23/11/2019 U8 – VP Gits: 8 – 14

Geen slechte wedstrijd tegen een heel sterk Gits! Het was tot bijna op het einde van het eerste kwartier wachten op het eerste doelpunt. Een mooie streep van Lukas vanuit de tweede lijn. Hij speelde weer een voortreffelijke match als centrale verdediger. Nylo had het moeilijk. Hij raakte zijn mannetje niet over. En als dat dan al eens lukte, dan stond de paal nog in de weg. Op het einde van de wedstrijd kon hij wel enkele counters mooi afronden. Guilliano begon goed. het was even wachten op een actie maar de kwam er toch. Helaas doofde zijn wedstrijd wat uit na het tweede kwartier. Vanaf dan was het op zijn Guilliano’s ;-). Liaz voetbalde vandaag wat meer op de flank. Het was wat zoeken maar hij trok meer dan zijn plan. Doe zo verder Liaz! Anna speelde sterk maar had het toch wat moeilijk om duels te winnen. Door haar doorzetting kon ze toch haar doelpuntje meepikken. Matthias was er voor het eerst sinds lang weer bij en het deed hem duidelijk deugd. Hij speelde een goede wedstrijd. Igor was al veel wakkerder dan de vorige keer. Hij toonde een paar keer zijn kracht, maar het dagdromen moet er nog wat uit. Doe zo verder Igor! Jayden keeperde een hele, hele sterke wedstrijd. Wat een lef! Op de meeste ballen was hij kansloos maar hij kwam een paar keer heel knap uit. Hij is dan ook deze week de man van de match!

Keer terug naar vorige pagina