Wedstrijdverslagen

9 april - SC Oostrozebeke - U10 3-3.

Na een spectaculaire wedstrijd toonden beide ploegen zich na afloop tevreden. De thuisploeg startte het beste en kwam verdiend op voorsprong. Onder impuls van een sterke Louis Dewulf namen we een 1-3 voorsprong waarna de thuisploeg alsnog op gelijke hoogte kwam.  Extra vermelding voor Robbe Crabbe en Victor Lievens. Scoorden: Louis Dewulf (2) en Milo Dejonckheere.

 

2 april - U10 - FC Meulebeke 0-11.

 

Na een flauwe eerste helft was de tweede periode van een veel betere makelij. Alleen jammer dat we de eerredder net niet lukten.

 

26 maart - VK Kachtem - U10 2-3.

Zwakke start waarbij we al snel 2-0 in het krijt stonden maar nog voor de rust kwamen we langszij. Een eigen doelpunt in de slotseconden besliste over winst en verlies. Scoorden: Milo Dejonckheere, Edward Steyaert en een owngoal.

 

19 maart - U10 - RC Waregem 0-6.

Bijzonder faire wedstrijd tegen een vlot combinerend Waregem. Ook onze preminiemen lieten mooie aanvallen optekenen maar de afwerking bij de bezoekers was van een veel betere makelij. Proficiat aan de ganse ploeg met een extra vermelding voor Ruben Devoldere en Maxim Deleu.

 

12 maart - U10 - SK Beveren-Leie 1-7.

Halfweg de eerste helft kwamen we op voorsprong maar net voor de rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede periode zakte de ploeg in elkaar en het niveau naar een bedenkelijk peil. Doelman Ibe Callewaert voorkwam op zijn eentje een totale afgang. Scoorde: Louis Dewulf

 

5 maart - VV Tielt - U10 5-0.

Een gelijkopgaande eerste helft werd met een 1-0 afgesloten. De thuisploeg nam in het begin van de tweede helft verder afstand. Jammer dat we de verdiende eerredder niet lieten optekenen. Goede wedstrijd van de ganse ploeg met een extra vermelding voor Milo Dejonckheere en Yoran Degandt.

 

26 feb - WS Desselgem - U10 7-0.

Van bij de aanvang van de wedstrijd was al snel duidelijk dat de thuisploeg de betere was. We moesten gans de wedstrijd de wet van de sterkste ondergaan maar gelukkig stond reserve-doelman Ibe Callewaert goed te keepen. Ook Robbe Crabbe en Maxim Deleu speelden een verdienstelijke wedstrijd.

 

19 feb - U10 - FC Izegem 1-1.

Duidelijk een mindere wedstrijd van onze jongens waarbij de bezoekers ons overklasten op alle vlakken maar voor doel onmondig waren zodat het lange tijd 0-1 bleef. In de tweede helft verwaterde het spel nog meer maar toch viel de "onverdiende" gelijkmaker. Enkel Edward Steyaert en Yoran Degandt haalden hun normale niveau. Scoorde: Louis Dewulf

 

12 feb - St-Eloois-Winkel - U10 2-0.

In een gelijkopgaande eerste helft waarbij de thuisploeg de betere kansen kreeg voorkwam doelman Ruben Devoldere met enkele mooie reddingen een doelpunt. In de tweede helft nam de thuisploeg meteen het heft in handen en scoorde al snel 2 keer.Op inzet en karakter knokten we ons opnieuw in de wedstrijd maar lukten jammer genoeg de aansluitingstreffer niet. Proficiat aan de ganse ploeg met een extra vermelding voor Aaron Crabbe en Ibe Callewaert.

 

5 feb - U10 - SC Wielsbeke 2-2.

Na een gelijkopgaande eerste helft stonden we 1-0 voor. Onmiddellijk na de rust klommen we op 2-0 en lieten de kansen op een grotere voorsprong liggen. De bezoekers kwamen met 2 doelpunten binnen de 3 minuten alsnog langszij waarna beide doelmannen zich van hun beste zijde lieten zien. Proficiat aan gans de ploeg met een extra vermelding voor Robbe Crabbe en Yoran Degandt. Scoorden: Louis Dewulf en Yentl Verhaverbeke.

 

30 jan – tornooi Gouden bal in Vlamertinge

U10 - VK Dadizele: 1-1

Gelijkopgaande wedstrijd waarbij beide doelmannen de score binnen de perken hielden. Halfweg kwamen we via Edward op voorsprong maar de bezoekers stelden al snel gelijk. Maxim, Louis en Yentl konden hierna de opgelegde kansen niet verzilveren.

U10 - SV Veurne: 0-1.

Onverdiende nederlaag waarbij de scheids een hoofdrol opeiste. De gelijkmaker van Yentl werd onterecht afgekeurd. We moeten ook toegeven dat we mooie kansen kregen maar zowel Maxim, Ibe als Yentl konden de netten niet doen trillen. Positief was dan weer dat we mooi combinatievoetbal lieten zien.

U10 - SC Wielsbeke: 3-1.

Van bij de start tikten we Wielsbeke van het kastje naar de muur maar na een scherpe counter kwam Wielsbeke toch op voorsprong. Meteen het sein voor Louis om de ploeg op sleeptouw te nemen en met 2 knappe doelpunten zorgde hij voor een verdiende voorsprong. Even later bleef Yentl rustig en bracht de score op 3-1. Milo, Maxim en Yoran hadden nog doelkansen aan de voet maar de score wijzigde niet meer.

U10 - Tielt: 1-3.

De latere tornooiwinnaar speelde ons in de aanvangsfase op een hoopje maar doelman Ruben (die gans het tornooi op hoog niveau keepte) gaf geen krimp. Een zeldzame counter werd door Edward mooi afgewerkt (1-0). Kort hierna kwam Tielt langszij. Beide ploegen bleven er vol voor gaan en lieten bij momenten mooi voetbal zien. Net voor tijd zette Tielt alsnog eén van zijn vele kansen in de 2-1 om. In de slotseconden werden onze risico's nog afgestraft.

 

Proficiat aan gans de ploeg voor het mooie tornooi waar duidelijk werd dat de inzet op training zijn vruchten afwerpt.

Speelden mee: Ruben Devoldere, Edward Steyaert, Louis Dewulf, Maxim Deleu, Ibe Callewaert, Yentl Verhaverbeke en Milo Dejonckheere

 

8 jan 2011 – Gouden Bal in Geluwe

Door spelersgebrek bij de U9 zijn onze jongens verplicht om in competitie aan te treden bij de U10. Voor het tornooi "De Gouden Bal" te Geluwe konden ze zich eindelijk eens meten met hun leeftijdsgenoten.

 

U9 - E. Jonkershove 4-0.

Na 2 minuten spelen kwamen we verdiend op voorsprong via Yentl. Toen kwam Jonkershove beter in de wedstrijd maar doelman Louis behield ons van een tegendoelpunt. Meteen het sein voor onze ploeg om een tandje bij te steken. Opnieuw Yentl, Milo en Aaron konden de score uitdiepen. Wedstrijd waarbij onze jongens meer onder de indruk waren van de bezoekende trainer (hij droeg een schotse rok en had lange dreadlocks) dan van het niveau van zijn ploegje.

U9 - SK Geluwe 0-5.

Duidelijk een een tegenstander van een hoger kaliber. Concentratieverlies in de verdediging werd meteen afgestraft. Zo stonden we na een 5- tal minuten reeds 4 doelpunten in het krijt. Daarna vochten we ons opnieuw in de wedstrijd, maar een sterke thuisdoelman voorkwam een tegendoelpunt. Zowel Yentl, Victor als Milo kregen de bal niet tegen het net. Geluwe verloor trouwens later de finale (kansloos) met 5-0 tegen Zulte-Waregem.

U9 - SC Zonnebeke 1-1.

Gelijkopgaande wedstrijd die resulteerde in een logisch gelijkspel. De bezoekers hadden wat geluk toen de scheids (anders perfecte arbitrage over gans het tornooi) geen fout zag op onze keeper en de bezoeker zo de bal in het lege doel kon werken. Direct na deze opdoffer kreeg Milo de bal en liet via een perfect afstandsschot de gelijkmaker optekenen. Het regende kansen langs beide kansen, maar zowel Louis als de bezoekende doelman gaven zich niet meer gewonnen.

U9 - Lendelede 7-2.

Bij winst konden we nog tweede eindigen, bij verlies zelfs vierde. We namen meteen het initiatief en Milo kon de score openen. Maar een foute dribbel van onze doelman werd afgestraft en de bezoekers scoorden meteen een tweede doelpunt. Maar onze jongens bleven niet bij de pakken zitten en tikten Lendelede van het kastje naar de muur. Opnieuw Milo en Yentl (3 keer) brachten ons op voorsprong. In de laatste minuut trok Aaron voor de zoveelste keer ten aanval, hij leverde een mooie voorzet af bij Robbe en die werkte de bal via de paal in het lege doel. De laatste seconden had onze doelman de bal in zijn handen, gooide die voor hem en overspeelde de ganse ploeg en legde de bal enig mooi voorbij de doelman. Dit late doelpunt zorgde voor een mooie tweede plaats in onze reeks (enkel de eerste speelde de finale).

 

Proficiat aan de ganse ploeg en dank aan de supporters voor de steun.

Deelnemers: Louis Dewulf, Aaron Crabbe, Milo Dejonckheere, Robbe Crabbe, Victor Lievens, Yentl Verhaverbeke.

(opgemaakt door Dimitri Huyghe)

 

 

11 Dec - U10 - Club Roeselare 1-5.

Een zeer sterke eerste helft van onze jongens tegen een goede tegenstander werd met een logische 1-1 afgesloten. Na de pauze staken de bezoekers meteen een tandje bij en scoorden 4 keer in 5 minuten tijd. Deze klap kwamen we niet meer te boven. Toch proficiat voor de inzet met een extra vermelding voor Victor Lievens, Yoran Degandt en doelpuntenmaker Yentl Verhaverbeke.

 

20 nov - FC Meulebeke - U10 7-1.

De thuisploeg toonde van in het begin dat ze over de beste ploeg uit de reeks beschikken. Onze jongens toonden echter karakter en hielden de cijfers binnen de perken. Proficiat aan het ganse team met een extra vermelding voor doelpuntenmaker Edward Steyaert, Louis Dewulf en interim-doelman Ibe Callewaert.

 

7 nov - RC Waregem - U10 7-1.

Gelijkopgaande eerste helft waarbij het verschil in kracht voor de 3-1 ruststand zorgde. Ook in de tweede helft gaven onze jongens het beste van zichzelf en zorgden via enkele mooie combinaties voor doelgevaar. Jammer genoeg lukten we geen verdere tegentreffers. Goede wedstrijd van Aaron en Robbe Crabbe, Milo Dejonckheere en doelpuntenmaker Yentl Verhaverbeke.

 

30 okt - U10 - WS Desselgem 0-12.

Tegen een fysisch veel sterkere tegenstander konden we slechts in de tweede helft wat weerwerk bieden. Goede wedstrijd van Yoran Degandt en Maxim Deleu.

 

23 okt - FC Izegem - U10 6-0.

De voorbije sport- en cultuurweek was zeker niet vreemd aan deze complete offday. Enkel doelman Ruben Devoldere haalde zijn niveau

 

16 okt - U10 - St. Eloois Winkel 0-10

Tegen een heel sterke tegenstander kwamen we overal 2 stapjes te kort. Door hun enorme inzet wisten de preminiemen veel hogere cijfers te voorkomen. Goede wedstrijd van Victor Lievens en Yoran Degandt.

 

9 okt - SC Wielsbeke - U10 2-2.

Bij aankomst in het verre Wielsbeke waren we meteen onder de indruk van de infrastructuur en van de gestalterijke thuisploeg. Van bij de start van de wedstrijd zagen we meteen een goed voetballende thuisploeg die de bal vlot liet rondgaan. Wij bleven ook naar de voetballende oplossing zoeken wat resulteerde in mooi combinatievoetbal langs beide kanten. We zagen enkele mooie driehoekjes via Maxim, Louis, Ibe en Yentl maar toch klom de thuisploeg op voorsprong via een pegel. Doelman Ruben kon zijn handen onvoldoende tegen de bal zetten en deze verdween staalhard in doel. De bezoekers bleven niet bij de pakken zitten en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Zowel Maxim (twijfelde tussen passen of shotten) en Edward (over doel) hadden de gelijkmaker aan de voet. Vooral de inbreng van Milo deed de thuisverdediging meermaals bibberen. Eerst trapte Milo met rechts in plaats van met links, waardoor de bal naast het doel verdween. Na een prachtige combinatie tussen Robbe, Louis en Milo kwam laatstgenoemde alleen voor doel maar werd jammer genoeg foutief gestopt. Ondertussen viel onze verdediging op geen enkel foutje te betrappen. Zowel Edward, Aaron als Yoran waren hun rechtstreekse concurrent meeste en hierdoor stond Ruben vaak werkloos toe te kijken. Jammer voor Ruben werd een foute intrap genadeloos afgestraft. De kopjes gingen op dit moment wat naar beneden en hadden we geluk dat het rust geblazen was en dat ik ze opnieuw kon wakker maken. Verassing alom in de kleedkamer toen ik verkoos om Edward en Louis van positie te wisselen, een geslaagde actie zo bleek achteraf (ik mag ook eens wat geluk hebben). De wedstrijd ging gezapig verder wat resulteerde in kleine kansjes langs beide kanten. Tot halfweg Yentl de bal toegespeeld kreeg, in een man tegen man situatie ging hij mooi de laatste man voorbij en legde de bal zeer rustig in het hoekje. We geloofden meer en meer in onze kansen en de thuisploeg werd tegen zijn eigen doel gedrukt. Kansen via Milo, Robbe, Maxim en Yentl werden door de doelman gepareerd of werden door ons naast geschoten. De corners van Milo deden de thuisploeg wankelen maar breken deden ze voorlopig niet. 10 minuten voor tijd kwam het sleutelmoment in deze wedstrijd. Balverlies door Edward op het middenveld zorgde ervoor dat de thuisploeg met een snelle counter met 3 man alleen voor doel kwamen. Met een prachtreflex ranselde Ruben de bal enig mooi uit zijn doel en de gevolgde speler was te verrast om de bal in het lege doel te deponeren. De bal verdween via de lat over het doel. Het foutje van Ruben van in de eerste helft was meteen rechtgezet. 5 minuten voor tijd kwam Ibe alleen voor doel maar was te overhaast en trapte de uitgelezen kans naast. Enkele tellen later staken we opnieuw de neus aan het venster en de gelijkmaker was een feit. Edward zette Yentl alleen voor doel en  via een mooie schijnbeweging en een perfecte lob schakelde hij de thuisdoelman uit. In de laatste minuten werd er geknokt voor iedere meter en kregen we nog kleine kansjes via Maxim en Edward. Ook Aaron kon in de laatste minuut nog voorkomen dat de tegenstander alleen voor doel kwam. Met wat geluk (de bal bleef tussen zijn benen hangen) ontfutselde hij de bal en was het enorme gevaar verijdeld. Meteen het sein voor de zeer goed leidende scheids om er een einde aan te maken.

Proficiat aan gans de ploeg. Blijf verder hard werken en er zullen nog heel wat mooie momenten als deze volgen in dit seizoen.

Speelden voor SK WRB: Ruben Devoldere, Edward Steyaert, Louis Dewulf, Yentle Verhaverbeke, Aaron Crabbe, Yoran Degandt, Maxim Deleu, Ibe Callewaert, Milo Dejonckheere, Robbe Crabbe. (verslag opgemaakt door trainer Dimitri Huyghe).

 

3 okt - U10 - SK ONK

Door het algemeen forfait van SK Oostnieuwkerke kwamen onze jongens dit weekend jammer genoeg niet aan voetballen toe.

 

25 sep - SK Beveren-Leie - U10 5-0.

In de eerste helft nam de thuisploeg meteen het initiatief wat resulteerde in een 3-0 ruststand. In een meer gelijkopgaande tweede helft werden de kansen niet verzilverd. Absolute uitblinker was Ruben Devoldere terwijl ook Maxim Deleu en Milo Dejonckheere een verdienstelijke wedstrijd speelden.

 

18 sep - U10 - VV Tielt 1-6.

In de eerste helft kwamen we amper onder de druk uit. Onze doelman en het doelkader zorgden er voor dat de ruststand slechts 0-1 was. In een meer gelijkopgaande tweede helft waren de counters van de bezoekers dodelijk. Vermelding voor Yoran Degandt en Maxim Deleu. Scoorde: Edward Steyaert.

 

11 sep - Club Roeselare - U10 10-1.

Degelijke partij van onze jongens tegen een fysiek sterkere thuisploeg. In de slotminuten gingen de kopjes naar beneden en kon de thuisploeg nog liefst 6 keer scoren. De eerredder werd gescoord door Edward Steyaert. Goede wedstrijd van Ruben Devoldere, Ibe Callewaert en Louis Dewulf.

 

4 sep - U10 - U11.

Door het forfait van De ruiter en de bye van de U11werd besloten om een onderling duel te spelen. Gelijkopgaande eerste helft waarbij de U11 meer slagkracht hadden in de zone van de waarheid. In de tweede helft was het leeftijdsverschil duidelijker merkbaar. Toch bleven de jongsten hun uiterste best doen. De eerredder kwam er jammer genoeg niet.

 

27 aug - tornooi Lichtervelde - SK WRB - SK Oostnieuwkerke: 0-3

Zwakke wedstrijd tegen de buren. Door dit verlies eindigden we op een 6de plaats op het tornooi in Lichtervelde.

 

27 aug - tornooi Lichtervelde - SK WRB - VP Gits 1-1 (2-1 winst na penalty's)

Gelijkopgaande wedstrijd waarbij langs beide kanten heel slordig gespeeld werd. Yentl Verhaverbeke kon in de slotfase de bordjes gelijk stellen. In de daaropvolgende penalty reeks toonden we ons iets koelbloediger.

 

20 aug - tornooi Lichtervelde - SV Pittem - SK WRB 3-1.

Een gelijkopgaande wedstrijd waarbij beide ploegen steeds de voetballende oplossing zochten. In de zone van de waarheid kwamen we heel wat kracht tekort om het mooie passenspel af te maken. De eerredder werd gescoord door Edward Steyaert.

 

20 aug - tornooi Lichtervelde - SK Oostnieuwkerke - SK WRB 3-0.

Wij zochten steeds de voetballende oplossing terwijl onze tegenstrever meer individueel talent had. We speelden terug een goede match maar in de zone van de waarheid kwam de laatste pas er niet of ging de doelkans verloren.

 

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK