12/10/2019 Dadizele – U11: 9 – 2

Wedstrijd tegen VK Dadizele werd afgesloten met 9-2. Nochtans waren we sterk begonnen.
De druk van ons bleef op de kant van de tegenstander, maar konden geen kansen afwerken. Daar heb je dan terug het spreekwoordelijke deksel op de neus. Eén counter en 1-0. Maar naar nog geen minuut hebben we terug gelijk gemaakt met een prachtige aanval en afwerking (Jendro).
Het tweede kwart stond het grootste deel van de ploeg te slapen en kwamen we niet in het stuk voor. Vooral door onderschatting van de tegenstander. De goals vlogen langs onze oren door verdedigende fouten en enkele missers van de keeper. Toch konden we nog eens tegen scoren met een streep van Jendro en eindigden het tweede kwart met 6-2.
Tussen tweede en derde kwart heb ik nogmaals op hun taken gewezen, maar het kwaad was geschied. We bleven echter wel druk uitoefenen op de helft van de tegenstander. Daardoor was er meer ruimte in de verdediging en de counters waren dodelijk. Eindstand 9-2.
Verder blijven werken op controle en passing (ook thuis!!!). Mijn indruk is ook dat er bepaalde spelers enkel passen naar hun beste vrienden. Dit moet veranderen!