26/10/2019 Winkel sport – U11: 8 – 0

Vandaag werd de vriendschappelijke wedstrijd in Winkel Sport (niveau 2) afgesloten op 8-0. De score laat slechter uitschijnen dat het in werkelijkheid was.
Onze ploeg heeft alles gegeven en elk heeft zijn taken goed uitgevoerd tot halfweg het derde kwartier. De stand toen was nog maar 3-0. Naar het einde toe kwam de vermoeidheid opzetten en werd het vierde kwart een harde noot om te kraken.
Vandaag heb ik gezien dat er 4 sterkhouders waren en dat zij ook de rest van de ploeg tot een hoger niveau hebben kunnen tillen (mooie aanvallen opgezet van achteruit, blijven de voetballende oplossing zoeken, prachtige reddingen …). Deze ploeg kan veel meer aan, maar ze moeten blijven geloven in hun kunnen en hun kwaliteiten. Ook het lef om het duel aan te gaan mag wat meer uitgesproken worden.
Kortom: veel betere prestatie dan vorige week en hopelijk kunnen we deze lijn nu doortrekken.

Keer terug naar vorige pagina