Wedstrijdverslagen

16 April - SV Koekelare - U11 3-2.

Onze preminiemen kenden een moeilijke eerste helft tegen een goed voetballende thuisploeg en hielden met veel geluk de score laag. De tweede helft was van betere makelij waarbij we ook tegen scoorden maar uiteindelijk met één doelpunt verschil de boot ingingen. Doelman Kenneth liet zich opnieuw van zijn beste zijde zien. Scoorden: Robin en Viktor.

 

9 april - VP Gits - U11 6-2.

Tegen de beste en ook fysisch sterkste ploeg van de reeks hadden onze jongens het niet onder de markt. Vooral in de tweede helft vielen de doelpunten iets te gemakkelijk. Vermelding voor Baptist. Scoorden: Servaas en Jean-Louis.

 

2 april - U11 - VV Aartrijke 0-0.

Van bij de aanvang hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Men speelde kort op de tegenstrever waardoor combinaties moeilijk tot stand kwamen. Ondanks doelkansen langs weerszijden waarbij Kenneth enkele puike reddingen uit zijn hoed toverde, bleef de brilscore overeind.

 

26 maart - E Jonkershove - U11 1-2.

Aarzelende start waarbij onze jongens pas op het einde van de eerste helft de bovenhand namen. In de tweede helft werd de voorsprong met veel inzet en karakter behouden. Scoorden: Robin en Servaas.

 

19 maart - U11 - E Hooglede 2-2.

Hooglede kwam op voorsprong nadat een voorzet rechtstreeks in doel verdween. In de tweede helft kwamen we langszij maar een tweede ongelukkige tegengoal zorgde voor de 1-2. In de laatste minuut lukten we alsnog de gelijkmaker na een vrije trap. Speciale vermelding voor Baptist en Jean-Louis die altijd voor de voetballende oplossing kozen. Scoorden: Jean-Louis en Viktor.

 

12 maart - U11 - Dar Ruddervoorde 4-4.

De eerste 10 minuten domineerde de tegenstrever de wedstrijd maar toch kwamen wij op voorsprong. Na de bezoekende gelijkmaker scoorde Viktor nog tweemaal voor de rust. Ruddervoorde toonde de nodige inzet in de tweede helft en scoorde driemaal op rij. Pas in de slotminuut kwam het gelijkspel op het bord. Scoorden: Viktor (3) en Robin.

 

5 maart - WS Zarren - U11 1-6.

Onze preminiemen domineerden de volledige wedstrijd maar toch duurde het even vooraleer Jeannot met een afstandschot een mooi doelpunt scoorde. Hierna leverden de vlotte combinaties meerdere doelpunten op. Scoorden: Viktor (2), Jeannot, Robin, Jean-Louis en een owngoal.

 

26 feb - VV Kortemark - U11 2-1.

Op een modderig veld kan je geen mooi voetbal brengen. Kortemark kwam verdiend op voorsprong en scoorde tussen de regenvlagen door nog een tweede keer net voor de rust. Onze préminiemen kwamen met meer inzet uit de kleedkamers en Robin scoorde tegen na assist van Sergio. Het was evenwel Jean-Louis die nog een aantal thuisdoelpunten verhinderde

 

19 feb - U11 - Torhout KM 1992.

In een gelijkopgaande eerste helft hield Kenneth met enkele mooie reddingen zijn netten schoon. Na de 0-1 toonden onze préminiemen meer inzet en kon Servaas met twee mooie doelpunten de overwinning binnenhalen.

 

12 feb - SV Diksmuide - U11 3-0.

Tijdens de eerste helft waren onze jongens de beter voetballende ploeg maar verzuimden om de kansen af te maken. Op het einde van de eerste helft was het zelfs Diksmuide dat op een schaarse tegenstoot de score opende. In de tweede helft kregen we een totaal andere tegenstrever te zien die mooi voetbal bracht en met enkele mooie doelpunten verder afstand nam.

 

5 feb - U11 - VC Ichtegem 1-5.

In de eerste helft kon de tegenstander ruim afstand nemen dankzij het windvoordeel en een sterke voorlinie. In de tweede helft lukte het ons niet om uit de forse wind voordeel te halen en pas in de slotminuten kon Jean-Louis via een rechtstreeks omgezette hoekschop de eerredder scoren. De trainer stuwde en motiveerde zijn spelers maar deze keer moesten ze het onderspit delven. Op naar de volgende wedstrijd met de gepaste inzet.

 

11 dec - U11- WS HOUTHULST 2-1.

Onze jongens begonnen naar goede gewoonte zeer offensief aan de wedstrijd en duwden de tegenstrever voor zijn doel terug. Er werd goed gecombineerd maar echt grote doelkansen bleven uit. Robin was er dicht bij maar zijn poging ging hoog over. De bezoekers staken nu en dan eens hun neus aan het venster maar die aanvallen werden kordaat afgeslagen door onze secure verdediging. Maar ook aan de andere kant vonden onze jongens geen opening. Zelfde spelbeeld in de tweede helft maar het werkvoetbal leverde weinig gevaar op. En zoals zo dikwijls gebeurt in dit soort wedstrijden wisten de oranje-paarse bezoekers op één van de weinige counters de score te openen.. Een koude douche maar onze ploeg is bijzonder weerbaar en kort daarop kon Viktor eindelijk scoren op een assist van Sergio. Op enkele minuten van het einde kon Viktor het tweede doelpunt scoren en zo behaalden we alsnog de verdiende overwinning binnen. Nu maar genieten van de winterstop.

 

20 nov - VV Aartrijke - U11 2-3.

Met vlotte combinaties en inzet bleven onze jongens de thuisploeg steeds een stapje voor. Het eerste doelpunt mocht gezien worden. De combinatie startte bij Baptist, waarna Viktor het middenveld zoek speelde om hierna een perfekte assist af te leveren op de vrijgelopen Robin. Onze jongens bleven mooi voetbal brengen maar de tegenstander (en hun supporters) maakten het hen niet gemakkelijk. Maar onze verdediging stond pal op enkele snedige aanvallen van de thuisploeg. Meteen het bewijs dat men als ploeg sterk stond en voor elkaar door het vuur ging. De evolutie dit seizoen blijft positief. Een dikke pluim voor alle spelers en in het bijzonder voor de inzet van Servaas! Robin scoorde alle doelpunten en is duidelijk goed op dreef.

 

6 nov - E. Hooglede - U11 1-3.

Onze jongens hebben terug een heel sterke wedstrijd gespeeld en de prestatie werd ditmaal ook beloond met een klinkende overwinning. Van in het begin wisten  we de thuisploeg onder een lichte druk te zetten en wonnen we veel duels maar veel doelgevaar kwam er voorlopig niet uit voort. Halverwege de eerste helft schoot Robin op doel en via het been van een verdediger verdween de bal tegen de netten en konden we juichen. De lichte druk van de lichte brigade bleef aanhouden maar kansen bleven uit. Ook de thuisploeg probeerde wel aan te vallen maar onze jongens verdedigden sterk. De tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld maar bij beetje kwam de thuisploeg iets gevaarlijker opzetten maar onze  verdediging sloot als een bus.  Intussen had Robin voor een tweede doelpunt gezorgd en dachten we dat de buit binnen was.  Hooglede kon evenwel de aansluitingstreffer netten en net toen iedereen dacht dat de match ging kantelen, scoorde Robin zijn derde van de voormiddag. Mooie zege voor een niet afgevende ploeg waar niemand uit de toon viel en waar iedereen in functie van het team speelde.

 

30 okt - U11 - VV Kortemark 0-1

Onze preminiemen begonnen goed aan de match en konden het niveau aanhouden tot op het einde. Toch viel er een tegendoelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Onze jongens konden evenwel met opgeheven hoofd het terrein verlaten. Speciale vermelding voor Baptist die sterk stond te verdedigen maar ook voor alle eerstejaars die moeten optornen tegen spelers die een jaar ouder zijn

 

23 okt - Torhout KM 1992 - U11 7-5.

Op een te klein speelveld en in de pletsende regen was het moeilijk combineren. Viktor opende de score na een slim genomen hoekschop van Robin. Daarna nam Torhout over en kon enkele doelpunten uitlopen. In de tweede speelhelft was het spel gelijkopgaand en kwamen onze preminiemen nog sterk opzetten maar een gelijkspel zat er niet meer in. Scoorden: Robin (2), Viktor (2) en Jean-Louis.

 

16 okt - U11 - SV Diksmuide 3-2.

Onze preminiemen begonnen enthousiast aan de match. Na amper 3 minuten spelen, passeerde Viktor 3 tegenspelers en schoot de bal onhoudbaar binnen. Gans de ploeg bleef karakter tonen en de passing was goed. Toch kon Diksmuide - die een goede ploeg op de mat had - telkens langszij komen. Na de rust besliste Robin na een mooie pas van Sergio de match. Diksmuide probeerde nog maar onze jongens hielden met veel inzet stand. Doeman Kenneth schudde een aantal mooie reddingen uit zijn mouw.Het samenspel verliep al veel vlotter dan de vorige matchen en dat belooft voor de toekomst. Speciale vermelding voor Viktor die de ploeg op sleeptouw nam. Scoorden: Viktor, Robin en een owngoal.

 

2 okt - U11 - VK Koekelare 2-6.

In de eerste helft was de tegenstander duidelijk sterker. Na de pauze gingen onze preminiemen beter voetballen en lukten 2 doelpunten. Scoorde: Robin (2).

 

25 sep - Dar Ruddervoorde - U11 3-2.

De thuisploeg kon de vele kansen niet afmaken in de eerste helft en op één van de weinige tegenprikken konden wij de score openen. In de tweede helft speelden onze preminiemen veruit hun beste voetbal van dit seizoen maar moesten gans op het einde alsnog het onderspit delven. Speciale vermelding voor Jeanot Deleu. Scoorden: Viktor en Servaas.

 

18 sep - U11 - WS Zarren 1-1.

Voor de rust konden onze préminiemen de kansen niet afmaken. Onmiddellijk na de herneming incasseerden we een tegentreffer en pas in de laatste minuten kon Servaas na hoekschop de gelijkmaker binnentikken.

 

11 sep - WS Houthulst - U11  5-0

Met een onvolledige verdediging startten we onze eerste wedstrijd tegen een fysisch sterkere ploeg. De eerste helft was het wat zoeken in de verdediging en aan de rust was de wedstrijd reeds gespeeld. De tweede helft was merkelijk beter maar scoren bleef moeilijk. Emmanuel trof de deklat. Baptist en Kenneth kregen een vermelding.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK