Wedstrijdverslagen

27 april 2013 - U6 - FC Passendale 3-3. 

Vanaf het begin namen we het initiatief en Flore, Aidan en Yentl kregen enkele kansjes om de score te openen. Halfweg de eerste helft scoorde Yentl een mooi doelpunt en deed dit enkele minuten later nog eens over (2-0). Ondertussen hield Andres de deur keurig op slot. Het regende mooie pasjes en ook in de tweede helft bleven we steeds de voetballende oplossing zoeken. Passendale kwam echter meer en meer in de match en scoorde dan ook verdiend tegen. Yentl scoorde van op afstand de 3-1maar toch kwam Passendale nog op gelijke hoogte. Doelman Rhune voorkwam in de slotfase zelfs nog de nederlaag. Ook Chiel mocht terugkijken op een degelijke wedstrijd.

 

13 april 13 - Sassp. Boezinge - U6 5-6.

In een spannende wedstrijd waren het vooral de meisjes die aan het kanon stonden. Flore deed de netten 3x trillen, terwijl Sarah (depanneur van dienst) ook 2 maal scoorde. Andres nam de winninggoal voor zijn rekening. Rhune stond bij momenten heel goed stond te keepen. Ook Foeke kreeg wat kansjes, maar telkens stond er wel ergens een thuisspeler in de weg. Aidan ten slotte mocht voor het eerst een wedstrijdje spelen en dit na amper één training en hij deed het alle omstandigheden in acht genomen heel goed. Doe zo verder gastjes. Volgende wedstrijd is thuis tegen FC Passendale op zaterdag 27 april om 10u.

 

 

9 maart 2013

Door de overvloedige regenval van vrijdagnacht was het veld van Beselare herschapen in een modderpoel. Er werden 3 wedstrijdjes gespeeld van telkens 15 minuten, de tegenstanders waren thuisploeg Beselare, Wervik en Passendale. 

 

FC Passendale - U6 0-1.

We waren baas en speelden bijna voortdurend op de helft van de tegenstander maar door de modder kwamen we slechts 1 maal tot scoren. Het doelpunt werd opgetekend door Jarmo. Doelman Rhune hield met enkele mooie reddingen zijn netten schoon. Ook Chiel speelde een goede wedstrijd tegen de ex ploeg van zijn papa. 

 

EVC Beselare - U6 4-3.

Al snel kwamen we 0-2 voor via Andres maar hierna knokte Beselare zich op voorsprong. In de slotfase scoorde Yentl nog de aansluitingstreffer waarna Foeke nog de gelijkmaker aan de voet had maar de doelman redde enig mooi. 

 

E. Wervik - U6 0-5.

Het werd een goede wedstrijd tegen Wervik. Al snel openden we de score via 2 treffers van jonge dame Flore. Ook Yentl, Jarmo en Andres pikten hun doelpuntje mee. Foeke en Chiel kwamen helaas niet tot scoren maar speelden een heel goede wedstrijd. Rhune hield ondertussen voor de tweede keer de 0 op het bord. 

Spelers van L naar R: Yentl Willaert, Andres Steyaert, Flore Vanwildemeersch, Foeke Cattry, Jarmo Denys, Rhune Bouckaert en Chiel Parmentier.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK