Wedstrijdverslagen

2 april - U7 - SV De Ruiter 6-1.

Onze jongens namen de wedstrijd direct in handen met 2 vroege doelpunten. Siebe Thevelein zorgde met een knappe goal voor de openingstreffer waarna Arno Muylle een mooi opgezette actie knap afrondde. Yoran Cokelaere zette met een knappe individuele actie de 3-0 op het scorebord. Hierna traden beide doelmannen op het voorplan met een aantal gesmaakte tussenkomsten. Na de bezoekende eerredder dikten de Siebe's de score verder aan. Ook Milan Vanwildemeersch had recht op een doelpunt maar de bezoekende keeper en het doelkader stonden in de weg.  Scoorden: Siebe Thevelein (2), Siebe Verbeke (2), Arno Muylle en Yoran Cokelaere.

 

26 maart - SV Roeselare - U7 11-3.

Van begin af aan was het duidelijk dat dit geen tegenstrever van ons niveau was. Tot tweemaal toe konden we terugkeren (2-2) maar voor de rust prikte de thuisploeg nog een aantal ballen tegen het net. Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft zodat je je terecht kunt afvragen wat het nut is van dergelijke partijtjes. In de slotfase konden we nog tegenscoren maar de grootste nederlaag van het seizoen was toen al lang een feit. Scoorde: Siebe Thevelein (3).

 

26 feb - SV De Ruiter - U7 2-5 

Tijdens de eerste helft hadden we overwicht maar toch kwamen we opnieuw op achterstand. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van deze voorsprong want na een goede combinatie scoorde Siebe Thevelein de 1-1. Nog net voor de rust maakte Siebe Verbeke de 1-2 zodat we alsnog met een verdiende voorsprong gingen rusten. Na de rust liepen we verder uit via Yoran Cokelaere die alleen voor doel keurig afwerkte. De assist was van Siebe Thevelein na een snel genomen vrije trap. Even werd het nog spannend toen de thuisploeg na een onoplettendheid de aansluitingstreffer kon scoren (2-3). Hierna namen we de wedstrijd opnieuw in handen maar hadden toch een goede doelman nodig om de gelijkmaker te voorkomen. Wat we verdienden kregen we ook in de laatste minuut toen Siebe Verbeke met een mooie actie de verdediging voor schut zette en mooi afwerkte in het hoekje. Onmiddellijk na de aftrap veroverde Siebe Thevelein de bal en dribbelde zich een weg doorheen de verdediging en scoorde de 2-5.

 

19 feb - U7 - SV Roeselare 2-7 

Tijdens de eerste helft waren we de evenknie van Roeselare maar hadden een uitstekende doelman nodig om in de match te blijven We  voetbalden goed mee tot de 2-2 maar op het einde van de wedstrijd incasseerden we nog enkele doelpunten waardoor de score alsnog hoog oplieo.Van deze match onthouden we vooral de sterke eerste helft van onze duiveltjes! Scoorde: Siebe Thevelein (2)

 

 12 feb - KSV Rumbeke - U7 2-2.

Na een serieuze nederlaag in een oefenpartijtje de vorige keer, vertrokken we met een klein hartje richting Rumbeke. De schrik was even wel onterecht want éénmaal op het terrein gingen onze gastjes er volledig voor. De ene grote doelkans volgde de andere op maar zowel Siebe Verbeke, Siebe Thevelein, alsook Milan Vanwildemeersch verzuimden de score te openen. Al zat de sterke thuisdoelman er ook wel voor iets tussen. Bij de eerste poging op doel van de thuisploeg was het wel raak (1-0), meteen ook de ruststand. In de tweede helft opnieuw hetzelfde spelbeeld waarbij Siebe Thevelein met een mooie actie tussen 2 verdedigers raak trof. Op de counter kwam de thuisploeg er een aantal keren gevat uit maar doelman Joran Durnez liet zich niet passeren..Na goed uitverdedigen van Siebe Vandebrande kon Siebe Thevelein de verdiernde1-2 scoren. Na deze voorsprong vielen onze duiveltjes terug waardoor Rumbeke in de slotfase kwam opzetten. Een sterk keepende Joran kon de gelijkmaker niet voorkomen. Een dikke pluim voor de prestatie van al onze duiveltjes! Vandaag zat hier er zeker meer in, nu maar hopen dat het geluk ook eens onze kant kiest.

 

11 Dec - U7 - E Hooglede 3-3.

Onze kleinsten schoten het best uit de startblokken wat resulteerde in een aantal doelkansen maar voorlopig resultaat. Ook de bezoekers kwamen gevaarlijk opzetten maar onze sterk keepende doelman Joran Durnez hield zijn netten ongeschonden. Na de 0-1 kwamen we vrij snel langszij toen Siebe Verbeke een aantal tegenstrevers passeerde en vanuit een scherpe hoek binnen schoot. Net voor de rust knalde Siebe Verbeke opnieuw van op afstand op doel. De doelman kon het harde schot niet klemmen en Alessio Willemyns was goed gevolgd en plaatste de 2-1 op het bord. Maar net voor de rust kwamen de bezoekers eveneens met een afstandstreffer nog langszij. Zelfde spelbeeld in de tweede helft met voortdurende dreiging maar de doelpunten volgden niet. Tot Siebe Thevelein van zich liet horen en met een rake knal voor de 3-2 zorgde. Hierna vielen we stil en hadden een uitstekende keeper nodig om de gelijkmaker te voorkomen. Toch moest Joran Durnez zich nog éénmaal gewonnen geven op een bezoekende poging. We deden er nog alles aan om de overwinning aan huis te houden maar de bal wou er niet in. Een pluim voor de volledige ploeg die zich vandaag van zijn beste kant liet zien en duidelijk progressive maakt. Zeker als je weet dat we in Hooglede nog met 10-0 verloren. Chapeau!

 

20 nov - U7 - SV Diksmuide 2-7. 

Onze duiveltjes begonnen het sterkst aan de partij en na enkele gemiste kansen kwamen we toch 1-0 voor dankzij een mooie actie van Siebe Verbeke. Tegen de gang van het spel in kwamen de bezoekers langszij. SK WRB herpakte zich en kwam opnieuw op voorsprong net voor de rust via Siebe Thevelein. Ruststand: 2-1. Net zoals in de voorgaande partijen stonden onze jongsten na de pauze opnieuw allemaal te slapen. We kregen wel nog de mooiste kansen maar Tjorven en Siebe vergaten ze af te maken. Hierna kregen we het deksel op de neus met een overdreven uitslag tot gevolg. Toch was dit de sterkste partij van onze duiveltjes dit seizoen! Vermelding voor de ganse ploeg!

 

6 nov - E Hooglede - U7 10-0.

Onze gastjes begonnen gretig aan de wedstrijd tegen een goed georganiseerd Hooglede. Er waren veel kansen aan beide zijden maar telkens stond een goedkeepende Joran Durnez in de weg. .Zo bleef het ongeveer een kwartier nul tegen nul maar hierna warden 2 onoplettendheden in evenveel doelpunten omgezet. Ruststand 2-0. Na de pauze  was de organisatie helemaal zoek en liep iedereen uit positie en alzo werden werden we een gemakkelijk prooi voor Hooglede.

 

30 okt - U7 - FC Langemark 2-9

Langemark schoot het best uit de startblokken maar diende lange tijd te wachten op de openingstreffer omdat onze doelman Joran Durnez een vlekkeloze partij stond te keepen. Toch moest Joran zich nogmaals gewonnen geven voor het rustsignaal. We gingen de rust in met een 2-4 achterstand. Net zoals de vorige wedstrijden waren onze spelertjes niet bij de les bij het begin van de tweede helft en moesten opnieuw wakker geschud worden. Hierdoor incasseerden we vroeg in de 2e helft nog een aantal doelpunten. Opnieuw Joran en een sterk spelende Siebe Vandebrande konden de score binnen de perken houden. Vermelding voor Joran Durnez en Siebe Vandebrande. Scoorden: Siebe Verbeke & eigen doelpunt van de tegenstander.

 

23 okt - U7 - WS Houthulst 0-4.

Het barslechte weer was de grote spelbreker. De bezoekers dreigden constant maar Siebe Verbeke en doelman Joran Durnez hielden de score binnen de perken. Ook na de pauze viel de regen met bakken uit de lucht maar werden geen doelpunten meer geïncasseerd.

 

16 okt - SV Diksmuide - U7 6-1.

Na een evenwichtige eerste helft stond het 2-0 na 2 frommeldoelpunten. De tweede helft werd opnieuw goed ingezet maar het was wel de thuisploeg die de score verder aandikte. Scoorde: Siebe Verbeke.

 

9 okt - U7 - SK Staden 2-8.

Na een evenwichtige eerste helft verliep de tweede helft in het voordeel van de bezoekers en incasseerden onze allerkleinsten nog enkele doelpunten. Scoorden: Alessio Willemyns en Siebe Verbeke

 

2 okt - SV Rumbeke - U7 12-0.

Doelman Joran Durnez zorgde er in z'n eentje voor dat het bij de rust slechts 4-0 was. In de tweede helft kwamen we overal een stapje te laat. Absoluut uitblinker was Siebe Verbeke terwijl ook debutant Siebe Vanden Brande het aardig deed.

 

25 sep - SV De Ruiter - U7 6-4.

Na een uitstekende start kwamen we al snel 0-1 voor waarna De Ruiter het evenwicht herstelde en er afwisselend langs beide kanten gescoord werd. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind. Vermelding voor de ganse ploeg! Scoorden: Alessio Willemyns (2) en Tjorven Desplenter (2).

 

27 aug tornooi Lichtervelde - SKV Zwevezele - SK WRB 7-0. 

Onze jongens voetbalden in de eerste helft behoorlijk mee maar in de tweede helft verslapte de aandacht. Enkele sterkhouders bij Zwevezele maakten het verschil.  

 

27 aug tornooi Lichtervelde - FC Lichtervelde - SK WRB 6-1

Tegen een evenwaardige tegenstrever waren we niet goed bij de les en werden direct op een serieuze achterstand gespeeld. Onze tweede helft was zeer goed en de tegenpartij kwam niet meer aan scoren toe. Scoorde: Siebe Thevelein. 

 

20 aug tornooi Lichtervelde - Club Roeselare - SK WRB 4-9.

Aan de rust stond het reeds 5-0 in ons voordeel. De tegenstrever kwam nog terug tot op één doelpunt maar een sterke Tjorven Desplenter stelde de overwinning veilig.

Scoorden: Tjörven Desplenter (5), Arno Muylle (3) en Allessio Willemyns

 

20 aug tornooi Lichtervelde - SV Rumbeke - SK WRB 2-0.

Spannende wedstrijd waarbij beide ploegen aanspraak maakten op de overwinning.

  

20 aug tornooi Lichtervelde - VC Ichtegem - SK WRB 12-0.

Tegen een veel te sterke tegenstander hadden we niks in te brengen.

S.K. Westrozebeke

Terreinen:
Ommegang Noord 16
8840 WESTROZEBEKE

051 / 780 120

Stuur ons een mail.


PATRICK