16/11/2019 Langemark-Poelkapelle – U8: 4 – 23

Een exacte kopie van de wedstrijd tegen Emelgem. Een ploeg met sterke individuen maar er stond geen ploeg op het veld bij de tegenstander. Bij ons werd er opnieuw geknokt voor elke meter en voor elke bal. Er stond opnieuw geen maat op Nylo. Links, rechts, in het hoekje of in de winkelhaak, het maakt hem allemaal niets uit. Waar zal dit eindigen? Sterke wedstrijd van Fleur die een rake tik kreeg op haar voet. Ze verbeet echter de pijn en zette door. Niet zo evident bij deze temperaturen. Dikke pluim opnieuw voor onze goalie Nathan. Hij stond telkens op de goede plaats en kwam goed uit. Slechts 4 doelpunten tegen, dat staat voor mij gelijk aan een clean sheet. Ook Anna zat heel goed in de wedstrijd. Opnieuw toonde ze een paar keer dat ze naast vechten voor de bal ook nog die beweging in huis heeft om te scoren. Spits Liaz kon ook weer eens voelen hoe het is om te scoren. Ondanks het feit dat Liaz gewoon hogere temperaturen nodig heeft, liet hij knappe dingen zien. Goed zo Liaz! Lukas blijft een van onze beste verdedigers. Even wachten en dan op het gepaste moment zijn maatje 30 (schat ik) ertussen. Goed gespeeld Lukas! Guilliano had vandaag zijn langverwachte begenadigde dag. Zijn lichte voetjes toonden weer eens waartoe hij in staat is. Goed gespeeld Guilliano, jij bent deze week man van de match!

Keer terug naar vorige pagina