Wedstrijdverslagen

22 maart 2013 - FC Poperinge - SK WRB 4-5.

De hand van ad-interim trainer Freddy Vandewalle was al van meet af aan duidelijk zichtbaar. Een sterk Westrozebeke opende vrij vlug de score toen Enea Seca met een lobbal subtiel raak trof. Even later was alles te herdoen toen de thuisploeg op gelijke hoogte kwam. Onze jongens hadden het evenwel zo niet begrepen en sloegen nog voor de pauze een duidelijk 1-4 kloof na treffers van Gianni Demoen, opnieuw Enea Seca en een beauty van Wim Huyghe. In de tweede helft moesten we met zijn tienen verder toen Laurens Trioen niet meer verder kon. Na een mooie aanval was het Ali Al Ismael die voor de 1-5 zorgde. Toen we een teveel aan aanvalsdrang toonden en iedereen op zoek ging naar zijn doelpuntje kwamen we nog dik in de problemen. De thuisploeg strafte zoveel overmoed af met 3 tegendoelpunten. Hierna kregen we de trein weer op de rails maar verdere doelpunten bleven uit. Verdiende zege.

 

9 maart 13 - Beloften - WS Houthulst 1-2.

Na het forfait van vorige week kon ad-interim trainer Werner ditmaal over maar liefst 13 effectieven beschikken. Met invallersdoelman Xavier en de wederoptredende Jordy Bryon bleef de inbreng van kernspelers van de eerste ploeg andermaal aan de magere kant. In een evenwichtige eerste helft kopte Enea Seca omstreeks het halfuur de 1-0 binnen. Even later viel alles te herbeginnen toen een bezoeker overhoeks raak trof (1-1). In de tweede helft vielen de eerste doelkansen in ons voordeel maar zowel Henk Borra als Gianni Demoen kregen de bal niet over de fatale lijn terwijl de doelpogingen van Davy Cappelle naast gingen. Omstreeks het uur viel dan een te vermijden tegendoelpunt na hoekschop (1-2). Wat onze jongens hierna ook nog probeerden, de verdiende gelijkmaker viel niet meer. Toch wel een gemiste kans op puntengewin.

2 maart 13 - Bl Otegem - Beloften 5-0 FF

23 feb 2013 - Beloften - RC Lauwe 1-11.

Na amper één minuut spelen ging de bal al tegen het net. We speelden goed mee in de eerste helft maar konden toch niet beletten dat het aan de rust al 0-5 stond. De tweede helft was van mindere kwaliteit en zo werden zware verliescijfers opgetekend. Het eerreddende doelpunt was een knappe goal van de voet van Davy Cappelle.

15 feb 13 - FC Langemark - Beloften 2-1.

Onze beloften speelden een sterke eerste helft met een paar mooie aanvallen en knappe combinaties. De 0-1 via Enea Seca omstreeks het halfuur was dan ook verdiend te noemen. De tweede helft was minder en we werden meer in verdediging gedrongen. FC Langemark voerde de druk op en scoorde tweemaal zodat het uiteindelijk nog een nipt verlies werd.

12 jan 13 - Beloften - FC Helkijn 2-1.

Onze beloften behaalden uit hun laatste 3 wedstrijden een mooie 7 op 9 puntenoogst. De waarheid gebied ons te zeggen dat 5 kernspelers aantraden ten einde het nodige wedstrijdritme op te doen. Zo verschenen Pieter Glorieux, Pieter Vandenbroucke, Maarten Bulckaen, Carl verhulst en Gilles Peeters aan de aftrap terwijl Wouter Louchaert het doel verdedigde. In de eerste helft werd mooi en rap gevoetbald waarbij SK WRB toch wel de mooiste kansen kreeg maar die niet benutte. Ook in de tweede helft werd er zeer aanvallend gespeeld maar het was FC Helkijn dat op voorsprong klom na een foute terugspeelbal (0-1). Er kwamen nu kansen langs weerszijden waarbij de  bezoekers op de lat en de paal trapten. Ook SK WRB liet een aantal mooie kansen liggen. Op de 70 ste minuut was het dan eindelijk bingo toen Pieter Glorieux twee tegenstrevers ter plaatse liet om dan in de verste hoek binnen te knallen (1-1). In de slotfase kwam de verdiende overwinning alsnog op het bord toen Maarten Bulckaen van op afstand uithaalde (2-1).

 

14 dec 12 - FC Lendelede - Beloften 2-2.

Een sterk begin van onze jongens leverde al binnen de minuut de 0-1 op via de onvermijdelijke Carl Verhulst. Beide ploegen kregen hierna een paar kansen maar er werd voorlopig niet meer gescoord. Tot Dennis Declercq twee minuten voor de rust een mooie assist gaf op Carl Verhulst en die opnieuw deed wat van hem verwacht werd (0-2). Ook in de tweede helft bleven we goed voetballen maar een afgeweken bal leverde Lendelede de 1-2 op. Verontwaardiging even later toen de scheids een strafschop floot die er in geen 100 jaar één was (2-2). Tot overmaat van ramp beroerde een thuisspeler even later de bal met de hand in zijn eigen strafschop gebied maar nu gebaarde de heer scheids van krommen haas. Rechtvaardigheid is soms ver te zoeken. Na de dramatische seizoenstart puren we uit de laatste 2 partijen toch een mooie 4 op 6 puntenoogst.

 

2 dec 12 - Beloften - Dosko Beveren 3-2.

Een sterke start leverde al onmiddellijk een aantal doelkansen op maar het doelpunt bleef achterwege. Het waren integendeel de bezoekers die halfweg de eerste op voorsprong geraakten. Vier minuten later stond het al opnieuw gelijk toen de wederoptredende Karl Verhulst twee verdedigers verschalkte en mooi langs de keeper binnen trapte. Onze beloften hadden in de tweede helft veldoverwicht wat ondermeer in een strafschop resuteerde. Speler-trainer  Kurt Vermeersch trapte de bal evenwel over doel. Een minuut later haalde Kurt alsnog zijn gram toen hij de 2-1 lukte na een knappe voorzet van Ruben Hoornaert. Na een verre uittrap van onze doelman maakte Dennis Declercq er in de slotfase zowaar 3-1 van. Twee minuten voor tijd kwam Beveren nog terug tot 3-2 maar SK WRB hield stand tot het einde en behaalde zo zijn eerste overwinning van het seizoen.

 

26 nov 12 - SK Staden - Beloften 5-0 ff.

 

17 nov 12 - Beloften - SK Geluwe 0-2.

In de eerste helft probeerde SK WRB er wel voetballend goed uit te komen maar de tegenstander was te sterk en de rust werd dan ook bereikt met een logische 0-2 score. De tweede helft bracht een heel ander beeld. SK WRB speelde mooi voetbal, en misschien wel zijn beste wedstrijd van dit seizoen, maar wist jammer genoeg niet tegen te scoren. Toch een puik resultaat tegen het 2de geklasseerde. 

 

10 nov 12 - Beloften - FC Poperinge 1-3.

Onze beloften wisten in een gelijkopgaande eerste helft de kansen niet te benutten. De bezoekers toonden zich efficienter en gingen met 0-1 de rust in. De tweede helft begon niet zo goed voor SK WRB dat meteen 0-2 achter kwam. Gelukkig kon Dennis Declercq met een afstandsschot de aansluitingstreffer scoren (1-2). Onze jongens deden het niet slecht maar kregen 20 minuten voor tijd het deksel op de neus, meteen ook de einduitslag.

 

26 oct  12 - WS Houthulst - Beloften 5-0 ff.

 

20 oct 12 - Beloften - Bl Otegem 0-5 ff.

zonder woorden

 

13 oct 12 - RC Lauwe - Beloften 8-2.

Na tien minuten spelen viel de 1-0.  Ali Al Ismael scoorde al vlug de gelijkmaker van op de stip.  Onze jongens konden evenwel niet beletten dat het bij de rust al 3-1 stond. Ook in de tweede helft konden we geen vuist maken en scoorde RC Lauwe nog vijf keer. Ali Al Ismael scoorde ook onze 2de treffer.

 

6 oktober 12 - Beloften - FC Langemark 1-7.

In de eerste helft probeerde SK WRB er aanvallend uit te komen en kreeg ook wel een aantal doelkansen voor de voeten. Langemark scoorde na een knappe vrije trap en verkeek hierna toch wel flink wat kansen op een ruimere score bij de rust. (0-1). Na vijf minuten spelen in de tweede helft mocht een bezoeker vervroegd douchen waarna de strafschop in 2 tijden omgezet werd. Ali Al Ismael besloot op de doelman maar een goed gevolgde Enea Ceka trapte binnen (1-1). Tegen tien tegenstrevers werden onze jongens hierna van het kastje naar de spreekwoordelijke muur gespeeld en verschenen beschamende 1-7 eindcijfers op het bord.

 

28 sep 12 - SV Moorsele - beloften 4-0.

SK WRB probeerde druk te zetten op de tegenstrever maar grote kansen bracht dit niet met zich mee. Moorsele deed dat het op de counter veel beter en scoorde op twee tegenaanvallen ook twee keer. 2-0 aan de rust. De eerste 25 minuten van de tweede helft bracht SK WRB mooi voetbal met een paar goeie kansen die evenwel niet benut werden. Op het half uur scoorde Moorsele de 3-0 van en net voor tijd viel zowaar zelfs nog een vierde doelpunt.

 

22 sep 12 - Beloften - SC Oostrozebeke 2-5.

Het eerste halfuur verliep in ons voordeel maar de bijhorende kansjes werden niet benut.. De bezoekers daarentegen scoorde op 2 tegenaanvallen evenveel doelpunten zodat de rust bij een 0-2 stand bereikt werd. Een slechte start in de 2de helft want het stond al direkt 0-3. Na een mooie aanval kregen onze beloften dan toch wat ze verdienden en trapte Enea Ceka de bal over de keeper binnen (1-3). Zeven minuten voor tijd kregen we nog een strafschop toegewezen maar die werd over doel getrapt door Kurt Vermeersch. In de laatste vijf minuten vielen er nog drie doelpunten. ORB vond nog tweemaal de netten terwijl Dennis Declercq het tweede thuisdoelpunt scoorde.

 

15 sep 12 - WS Lauwe - Beloften 5-2.

Beide ploegen kregen doelkansen in de eerste helft maar het was alleen WS Lauwe dat daarvan profiteerde en de rust haalde met een 3-0 voorsprong. In het begin van de tweede helft kreeg SK WRB de kans om terug in de wedstrijd te komen maar Dennis Declercq miste de strafschop. Een kwartier voor tijd kreeg WRB opnieuw een strafschop toegewezen, ditmaal binnengetrapt door Jonas Borry (3-1). In de 79e minuut scoorde de thuisploeg de 4-1en was de kous af. Drie minuten voor tijd kon Dennis Declercq alleen op doel afgaan en maakte het ook mooi af (4-2). Vlak voor tijd werd het zelfs nog 5-2. Geen slechte wedstrijd vanwege onze beloften maar het afwerken van de doelkansen liet nog te wensen over.

 

8 sep 12 - FC Helkijn - beloften 4-2.

Toen de thuisploeg reeds na amper vier minuten spelen de score opende, zat het doemscenario van vorige week al in het achterhoofd. Omstreeks het kwartier viel de 2-0 op vrije trap.Onze jongens speelden aardig mee en kregen ook 2 mooie  doelkansen maar er werd niettemin bij 4-0 gerust. Na één minuut spelen in de tweede helft kreeg SK WRB een strafschop toegewezen, puik binnengetrapt door Dennis Declercq. Onze beloften domineerden de tweede helft en kozen resoluut voor het offensief. Jammer genoeg werden er een paar goeie kansen gemist en pas in de 78e minuut scoorde Gianni Demoen een tweede doelpunt en dit na een knappe aanval via Ali Al Ismael en Dennis Declercq. Mits wat meer zin voor afwerking  zat een gelijkspel er zeker in.

 

1 sep 12 -  Beloften - FC Lendelede sport 1-15.

Om allerlei redenen (Laundry day, geblesseerden, geen goesting,...) kreeg SK WRB pas in laatste instantie 11 spelers bijeen. De eerste doelkans was voor ons weggelegd maar ging er net niet in. Hierna trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe en scoorden binnen het halfuur 6 keer.  Net voor de rust scoorde Jordy Bryon nog de eerredder (1-6). In de tweede helft ging het van kwaad naar echter en toen ook T2 Kurt Vermeersch uitviel, moesten we met zijn tienen verder. Meteen ook het sein voor een aantal spelers om er met de pet naar te gooien. Triestig. Heel triestig.

 

17 aug 12 - Vriendschappelijk - SK WRB - SV Rumbeke 3-3

In een evenwichtige wedstrijd opende Rumbeke de score omstreeks het kwartier. Hierna stonden paal en bezoekende doelman de gelijkmaker van PJ Bruneel in de weg. Ook Sam Hoornaert had een doelpunt aan de voet maar het duurde tot de 37e minuut vooraleer de goal viel van op de stip via Dieter Vandamme. Net voor de pauze vielen nog 2 doelpunten waarbij Thomas Vandendriessche een nieuwe bezoekende voorsprong ongedaan maakte. SK WRB begon goed aan de tweede helft en na vijf minuten spel kwamen ze voor de eerste keer op voorsprong met een doelpunt van Sam Hoornaert. Toch konden ze niet beletten dat Rumbeke in het slotkwartier nog eens tegen scoorde.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK