05/10/2019 U11 – Desselgaem: 0 – 7

De wedstrijd tegen KWS Desselgem werd een harde noot om te kraken. De eindstand werd 0-7.
Nochtans waren we redelijk begonnen, maar in het eerste kwart hebben we 2 ongelukkige own goals gemaakt. Zo maakten we het onszelf moeilijk.
Ook het derde doelpunt in het tweede kwart was een meevaller voor Desselgem. Vanaf dat moment zakte de moed weg en konden we maar weinig uit de verdedigende opstelling weg geraken.
In het derde en vierde kwart werd de achterstand gestaag groter (niettegenstaande een paar mooie kansen) en eindigden de wedstrijd zo op 0-7.
Opnieuw werd heel wat karakter getoond door de ploeg, maar de taken die op de verschillende posities dienen te worden uitgevoerd moeten meer nagevolgd worden.
Man van de match is Thomas (keeper) die ons van een grotere afstraffing heeft behoed.