Wedstrijdverslagen

20 april 2013 – U15 - VP Gits 2-2

Gits ging razend snel van start en scoorde al direkt via één van onze verdedigers de 0-1. Even later stond het al 0-2 na een schermutseling voor het doel. SK WRB speelde goed mee, kreeg ook zijn deel van de kansen maar scoren was er voorlopig niet bij. Tot net voor de rust Niels een hoekschop mocht nemen en Arthur voor de 1-2 zorgde. Ook in de tweede helft gingen we sterk van start maar geraakten niet aan de gelijkmaker. In de slotfase zette trainer Kenny alles op alles en Maxime lukte alsnog de verdiende gelijkmaker. Onze U15 hebben er een prachtig seizoen van gemaakt.  

Speelden: Arthur, Jonas, Niels, Jan-Douwe, Koos, Olaff, Bryan, maxime, Joeri, kevin, Sam en Ruben.

 

13 april 13 - FC Langemark - U15 0-3

We namen een superstart en Kevin zorgde voor de vroege 0-1. Nog voor de pauze was de match beslist met 2 nieuwe doelpunten van Olaff (0-3). Ook in 2de helft bleven we voortdurend de baas maar scoren lukte niet meer. Zelfs een strafschop lieten we onbenut.

 

6 april 13 - U15 - SV Moorslede 0-2.

De wedstrijd ging gelijk op met de grootste doelkans voor ons. Een fout op kevin leverde een strafschop op maar onze doelman knalde de bal over doel. Er volgden nog  een paar kleine kansjes voor beide ploegen maar er werd bij 0-0 gerust Een gelijkaardig scenario na de pauze waarbij de bezoekers halverwege op 0-1 kwamen. Onze jongens zetten nu alles op alles maar slikten in de slotfase een dodelijke 2de tegengoal.

 

23 maart 13 - Brielen Sport - U15 3-3

De thuisploeg ging razendsnel van start en zo werd het al meteen 1-0. Onze jongens lieten de moed niet zakken en werden hiervoor via Koos beloond met de gelijkmaker. Brielen liep tot 3-1 uit maar onze jongens bogen de scheve situatie nog om in een gelijkspel. Jan-Douwe zorgde voor de 3-2 waarna Niels helemaal op het eind de 3-3 binnen schoot.

 

9 maart 13 - EVC Beselare - U15 1-1

Op een loodzwaar veld gingen onze U15 heel goed van start en kwamen op voorsprong door een doelpunt van Maxime. We bleven heel sterk aanvallend spelen maar slikten helaas toch een tegentreffer. Twee aan elkaar gewaagde ploegen lieten uiteindelijk een logisch gelijkspel optekenen.

 

2 maart 13 - U15 - SK Reningelst 0-3.

Na een uitstekende eerste helft werd er bij 0-1 gerust. Onze doelman verhinderde omstreeks het kwartier een gemaakt doelpunt maar was even later alsnog kansloos bij de 0-1. Onze jongens vatten vol vertrouwen de tweede helft aan maar na mooi samenspel ging de gelijkmaker voorlangs. Ook na de 0-2 verloren we de moed niet maar de aansluitingstreffer viel niet. De bezoekende supporters konden het niet verkroppen dat wij het goed deden en gedroegen zich bijzonder onsportief maar dit ontsnapte niet aan de aandacht van de scheids. Uiteindelijk werd het zelfs nog 0-3.

Spelers: Arthur, Jonas, Niels, ,Jan-douwe, Koos, Olaff, Bryan, Maxime, Joeri, kevin en Joni.

23 feb 13 - DV Famkes Merkem - U15 0-7.

We namen direct de touwtjes in handen en duwden de thuisploeg met aanvallend voetbal achteruit.  Na enkele gemiste doelkansen wisten we dan toch de verdiende 0-1 te scoren. We hielden de druk verder aan en mochten met een 0-3 bonus de rust in. Sterke start van de famkes begin tweede helft maar onze doelman Jonas stond zoals altijd paraat. Na dit kort intermezzo namen we het heft opnieuw in eigen hand en scoorden, in de gure wind, nog 4 maal. Een speciale vermelding gaat naar onze doelman die al hoewel hij verging van de kou toch nog attent bleef op de thuispogingen. Proficiat aan het hele team.

Soorden: Arthur (2), Arne (2), Koos, Louis en Olaff.

Spelers: Arthur, Jonas, Niels, Arne, Koos, Louis, Olaff, Bryan, Ruben, Joeri, Scharon en Joni.

16 feb 13 - U15 - Sassp. Boezinge 0-3.

2 dec 12 - VP Gits - U15 3-2.

Het begon al meteen goed voor onze U15 want na amper 2 minuten spelen en dankzij een mooie combinatie kon Kevin de 0-1 scoren. Hierna verloopt de wedstrijd gelijkopgaand maar zondere verdere doelkansen. Gits probeert het vooral via zijn rappe flanken maar onze doelman Jonas brengt redding. Rond de 20ste minuut krijgt Gits zomaar een penalty toegekend en lukt op deze manier de 1-1, meteen de ruststand. Opnieuw een sterke start in de tweede helft maar Koos kan net niet scoren. Gits doet dit wel wanneer ze opnieuw hun snelheid uitspelen. Arne lukt even later de gelijkmaker maar die wordt afgekeurd. Na de zoveelste goede aanval steekt Gits een handje toe en scoort de 2-2. Even later komt Bryan alleen voor het doel maar wordt  langs achter foutief afgestopt. Terwijl Bryan naar de kleedkamer gebracht wordt, scoort Gits de 3-2. Sterke wedstrijd van onze jongens met een extra vermelding voor iedereen omdat ze niet ingingen op het onsportief gedrag van de tegenspelers. 

Spelers: Jonas, Bryan, Ruben, Joeri, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Arne, Arthur, Maxime, Olaff en Koos.      

 

24 nov 12 - U15 - FC Langemark 8-0.

Ons aanvallende intenties werden al onmiddellijk beloond met 2 vroege treffers via Arthur. Kort hierna dreiging vanwege de bezoekers maar onze doelman Jonas brengt redding. De tegenaanval brengt doelpunt nummer 3 op na een knal van Niels waarbij de bal duidelijk de lijn overschrijdt maar toch niet gevalideerd wordt. Hierna scoort Arthur zijn derde van de middag waarna Olaff en Jan-Douwe voor de 5-0 forfaitscore bij de rust zorgen. In een moeizame tweede helft duurt het even voor het eerste doelgevaar genoteerd wordt. Het doelpunt van Sam wordt echter afgekeurd. We blijven de betere ploeg en scoren ook nog driemaal via Bryan, Maxime en Olaff.

Spelers: Jonas, Bryan, Tuur, Joeri, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Arne, Arthur, Maxime, Olaff en Koos

      

17 nov 12 - SV Moorslede - U15 3-1.

Onze tegenspelers dachten op voorhand dat ze een gemakkelijk hapje voorgeschoteld kregen maar kwamen bedrogen uit. De thuisploeg koos resoluut voor de aanval maar onze jongens lieten zich niet zomaar opzij zetten. Na een strafschopfout (1-0) lieten we het hoofd niet hangen en versierden ook een aantal doelkansen. De thuisploeg beschikte echter over de betere afwerkers en mocht met een 3-0 boni de rust. In de tweede helft vertoefden we meestal op de helft van de tegenstrever en scoorde Jan Douwe een verdiende tegentreffer. We bleven er voor gaan maar kwamen jammer genoeg niet meer tot scoren. Prachtige match jongens, blijf in jullie zelf geloven want zo komen we er wel.

Spelers: Jonas, Bryan, Siebe, Joeri, Ruben, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Arne, Olaff, Arthur, Maxime en Koos.

 

10 nov 12 - U15 - Brielen Sport 0-9.

De eerste helft speelden we mooi voetbal en gingen we met 0-1 de rust in. Begin 2de helft vielen al vlug 2 tegendoelpunten. We deden verder ons best maar konden niks inbrengen tegen het bezoekende overwicht.

Spelers: Jonas, Bryan, Tuur, Joeri, Ruben, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Arne, Olaff, Arthur en Koos.

 

27 okt 12 - U15 - EVC Beselare 2-6.

De eerste 10 minuten waren we duidelijk de betere ploeg  maar scoren bleef uit. Dan deed Beselare dit duidelijk beter: een hoekschop en het was meteen 0-1. Beselare bleef drukken en we konden ze niet van ons doel afhouden en zo werd het al snel 0-2. We probeerden wel aan te vallen maar het lukte ons niet. Een veel efficienter Beselare bleef maar scoren en we gingen de rust in met 0-5. Amper begonnen aan de  tweede helft en het stond al 0-6. Na een knappe aanval scoorden we alsnog de 1-6. Ondanks het slechte weer kwamen we er door en Niels scoorde nog een mooi doelpunt.

Spelers: Jonas, Michiel, Bryan, Tuur, Joeri, Ruben, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Siebe, Olaff en Koos.

 

20 oct 12 - SK Reningelst - U15 1-5.

We starten de match uitstekend en creeëren al onmiddellijk enkele grote kansen. Na een 10 tal min was het raak toen Olaff kon scoren (0-1). Van weerszijden kwamen er nu aanvallen maar meer doelpunten bleven voorlopig uit. Net voor de pause scoorde de thuisploeg de gelijkmaker (1-1). Al vroeg in de tweede helft volgde echter een nieuwe voorsprong na een knap genomen hoekschop van Niels waarbij Arne mooi binnenkopte (1-2). Even later werd een nieuwe treffer - wegens buitenspel? - niet goedgekeurd. De thuisploeg liet zich echter niet doen maar stuit op onze secure verdediging.  Mede dankzij een aantal knappe tussenkomsten van doelman Jonas blijft de 1-2 voorlopig op het bord. Wanneer Olaff weet door te breken staat het warempel zelfs 1-3. Vijf minuten later krijgen we hetzelfde scenario wanneer Kevin nummer 4 binnen duwt. Wat Reningelst ook probeert, tot scoren komen ze niet meer. Na opnieuw een knappe aanval scoort Olaff zijn derde treffer van de namiddag. Trainer en afgevaardigde zijn in de wolken na de knappe prestatie van hun jongens.

Spelers: Jonas, Arthur, Joeri, Ruben, Niels, Jan-Douwe, Kevin, Sam, Arne, Axel, Olaff en Koos

      

13 okt 12 - U15 - DV. FAMKES Merkem 2-1.

Een uitstekende start leverde een vijftal doelkansen op maar scoren was er helaas niet bij. Maar ook de Famkes lieten zich niet doen en dankzij onze doelman Jonas stond het 0-0 bij de rust. Een zelfde scenario in de tweede helft waarbij de goede start ditmaal wel beloond wordt met een treffer via Arthur (1-0). De Famkes doen niet onder maar ook hier blijkt scoren het grote probleem. Na een knappe aanval via Kevin en Bryan staat Koos op de juiste plaats om de 2-0 binnen te duwen. In de slotfase lukken de Famkes alsnog een tegentreffer.

 

6 oktober 12 - Sassp Boezinge - U15 6-1

Het liep al meteen mis in de openingsminuut waardoor het al direct 1-0 stond. De thuisploeg is de betere en de 2-0 laat niet lang op zich wachten. Op hoekschop weet Niels even later echter voor de 2-1 ruststand te zorgen. Na de rust hetzelfde scenario met opnieuw 2 vroege doelpunten zodat het meteen 4-1 staat. Na doelkansen langs weerszijden is het enkel de thuisploeg die nog tot scoren komt.

 

29 sep 12 - U15 - FC Passendale 7-0

Vanaf de eerste minuut gingen we er vol voor en werden hiervoor al direct beloond met een vroeg doelpunt via Sam. Toen de bezoekende doelman zich bij het uitkomen misrekende, profiteerde Arthur hiervan en trof van op afstand raak (2-0).We bleven maar aanvallen en Arne miste op een haar de 3-0. Na vrije trap van Niels is het toch zover wanneer opnieuw Arthur voor de 3-0 zorgt. Passendale prikt tegen maar Jan-Douwe houdt de nul op het bord. Er volgen nog kansen voor onze jongens maar zowel Maxime als Koos komen niet tot scoren zodat bij een comfortabele 3-0 gerust wordt. Ook de tweede helft wordt geconcentreerd aangevat en Arne zorgt al snel voor de 4-0. Passenale probeert het wel maar onze verdediging doet zijn werk uitstekend. Na opnieuw een knappe combinatie Sam-Maxime zorgt laatstgenoemde voor de forfaitcijfers. En nog hebben onze jongens er niet genoeg van want na een knap driehoekje Arthur-Niels-Sam zorgt Niels voor de 6-0. Net voor affluiten kon de bezoekende doelman een poging van Arne niet bijhouden en tikte Kevin nummer 7 binnen. Een ongekende weelde voor onze U15 die voor het eerst sinds lange tijd nog eens aan het feest zijn.

 

22 sep 12 - FC Izegem - U15 4-1.

We gingen sterk van start, goed verdedigend maar ook aanvallend wanneer het kon. Na 14 min kwamen we 0-1 voor en met onze goede verdediging konden we die bonus houden tot aan de rust. Ook de eerste 10 min van de tweede helft hielden we stand maar dan viel de gelijkmaker toch. We deden onze uiterste best maar het mocht niet zijn en zo werd het al vlug 3-1. We herpakten ons nog maar konden niet scoren. Het was integendeel de thuisploeg die tot 4-1 aandikte.

 

15 sep 12 - U15 - TSC Proven 2-3.

We begonnen de wedstrijd sterk aanvallend maar konden onze kansen niet afmaken. Ook Proven had enkele goede pogingen in huis maar ook onze keeper liet zich niet verschalken. Op vrijschop plaatste Niels Geldof de bal enig mooi in de winkelhaak (1-0). De bezoekers kwamen al direct langszij maar toch werd met een 2-1 bonus gerust. Sam Vanoverschelde zorgde voor de voorsprong bij de rust. Ook de tweede helft verliep spannend waarbij de bezoekers alsnog met de zege gingen lopen.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK