Wedstrijdverslagen

16 April - U17 - FC Lichtervelde 3-0.

Derde zege op rij voor onze scholieren die dankzij het samenwerkingsakkoord een prima elftal op de been brachten.

 

5 maart - U17 - SK Zwevezele 2-3.

Gingen we in de heenwedstrijd nog met duidelijke 11-1 cijfers de boot in dan kregen we ditmaal een geheel andere wedstrijd te zien. Na een vroege 2-0 voorsprong voelden onze scholieren zich geroepen om de bezoekers een handje te helpen. Met een misverstand tussen verdediger en keeper en een owngoal kregen de bezoekers 2 dikke cadeaus in de schoot geworpen. Jammer dat we zo geamkkelijk de overwinning uit handen geven. Bedankt aan SK Staden voor de 4 spelers en SK ONK voor de 2 spelers die ze ter beschikking stelden. Na blessurelast voor Arne Spiessens is nu ook Frederik Dejonghe voor de rest van het seizoen out met een sleutelbeenbreuk. Spoedig herstel toegewenst.

  

26 feb - U17 - FC Lichtervelde A 0-2.

Iedereen was het er over eens dat onze scholieren de betere ploeg waren. 4 open doelkansen werden evenwel niet benut terwijl 2 kleine foutjes in de verdediging genadeloos afgestraft werden.

 

19 feb - SV De Ruiter - U17 2-4.

De thuisdoelman had duidelijk een offday want bij iedere doelpoging viel er ook effectief doelgevaar te noteren. Onze ploeg toonde honderd procent inzet en liet bij momenten mooi voetbal zien. Scoorden: Thomas Vandewalle (3) en Alexander Jacobs.

 

12 Dec - OMS Ingelmunster - U17 1-7.

De thuisploeg verscheen aan de aftrap met 10 spelers maar ondanks de man minder verliep de eerste helft gelijkopgaand. De thuisploeg kwam zelfs eerst op voorsprong maar aan de rust stond het 1-1. In de tweede helft zakte de tegenstrever als een pudding in elkaar waardoor onze jongens vlotjes de eerste en dik verdiende overwinning binnen haalden. Vermelding voor onze uitblinkers Tjorven Gouwy, Marniks Mariën, Glenn Vermeersch, Dieter Degrijse en Lucas Dewilde. Bedankt aan de 4 spelers van SK ONK en de 2 spelers van SK Staden. Vermelding ook voor ad-interim trainer Stijn Vervaeke.

 

20 nov - U17 - VP Gits 0-10.

Het eerste kwartier waren we meer dan de evenknie van de tegenstander maar na het eerste tegendoelpunt was het voorbij en halfweg stond het zelfs al 0-6. De enige twee Westrozebekenaars die uitblonken waren onze kadet Frederik Dejonghe, waar iedereen dringend een voorbeeld mag aan nemen, en de gelegenheidsscheidsrechter Stefaan Borry.

 

6 nov - U17 - E Hooglede 1-9.

Met 10 man tegen de ongeslagen leider was het vooral zaak om de score binnen de perken te houden. Het laatste kwartier was er evenwel te veel aan. Arne Vandekinderen kon de eer redden en uitblinkers waren Frederik Dejonghe, Glenn Vermeersch en doelman Tjorven Gouwy.

 

23 okt - U17 - SV De Ruiter 3-4.

We begonnen sterk aan de wedstrijd maar de afwerking ontbrak. Tegen het spelpeil in kwamen we zelfs op achterstand. De gelijkmaker viel al vlug via Brent Huyghe na assist van Niels Cappelle die even later zelf scoorde na een puik genomen vrije trap. Zelfs het doelpunt van Arne Vandekinderen leidde niet tot de verdiende overwinning omdat de bezoekers echt aan 100 procent scoorden. Wijzelf lieten ook een pak doelkansen onbenut. Vermelding voor Tjorven Gouwy en Felix Cogghe.

 

16 okt - Dosko Beveren - U17 7-2.

Een aantal spelers stuurde hun kat zodat we deze wedstrijd met 9 mensen dienden af te werken. Niettemin speelden we een voortreffelijke partij waarbij met in de eerste helft 2 aan elkaar gewaagde ploegen. De tweede helft was er evenwel te veel aan. Toch slaagden we er in om 2 knappe doelpunten te scoren via Arne Spiessens en dit telkens na voorbereidend werk van een bedrijvige Arne Vandekinderen. Vermelding voor Glenn Vermeersch en Lukas Dewilde.

 

2 okt - SV Izegem - U17 4-1.

Tegen een haalbare tegenstrever gingen we de boot in door een gemis aan scherpte in de duels en teveel gepingel in de defensie. De thuisploeg werkte voornamelijk met de lange bal en toonde zich veel efficiënter voor doel. Jens Demuynck, Glenn Vermeersch en Felix Cogghe kregen een vermelding terwijl de sterk spelende Louis Opsomer nog voor de rust gekwetst uitviel. Scoorde: Arne Vandekinderen.

 

18 sep - FC Lichtervelde B - U17 11-1.

Tegen de te kloppen ploeg speelden we aanvankelijk goed mee maar al gauw bleek dat we veel te slap verdedigden. Bovendien kon ons middenveld hun overschakeling van verdedigen naar aanvallen niet aan. Lichtervelde scoorde aan 100 procent terwijl wij uit onze talrijke kansen (hetgene we moeten onthouden) slechts 1 keer konden scoren via Marnix Marien. Onze spelbrekers waren het doelhout en de thuisdoelman.Toch een knappe match van Benoit Sercu, Benoit Plancke, Glenn Vermeersch en Tjorven Gouwy.

 

11 sep - SK WRB - OMS Ingelmunster 2-5

In onze eerste match met voldoende spelers deden we de eerste helft goed mee met een hard spelende tegenstander. Onze 2de helft was iets minder en de doelpunten die we tegenkregen kwamen er veel te gemakkelijk en grotendeels uit stilstaande fases. Toch lukte Arne Vandekinderen 2 tegentreffers. Ook Lucas Dewilde, Frederik Dejonghe en doelman Phil Thevelein deden het uitstekend.

 

4 sep - SKV Zwevezele - SK WRB 11-1.

Met dank aan de scholieren van SK Staden en Niels Cappelle van SK ONK om zo met 10 man te kunnen spelen tegen een goed voetballende tegenstander. Na 10 min stonden we al 2-0 achter. Niels Cappelle milderde direct de achterstand maar daarna kwamen we niet verder dan een paar schuchtere kansen terwijl de tegenstander bijna constant in de aanval was. Bedankt aan Zwevezele voor de goede ontvangst.

 

25 aug - vriendschappelijk Merkem Sport - SK WRB 0-5.

De thuisploeg deed voornamelijk beroep op 2de jaars knapen en was geen partij voor onze scholieren. In deze éénrichtingswedstrijd werden nog tal van doelkansen niet benut zodat de eindcijfers nog best meevielen voor de thuisploeg. Scoorden: Amadeus Jacobs (3), Sander Casier en Arne Vandekinderen.

 

11 aug - vriendschappelijk SK WRB- SV De Ruiter 0-5.

Dankzij het samenwerkingsakkoord beschikten we over 15 spelers (waarvan 7 van SK Staden en 2 van SK ONK). Er waren mooie individuele acties te zien maar er werd te weinig in ploegverband gespeeld wat eigenlijk normaal is voor een groep die voor het eerst bijeen was.

Er werd te gemakkelijk gescoord door De Ruiter terwijl hun keeper zeer sterk was en de nul hield. Frederik Dejonghe en Felix Coghe lieten zich van hun beste kant zien. Doelman Bryan Grymonprez kwam ongelukkig neer en zal voor lange tijd out zijn. (zoals bij de tien kleine negertjes: en toen waren ze nog met 8).

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK