Wedstrijdverslagen

20 april 13 - E. Hooglede - U913-5.

De verplaatsing naar Hooglede kondigde zich reeds op voorhand aan als een moeilijke voormiddag. Joran Durnez nam plaats in het doel en dit bleek een goede keuze. In de eerste helft was Hooglede sneller op de bal en steeds gevaarlijker voor doel. Aan de rust stonden we reeds met 9-2 in het krijt. Yoran Cokelare en Femke Van Engelandt scoorden tegen. In de tweede helft nam Hooglede wat gas terug waardoor wij beter in de wedstrijd kwamen. Siebe Vebeke liep z'n flank af en werkte mooi af. Op de counter zette Femke Van Engelandt haar verdediger in de wind en lukte haar tweede doelpunt van de dag. Joran Durnez schreef nog enkele knappe reddingenop zijn naam. Tot slot pakte Tjorven Desplenter met een fantastisch afstandsschot vanaf de middellijn uit. Onze betere tweede helft ging dus nipt verloren met 4-3.   

   

23 maart 13 - U9 - SV Rumbeke 2-6.

De bezoekende ploeg  bracht in het eerste kwartier het betere voetbal maar scoren lukte niet. Een schot van Femke was recht op de bezoekende keeper en de poging van Arno ging nipt naast doel. Rumbeke prikte tegen en stond aan de rust 0-1 voorop. In het begin van de tweede helft staken de bezoekers een tandje bij en scoorden in korte tijd 4 doelpunten. Arno Muylle kwam  alleen voor doel en werkte knap af. Siebe Verbeke  en Joran Durnez waren bij de pinken om nog enkele doelpogingen van de bezoekers af te stoppen. Yoran Cokelaere zette zijn mannetje in de wind en werkte knap af. Een voorzet van Alessio Willemyns ging nipt naast. Ondanks een goeie wedstrijd van onze doelman Tjorven  Desplenter kon hij, door een misverstandje in de verdediging, niet beletten dat Rumbeke nogmaals kon scoren.   

   

23 feb 13 - FC Gullegem - U9 6-4. 

Tegen een te duchten tegenstrever waren onze jongens op hun hoede. Tot halfweg de eerste helft bracht de thuisploeg het betere voetbal wat resulteerde in een logische 3-0 voorsprong.  Siebe Verbeke stormde alleen op doel af en schoot de bal knap voorbij de thuiskeeper (3-1). Ondanks enkele knappe reddingen van doelman  Tjorven  Desplenter was het de thuisploeg die nog 2 maal scoorde. Femke Van Engelandt  zorgde  ervoor dat we met 5-2 de rust konden ingaan. Na de pauze ging Yoran Cokelaere in doel postvatten en dit bleek een goeie zet want  Tjorven  Desplenter bracht de score op 5-3. De thuisploeg lukte kort daarop de 6-3.  Onze  middenvelders  Joran Durnez en  Siebe Verbeke waren bij de pinken en konden meerdere  aanvallen van de thuisploeg ongedaan maken.  Joran Cokelaere kwam nog enkel keren gepast tussen terwijl Siebe Vandebrande  voor z’n ploeg als verdediger een belangrijke pion bleek. Kort voor het einde werd een vrije trap van Siebe Verbeke mooi in doel getrapt zodat een leuke score op het bord verscheen. Vermelding voor onze invallers Arno Muylle en Femke Van Engelandt.

16 feb 13 - SV Rumbeke - U9 4-8.

De thuisploeg begon furieus aan de wedstrijd en stond in een mum van tijd met 2-0 voorop. Door een tegengoal van Joran Durnez konden we de score milderen maar aan de rust stonden we toch al 4-1 achter. Onze tweede helft was van een hele andere makelij en wij trokken het laken naar ons toe. Doelman Tjorven Desplentere pakte de weinige ballen die nog in zijn nabijheid verschenen, heel goed terwijl wij aan de overkant scoorden via Siebe Verbeke (3), Siebe Thevelein (3) en Femke Vanengelandt. Nog een vermelding voor Yoran Cokelare die voor de gelegenheid achteraan geposteerd stond maar het ook daar uitstekend deed.

 

2 dec 12 - SK Geluwe - U9 3-5.

We hebben het de laatste tijd moeilijk om doelpunten te scoren en ook nu was het niet anders. Toch stonden we halfweg 2-3 voorop via Siebe Verbeke die uit de talrijke doelkansen alle drie de doelpunten voor zijn rekening nam. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld waarbij Siebe voor de vierde keer scoorde terwijl ook Joran Durnez zijn doelpuntje meepikte. Er is eveneens nog een vermelding voor Jelle Desseyn.

 

24 nov 12 - U9 - Sint-Eloois-Winkel 3-7.

We speelden geen onaardige wedstrijd tegen een sterke tegenstander maar het is niet te geloven hoeveel doelkansen er in 1 match gemist kunnen worden. Situaties die wekelijks herhaald worden op training worden de zaterdag toch zo gemakkelijk vergeten. Toch konden een sterke Siebe Verbeke (2) en Jelle Desseyn scoren. Ook Siebe Vandenbrande en Femke Vanengelandt deden het behoorlijk. 

 

17 nov 12 - Ol . Ledegem - U9 8-4.

We speelden een goeie match met veel doelkansen aan weerszijden. In deze spannende partij stond het bij de rust en na een uitstekende eerste helft 4-2. Onze doelpunten werden gescoord door Joran Durnez en Jelle Desseyn. De tweede helft begon opnieuw heel goed maar de laatste 10 minuten waren er teveel aan. Toch slaagde Siebe Verbeke er nog in om 2 goals te scoren. Ook Siebe Vandenbrande, Femke Vanengelandt en doelman siebe Thevelein deden het uitmuntend.

 

10 nov 12 - U9 - SV De Ruiter 4-2.

Siebe Verbeke en Yoran Cockelaere scoorden elk 2 maal

 

27 Oct 12 - SV Moorslede - U9 11-2.

We begonnen heel zwak aan de wedstrijd. Sommige spelertjes hadden te koud ondanks de opwarming. We kwamen slechts 2 keer bij de thuiskeeper maar Tjorven Desplenter besloot iedere keer op de doelman. Aan de rust was het 4-0. De tweede helft begonnen we veel scherper en een sterke Siebe Verbeke scoorde 2 keer tegen en schoot ook nog eens 3 maal tegen het doelkader. Het laatste kwartier was alle fut eruit en kon de tegenstander scoren aan de lopende band. Een knappe wedstrijd van doelman Siebe Thevelein die de score nog min of meer binnen de perken hield.

 

20 okt 12 - FC Langemark - U9 4-5.

We trekken de goede lijn door en spelen iedere week een beetje beter. Dit konden we deze week vieren me een overwinning. Nochtans hebben sommigen het nog altijd moeilijk om de vrijstaande man te vinden waardoor we nog veel doelkansen onbenut laten. Toch vonden Arno Muylle (2), Yoran Cockelaere (2) en Siebe verbeke de netten. Ook onze doelman Siebe Thevelein deed het weer uitstekend.

 

13 oct 12 - U9 - SK Geluwe 1-4.

In tegenstelling tot de voorbije weken speelden we ditmaal wel een voortreffelijke wedstrijd. Enkel de uitslag geeft een vertekend beeld. Tjorven Desplenter maakte een heel mooi doelpunt terwijl Joran Durnez tot 2 maal toe foutief werd afgestopt door de bezoekende keeper. Penaltys bestaan niet en jammer genoeg konden we de vrije trappen net niet verzilveren. Ook Siebe Vandenbrande speelde heel goed. Nu alleen nog de kansen een beetje beter afwerken en er volgt nog een leuk seizoen.

 

6 oktober 12 - Sint Eloois-winkel - U9 8-3.

Gebrek aan concentratie zorgde voor een vroege achterstand waarvan we nooit meer herstelden. Bij de thuisploeg hadden een aantal jongens bovendien een heel strak shot zodat het aan de rust 5-1 stond. Onze tweede helft was merkelijk beter en sommigen zochten zowaar eindelijk de combinatie. Zo konden we uit de talrijke kansen nog 2 keer scoren. Onze doelpunten kwamen van Femke Vanengelandt, Jelle Desseyn en Siebe Verbeke. Er was nog een vermelding voor Tjorven Desplenter en Joran Durnez.

 

29 sep 12 - U9 - Ol. Ledegem 1-7. 

De prestatie was al stukken beter als vorige week maar de tegenstander was toch te sterk voor ons. We kregen ook ons deel van de doelkansen maar onze voorlinie liet het vandaag afweten. Alleen Jelle Desseyn slaagde er in de netten te doen trillen. Aan de andere kant schoof onze vrije man te ver vooruit met teveel doelkansen voor Ledegem tot gevolg. Er was wel een heel puike prestatie van gelegenheidsdoelman Tjorven desplenter.

 

22 sep 12 - SV De Ruiter - U9 6-1.

We speelden een zwakke partij en dwongen in de eerste helft weinig doelkansen af. Mede dankzij onze keeper stond het halfweg "maar" 6-0. De tweede helft was iets beter en we konden de eerredder scoren via Siebe Verbeke. Samen met doelman Siebe Thevelein de enige lichtpuntjes in onze ploeg waren. Positief was dat we geen tegengoals meer slikten. Een logische uitslag na een mindere wedstrijd.

 

15 sep 12 - EVC Beselare - U9 7-3.

Tegen een gelijkwaardige tegenstrever speelden we niet onaardig maar de afwerking van de doelkansen liet te wensen over. De juiste uitslag was waarschijnlijk 15 - 15 want  zoveel open kansen werden er langs beide zijden gemist.  Alleen Femke Vanengelandt (2) en Arno Muylle kregen de bal tegen de netten. Ook Jelle Desseyn en onze gelegenheidsdoelmannen Siebe Vandenbrande en Tjorven Desplenter deden het uitstekend.

 

8 sep 12 - U9 - SV Moorslede 4-4.

We speelden een uitstekende wedstrijd tegen een ploeg waar we normaal gezien niet kunnen van winnen. De hoofdrol was weggelegd voor de doelmannen die beide van het ene doel naar het andere konden shotten. Op die manier maakte onze goalie Siebe Thevelein zelfs twee doelpunten. Voor de rest deed hij de ene prachtige redding na de andere. Onze andere goals werden gemaakt door Tjorven Desplenter en Milan Vanwildemeersch. Ook nog een vermelding voor Femke Vanengelandt en Joran Durnez

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK