Wedstrijdverslagen

16 April - FC Passendale - U13 0-4

Met 2 doelpunten voor de rust lag de wedstrijd al vroeg in zijn definitieve plooi. Het rustig overwicht werd ook in de tweede helft in 2 doelpunten uitgedrukt. Meteen de vijfde overwinning op rij en een vijfde eindstek in de algemene klassering. Proficiat aan alle spelertjes voor deze puike prestatie. Scoorde: Alexis Kesteloot (4).

 

9 april - VP Gits - U13 0-2.

Na een sterke eerste helft stonden onze miniemen aan de rust met 0-2 voorop. Ook in de tweede helft brachten we goed voetbal maar scoren lukte niet meer. Scoorden: Thijs en Alexis.

 

26 maart - Doso Beveren - U13 2-3.

Een goede eerste helft van onze jongens werd beloond met 2 vroege doelpunten. Hierna volgden nog tal van doelkansen zonder afwerking even wel. Er wered gerust bij 0-2. In een zwakke tweede helft kreeg de thuisploeg ook zijn deel van de doelkansen en kwam 2-2 gelijk. In de slotfase kantelde de wedstrijd alsnog in ons voordeel. Doelman Jonas en zijn verdediging verdienden een extra vermelding. Met dank aan Victor en Robin. Scoorden Thijs (2) en Yoni.

 

19 maart - U13 - SK Staden 9-0.

We namen de wedstrijd meteen in handen maar tot echte doelkansen leidde dit niet echt. SK staden had achterin een stevig blok neergezet en daar hadden onze jongens het aanvankelijk moeilijk mee. Na 17 minuten spelen vond Thijs dan toch een gaatje in de verdediging en trapte de oververdiende 1-0 binnen. Hierna ging het opeens veel vlotter en 5 minuten later verdubbelde alexis met een afstandschot de score.. Net voor de rust glipte Thimon door de buitenspelval en zorgde voor de 3-0 rustscore. In de 2de helft gingen onze jongens op hun elan door en scoorden nog zesmaal  zodat ruime eindcijfers op het bord verschenen. Ook nog een pluim voor onze verdediging die geen enkele doelkans weggaf! Door deze winst behouden onze jongens hun schitterende 4de plaats in de klassering. Scoorden: Thijs (3), Alexi (2) Joni (2) Thimon en Arthur.

 

12 maart - U13 - Dosko Beveren 5-2.

Na amper 10 min spelen stond al een 2-0 voorsprong op het bord waarna een sterke eerste helft van onze miniemen beloond werd met een 4-0 rustscore. In een mindere tweede helft lukten de bezoekers 2 tegentreffers. Scoorden: Thimon (2), Alexis (2) en Thijs.

 

5 maart - U13 - FC Lichtervelde 0-3.

In het begin van het seizoen kregen we er nog 10 rond de oren van ditzelfde Lichtervelde. Nu speelden we goed mee met één van de toon aangevende ploegen uit de reeks. De vooruitgang die we ondertussen maakten is dus duidelijk zichtbaar. Het scoren van een doelpunt zat er nog niet in.

 

26 feb - SV Rumbeke - U13 1-1.

Moeilijke wedstrijd op een modderpoel. De thuisploeg opende de score en pas op het einde kwamen we langszij. In de tweede helft sprongen beide ploegen nogal slordig om met de doelkansen en bleef het gelijkspel op het bord. Scoorde: Thijs

 

19 feb - U13 - E Hooglede 6-2.

Na een slap wedstrijdbegin stonden onze jongens al direkt met 0-2 in het krijt en hield Jonas met een supersave nummer 3 nog uit zijn kooi. Onze jongens herpakten zich vrij vlug en kwamen nog voor de pauze langszij (2-2). In de tweede helft kwamen de bezoekers er al helemaal niet meer aan te pas en werd het uiteindelijk nog een vlotte zege. In een reeks waar de eerste 3 gerangschikten outstanding zijn, staan wij momenteel op een schitterende vierde plaats. Scoorden: Alexis (3), Thijs (2) en Thimon.

 

12 feb - SC Zonnebeke  - U13 0-2.

Doelkansen bij de vleet voor onze jongens maar de afwerking bleef in gebreke. We gingen rusten bij een magere 0-1. In de tweede helft viel uiteindelijk toch een tweede doelpunt waarna de thuisploeg nog even kwam opzetten. Meteen de vierde overwinning op rij en dankzij deze puike 12 op 12 staan we momenteel op een mooie 4de plaats in de algemene klassering. Scoorden: Thimon en Thijs.

 

5 feb - U13 - SV De Ruiter 5-1.

Onze jongens kwamen al snel 1-0 voorop maar ook de bezoekers lieten zich niet onbetuigd en hadden de gelijkmaker wel verdiend. Onze verdediging en doelman stonden evenwel pal. Net voor de rust scoorde Alexis zijn tweede doelpunt op voorzet van Victor. Net na de rust werd de wedstrijd met een derde thuisdoelpunt definitief beslist. Goal nummer vier viel na hoekschop waarna een bezoekende reuzenkans nog door Niels van de lijn geveegd werd. Pas bij 5-0 wist De Ruiter in de slotminuut de eer te redden. Scoorden: Alexis (2), Thijs (2) en Thimon.

 

22 jan – U13 - SV Moorslede 3-1.

In een evenwichtige eerste helft openden de bezoekers omstreeks het kwartier de score maar juist voor de rust zorgde  Thijs voor de gelijkmaker.  In de tweede helft was het lang wachten op een tweede treffer maar toen zowel Thimon als Thijs binnen de 3 minuten scoorden, was de partij definitief beslist.

 

8 jan - U13 - VP Gits 0-1.

Onze miniemen verweerden zich uitstekend tegen het veel sterkere Gits en moesten pas in de slotfase het hoofd buigen.

Op het tornooi in Moorslede behaalden de miniemen 3 overwinningen en 2 gelijke spelen wat voldoende was voor een mooie 4de plaats in de eindafrekening.

E Hooglede - SK WRB 0-1

SV Moorslede - SK WRB 1-3

SK WRB - De Ruiter 2-2

VK Dadizele - SK WRB 3-4

SK WRB - SK Staden 2-2

 

23 okt - E Hooglede - U13 3-3.

SK WRB nam de wedstrijd meteen in handen, kreeg ook doelkansen maar die bleven onbenut. Na 10 minuten ging de moter aan het sputteren en werd geen deftige combinatie meer op de mat gelegd. We kwamen overal een stapje te kort en wonnen geen enkel duel meer. Hooglede kwam verdiend 1-0 voor en had weinig moeite om nog voor de rust tot 3-0 uit te lopen. De sport en cultuurklas zat onze jongens duidelijk in de kleren. Na de rust hetzelfde spelbeeld maar onze doelman Jonas cool hield de score op 3-0. De 3-1 kwam letterlijk uit de lucht gevallen toen Alexis met een diepe bal Thimon alleen voor de doel zette en laatstgenoemde keurig afwerkte. Meteen het sein om een tandje bij te steken en 10 minuten voor tijd kon Niels de aansluitingsteffer op corner mooi binnenkoppen. Dan nam Hooglede weer de bovenhand maar weer was daar Jonas die ons met een mooie parade in de match hield. In de laaste seconden van de wedstrijd mochten we nog een hoekschop nemen. Iedereen was mee vooruit en in de schermutseling voor doel kon Alexis de 3-3 binnentrappen.

 

16 okt - U13 - SC Zonnebeke 7-0.

Na het mindere resultaat tegen De Ruiter namen onze jongens opnieuw de draad op tegen Zonnebeke. Onze miniemen begonnen sterk aan de wedstrijd en scoorden na 10 minuten spelen de 1-0. Hierna verliep het vrij vlot voor onze jongens en werd bij  3-0 gerust. In de 2de helft gingen onze jongens op hun elan verder en zorgden voor ruime eindcijfers. Scoorden: Thimon (2), Alexis(2), Niels, Thijs en Friede.

 

9 okt - SV De Ruiter - U13 3-1.

In een sterk openingskwartier wisten onze jongens hun overwicht niet in doelpunten om te zetten. Net voor de rust werkte de thuisploeg een scherpe counter af en stond het 1-0. Net na de rust verdubbelde de thuisploeg zelfs de score. SK WRB was niet aangeslagen en kon vrij snel de aansluitingstreffer scoren via Thimon. In de slotfase zetten onze jongens alles op alles maar de verdiende gelijkmaker viel niet. Het was opnieuw De ruiter die via een counter de 3-1 scoorde. Goede wedstriid van de miniemen die niet kregen wat ze verdienden.

 

2 okt - U13 - SK ONK 12-0.

Onze miniemen grepen Oostnieuwkerke meteen bij de keel en na 5 minuten was de 1-0 al een feit. Amper 5 minuten later was het al weer raak en had iedereen al begrepen dat het nooit een echte match zou worden. Voor de pauze werd de score tot tot 6-0 opgedreven. Na de rust hetzelfde spelbeeld met zes nieuwe treffers. Scoorden Alexis (4), Arthur (2), Friede, Sam, Thijs; Joni, Thimon en Ruben.

 

 

25 sep - SV Moorslede - U13 2-5.

Na het behaalde punt thuis tegen Passendale gingen onze miniemen op zoek naar de eerste winst op het veld van Moorslede. We zetten de tegenpartij direct vast maar doelkansen bleven voorlopig uit. Toch viel de 0-1 toen Gianni Weiss met een lange bal Thimon Vinckier de diepte instuurde en deze met een keurige lobbal scoorde. We bleven het spel domineren maar het tweede doelpunt viel niet. Net voor affluiten was er een knappe tussenkomst nodig van doelman Jonas Cool om de verdiende 0-1 rustscore op het bord te houden. Een identiek spelbeeld in de tweede helft waarbij (preminiem) Kenneth Crabbe, na een mooie collectieve aanval, de bal in één tijd voorbij de doelman trapte (0-2).Hierna nam Moorslede de bovenhand en kwam de 1-2 nog enigszins uit de lucht gevallen, dan was de gelijkmaker een kwartier voor tijd dit al veel minder. Onze jongens waren terug wakker geschud en na een corner knalde Alexis Kesteloot de 2-3 tegen de netten. Amper 5 minuten later trapte diezelfde Alexis van op 25 meter enig mooi binnen. Na een knappe één-twee beweging met Thimon Vinckier  scoorde Alexis zijn derde doelpunt van de namiddag. Een heuse hattrick binnen een tijdspanne van 10 minuten. Heel knap. Trainer Stijn was bijzonder tevreden over de prestatie van zijn jongens.

 

18 sep - U13 - FC Passendale 0-0.

Spannende en evenwichtige wedstrijd waarbij doelman Jonas Cool met een aantal geslaagde tussenkomsten het eerste puntje veilig stelde.

 

4 sep FC Lichtervelde - U13 10-0

We deden ons uiterste best maar tegen een veel te sterke thuisploeg viel weinig in te brengen. Zelfs het eerreddende doelpunt zat er niet in.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK