26/10/2019 U10 – Moorslede: 8 – 1

Een match die we heel laks beginnen met veel individuele fouten en weinig samenspel. Het is dan ook logisch dat we het kwartier afsluiten met 0-0. Net zoals woensdag komen we moeilijk tot scoren en verkwanselen we teveel kansen. Zelfs onze centrale verdediger Dawid moet helpen om de score te openen. Maar opnieuw krijgen we te gemakkelijk een doelpunt tegen, waardoor het tweede kwartier eindigt op 2-1. Het derde kwartier doen we door op hetzelfde elan en scoren we 1 keer uit onze talrijke doelpogingen via Joppe. Loïc wordt weinig op de proef gesteld mede dankzij de sterke verdedigende linie Thomas-Dawid-Jayden. Het vierde kwartier is opnieuw ons beste kwartier en kunnen we 5 keer scoren. Het experiment om Arne op links te plaatsen, tegen zijn voet, pakt hier zeer goed uit waardoor hij meermaals Ershad mooi kon bedienen om te scoren. Scoren konden we via Ershad (5), Gust, Dawid en Joppe.

Keer terug naar vorige pagina