28/09/2019 Lo-Reninge – SK WRB: 7 – 2

De score weerspiegelt echter niet het spelbeeld. Tot midden de het derde kwart deden we zeker mee. In het eerste kwart was gelijk opgaand en we konden scoren via Bentley. Toch werd dit kwart afgesloten op 1-1. In het tweede kwart hebben we enkele keren het doelkader geraakt en kwamen we op achterstand door een jammerlijke own goal. We lieten de moed niet zakken en kwamen snel terug op gelijke hoogte via een snelle counter op de linker flank en Lucas werkt dit mooi af. Maar na en flits van een speler van Lo-reninge sloten we het tweede kwart af met 3-2.
Sommige spelers hadden al behoorlijk diep gegaan waardoor we in het halfweg het derde kwart op 4-2 kwamen. Deze kloof hebben we nog proberen te dichten, maar helaas. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe moeilijker het werd. Daardoor kreeg de tegenspeler meer ruimte en tijd en op die manier konden ze nog 3 maal scoren in het vierde kwart (7-2). Als trainer ben ik toch tevreden met de inzet van de spelers. Ze blijven ervoor gaan en de vooruitgang heeft zich ingezet. Flanken die blijven lopen, Een spits die het doel gevonden heeft. Middenvelders die toch het spel kunnen verdelen (wel nog meer de gemakkelijke oplossing zoeken). Verdedigers die hun taken beter en beter uitvoeren. En wat gezegd vandaag van onze keeper Bradley… Hij heeft een heel goede wedstrijd gekeeperd en mede daardoor ook de ploeg lang in strijd gehouden voor de overwinning. Kortom: een collectief sterke prestatie. Blijven ervoor gaan en de rest zal volgen.