21/09/2019 Dottignies – WRB: 3 – 2

De wedstrijd tegen Dottignies was om duimen en vingers van af te likken. Een dag en nacht verschil met vorige week. We hadden enkel dat tikkeltje geluk niet aan onze zijde waardoor de eindstand 3-2 werd. Het eerste kwart zaten we constant op de helft van de tegenstander, maar konden we de kansen (die via mooie combinaties links, rechts en centraal kwamen) jammer genoeg niet afmaken. Het tweede kwart had je het spreekwoordelijke deksel op de neus. Eén counter en 1-0 achter. Eerst nog een prachtige redding van onze keeper, maar de rebound kon hij niet meer pareren. De concentratie zwakte wat af en zo kwamen we 2-0 achter. Toch bleven we combineren en druk zetten op de tegenstander zodat de eindstand 3-2 werd vastgelegd. Op het einde nog enkele mooie kansen, maar die we opnieuw niet konden afwerken. Als de inzet zo blijft en het samenspel op die manier blijft evolueren, zullen we nog mooie dingen zien van deze ploeg. Daar ben ik van overtuigd. Kortom een dikke pluim over de ganse lijn voor de hele ploeg.