09/11/2019 U8 – Passendale: 6-12

Een moeilijke maar goede wedstrijd waarbij er een heel grote inzet was van onze spelers. Passendale is ons zwarte beest en is 1 van de, zoniet dé sterkste ploeg uit onze reeks. Ik zie ze na nieuwjaar niet meer in categorie 1 voetballen. We begonnen relatief sterk. Voor Igor was het even weer wakker worden maar hij kwam goed in de wedstrijd en scoorde een knap doelpunt. Nathan was goed in doel en ondanks het feit dat de laagstaande zon het hem moeilijk maakte kwam hij een paar keer heel knap tussen. Ook Jayden was heel sterk in doel nadat hij even daarvoor een vrije tap listig in het hoekje had gelegd. Anna was de motor van de ploeg vandaag. ze knokte voor elke bal en gaf enkele mooie assists na enkele zeer knappe rushes op de flank. Liaz blijft nog wat zoeken naar zijn goede vorm en kwam na zijn doelpunt toch wat beter in de wedstrijd. Ook de kou speelde hem wat parten maar uiteindelijk speelde hij toch een goede wedstrijd. Guilliano kende een zeer sterke start. Hij stond een paar keer op de goede plaats maar hij miste helaas wat geluk in de afwerking. Op het einde kroop de vermoeidheid wat in de benen. Speler van de match is deze week Fleur. ze verdedigde sterk en lag aan de basis van een heel knap doelpunt. Als ze er in gelooft, kan ze mooie dingen laten zien! Proficiat Fleur!

Keer terug naar vorige pagina