02/11/2019 U10 – Houtem: 6 – 4

Vorige keer wonnen we zeer nipt en ook nu zie ik hetzelfde spelbeeld als in de heenmatch. Geen samenspel, geen duelkracht en een ongeconcentreerde verdediging. We morsen opnieuw met teveel kansen en missen aan de lopende band, er staat wel een zeer goede keeper bij hen in doel. Bij 2 serieuze kansen van de tegenstander is het wel raak voor hen. We sluiten het derde kwartier af met een 1-2 achterstand. Een donderpreek van de trainer zorgt ervoor dat ze het laatste kwartier veel gretiger zijn en veel meer duels gaan winnen. Onder leiding van een uitstekende Gust zetten we koers richting overwinning. Hij scoort dan ook de gelijkmaker, maar nadien lopen ze opnieuw terug uit tot 2-4. Maar ze blijven alles geven tot de laatste seconde en we kunnen alsnog erop en erover gaan. Het laatste kwartier was boeiend om te zien. Scoren konden we via Gust (4) en Ershad (2).

Keer terug naar vorige pagina