thuisploeg maar er werd niettemin bij 1-3 gerust. De thuisploeg moest na de pauze verder met zijn tienen en zo werd het een partij éénrichtingsvoetbal. Scoorden: Jonas Borry (4),Wim Huyghe (2), Jurgen Huughe en Karel Bruneel.

 

31 okt - SK ONK - Reserven 1-1.

Op de vooravond van Halloween stond de derby SK Oostnieuwkerke - SK Westrozebeke op de agenda ! De eerste helft vielen er voor beide ploegen enkele doelkansen te noteren maar er werd niet gescoord. Ruststand 0-0. Een kwartier na de koffie kon Kevin Corneillie een foutje van de thuisdoelman afstraffen en SK WRB op voorsprong brengen.(0-1). 10 minuten voor hetwas er een misverstand tussen tussen een verdediger en onze doelman en SK ONK profiteerde om langszij te komen. Het bleef nog spannend tot het einde maar het logische gelijkspel bleef op het bord.

Voor SK WRB speelden: Klaas Desmet, Jurgen Huyghe, Kevin Corneillie, Karel Bruneel, Henk Wydooghe, Dwayne Craeynest, Jelle Parmentier, Wim Huyghe, Wouter Demeulenaere, Bjorn Willaert, Jonas Borry, Andy Peperstraete, Dennis Declercq en Bert Lemahieu.

 

24 okt - Reserven - WS Houthulst 1-3.

Na een evenwichtige eerste helft stond het 0-1 bij de rust. Na de pauze kopte David Vanhaverbeke een perfect genomen vrije trap van Bjorn Willaert mooi binnen. In de slotfase incasseerden de reserven nog 2 te vermijden tegendoelpunten tegen een jeugdig bezoekend geheel.

 

17 okt - SAS Boezinge - Reserven 0-2.

Na het debacle van vorige week trokken onze reserven met een klein hartje richting Boezinge. De thuisploeg stond op dat moment tweede geklasseerd en verjongde zijn team drastisch in het tussenseizoen. Topscorer en man van de gouden doelpunten, Raf Eggermont, zal er bovendien voor lange tijd niet bijlopen zodat er reden genoeg was om de tegenstander met het nodige respect tegemoet te treden. De vrees bleek evenwel ongegrond want alle gevaarlijke standjes voor doel kwamen op onze naam en dit werd omstreeks het halfuur beloond met een treffer van Jonas Borry. Ook na de pauze bleven we de dominerende partij maar het duurde tot het slotkwartier vooraleer Dwayne Craeynest de verlossende 0-2 binnentrapte. Daarvoor hadden zowel Jelle Parmentier als Kevin Corneillie een bal op het doelkader getrapt. Ook Henk Wydooghe loste nog een atoomschot (met zijn mindere linker nota bene) maar de doelman stond op de goede plaats. Een dikverdiende overwinning dus waardoor onze jongens (en dit met een wedstrijd minder gespeeld) naar een schitterende vijfde plaats opklimmen.

 

10 okt - Reserven - FC Passendale 2-8.

De reserven klommen 2-0 voorop en doelpunt nummer drie bleef aan het doelkader kleven. Net voor de pauze viel de 2-1 en in de tweede helft kregen onze reserven een oplawaai van jewelste. Scoorden: Raf Eggermont en Jonas Borry.

 

3 okt - Lo-Reninge B - Reserven 1-4.

Het late aanvangsuur zorgde voor een aantal afzeggingen maar de jongens die er wel waren deden het opnieuw uitstekend. Een pluim voor ouderdomsdeken en trainer Geert Vanelslander die zijn team niet alleen depaneerde maar bovenop ook een puike zege mee huiswaarts nam. Scoorden: Raf Eggermont (3) en Bjorn Willaert.

 

26 sep - Reserven - FC Langemark.

De overvloedige regenval maakte het terrein onbespeelbaar

 

19 sep - FC Woesten - Reserven 0-1.

In een gelijkopgaande wedstrijd waren de betere doelkansen voor onze reserven maar Jonas Borry geraakte tot 2x toe niet voorbij de lokale portier terwijl Raf Eggermont paal en lat viseerde. De beslissing viel na een knap ingeschoten vrije trap van Bjorn Willaert.

 

12 sep - SK WRB - Brielen Sport 3-2

We startten furieus aan de match en na een gemiste open doelkans lukten David Vanhaverbeke en Raf Eggermont nog voor de rust elk een doelpunt. De tegenstander milderde maar het was opnieuw Raf Eggermont die de marge op 2 doelpunten bracht. Het laatste kwartier was volledig voor Brielen maar ze lukten slechts één tegendoelpunt.  Jonas Borry, Bert Lemahieu en Bjorn Willaert waren bij de uitblinkers.

 

5 sep - SV Moorslede - SK WRB 3-0.

Na een slechte voorbereiding (qua resultaten bedoelen we dan) mochten we op de eerste speeldag al direkt de kampioen van vorig seizoen in de ogen kijken. Op alle gebied kwamen we een stapje tekort.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK