Wedstrijdverslagen

27 sep 14 - VV Emelgem-Kachtem - U10 4-7 (0-2)

Tegen een mindere tegenstander speelden we ook een mindere wedstrijd. Vanaf de start nestelden we ons voor hun doel maar een opening vinden was moeilijk.  Het was steeds door het centrum dat we probeerden maar daar was geen doorkomen aan. 

Op één van de eerste aanvallen langs de flanken kon Milo scoren. Wie dacht dat de ploeg gelanceerd was had het verkeerd voor.  Met langzaam en slordig spel kwamen we moeilijk tot kansen en we moesten wachten tot de laatste minuut van de eerste helft om terug te juichen andermaal via Milo. 

De start van de tweede helft was stukken beter.  Er werd sneller gespeeld en weldra volgden ook de doelpunten.  Seppe kende een betere periode en scoorde driemaal na elkaar en zo kwamen we aan een 1-6-score.  Het laatste deel van de partij was dan wat nonchalant en zo kon de thuisploeg ook nog enkele malen tegenprikken. 

Speelden: Chiel Delefortrie – Cedric France - Jelle Perdu – Kenji Van Engelandt – Homs Vakala – Andres  Steyaert – Milo Thevelein – Seppe Cardoen en Ian Degrijze. 

Scoorden: Milo (2), Kenji (2) en Seppe (3).

 

 

20 sep 14 – U10 - Club Roeselare 4-10 (2-3)

De eerste 10 minuten was de bal ongrijpbaar voor ons met als gevolg dat in korte tijd de 0-3 op het bord stond. Hadden we teveel respect of was de tegenstander zoveel sterker of waren wij nog niet goed wakker? Er moest in ieder geval iets veranderen.  En beetje per beetje kwamen we in ons spel.  Bij één van onze weinige aanvallen kon Seppe tegenprikken en zo kregen we meteen een wedstijd.  Er kwamen kansen en ook Homs kon scoren.  Er kwamen nog enkele kansen maar geen doelpunten meer. 

De tweede helft begon terug heel wat minder en de bezoekers scoorden 5 maal op een rij. Na wat verschuivingen kwamen we terug beter in de wedstrijd en Jelle kon nog twee maal scoren. 

Het spel was terug wat beter maar onvoldoende om nog wat goed te maken. 

Al bij al een rommelige wedstrijd van de blauwtjes die bij momenten iets beter voetbalden tegen een fysisch te sterke tegenstrever.

Speelden: Chiel Delefortrie – Cedric France – Jelle Perdu – Timon Dessin – Homs Vakala – Andres Steyaert – Kenji Van Engelandt  - Seppe Cardoen – Milo Thevelein – Ian Dewijze. 

Scoorden: Jelle (2x), Seppe en Homs 

 

13 sep 14 - SV De Ruiter - U10 2-4 (2-3)

In het verleden was dit steeds een spannende wedstrijd.  Meestal moesten we de duimen leggen maar altijd was dit heel nipt. Ons ploegje is op dit ogenblik wel in goeie doen met een gezonde vechtlust en ook enkele technisch en fysisch sterke spelers.

Vanaf de start zagen we twee ploegen met veel goesting ten aanval trekken met doelkansen en doelpunten.  Seppe voelde zich in zijn nopjes en was een gesel voor de thuisverdediging. De eerste aanval was al meteen goed voor een doelpunt.  We bleven drukken maar op een snelle tegenstoot stelde de thuisploeg gelijk. Maar we zaten goed in de wedstrijd, het middenveld speelde sterk en Seppe werd verder regelmatig gelanceerd en die werkte tweemaal goed af. De thuisploeg gaf niet op en bij een slecht uitverdedigen scoorden ze hun tweede doelpunt.  De wedstrijd ging op en af en er werden veel krachten verbruikt maar doelpunten kwamen er niet meer bij in de eerste helft.

De eerst aanval van de tweede helft leverde terug een doelpunt op na mooie actie van Kenji.  We zaten op rozen vooral omdat de jongens zich heel goed verdedigden en ook niet vergaten om verder aan te vallen. De thuisploeg probeerde nog van alles maar onze verdediging kraakte niet en mocht bovendien rekenen op een attente doelman Chiel.

Heel mooie en verdiende overwinning.

Speelden: Chiel Delefortrie - Cedric France - Jelle Perdu - Kenji Van Engelandt - Homs Vakala - Andres Styaert - Milo Thevelein - Seppe Cardoen - Timon Dessin - Ian Dewijze

Scoorden:  Seppe (3x) en Kenji

 

6 sep 2014 – U10 - E Hooglede 7-2

Voor de seizoensopener daagden slechts 6 bezoekertjes op maar die werden aangevuld met 2 van onze spelers.De beginfase verliep in ons voordeel, maar tot scoren kwamen we voorlopig niet. Het samenspel verliep niet zo vlot en na een beetje aftasten lukte Kenji toch 2 doelpunten hierin gevolgd door Seppe. De bezoekers kwamen ondertussen ook onder stoom en na knap samenspel lukten ze ook 2 doelpunten (waarvan ééntje via de uitgeleende Andres). Tussendoor had ook Homs zijn doelpuntje meegepikt na een personnlijke actie. De tweede helft verliep met veel middenveldspel, weinig goede acties en slordig voetbal. Seppe en Jelle dikten de score aan. 

Speelden: Chiel – Homs – Cedric – Kenji – Jelle – Ian – Milo – Seppe – Andres en Timon. 

Scoorden: Kenji (2), Seppe (2), Homs, Jelle en Andres.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK