Frankie Vandenbilcke wordt T1


Reeds enkele maanden zijn we druk bezig met de voorbereidingen van seizoen 20-21. Na het abrupt afgebroken seizoen 19-20, nemen we afscheid van onze huidige T1 (Lieven Verkindere) en T2 (Martijn Snaet). We willen Lieven en Martijn uitdrukkelijk bedanken voor all hun energie die ze tijdens de voorbije jaren aan SKW gegeven hebben. We wensen hen heel veel succes in hun verdere trainers-loopbaan.
Bij de zoektocht naar een nieuwe T1 werden verschillende kandidaturen bekeken. Uiteindelijk werd gekozen voor Frankie Vandenbilcke die tijdens het seizoen 19-20 aan de slag was als T2 bij SASSP Boezinge. Frankie is als T1 niet aan zijn proefstuk toe. Hij was eerder al aan de slag als hoofdcoach bij Zillebeke, Kruiseke, Hollebeke en Dikkebus. Het worden zijn eerste stappen als hoofdcoach in tweede provinciale. Stijn Ooghe zal, naast zijn taak als keepertrainer, ook de rol van T2 op zich te nemen.

Ondertussen zijn er al een aantal nieuwkomers bekend. Het gaat om Jasper Meeuws (Torhout KM), Jonas Buyse (Oostnieuwkerke), Victor Landuyt (Boezinge) en Quinten Fiey (Poperinge).

Naast het vertrek van Lieven en Martijn noteren we verder ook het vertrek van enkele spelers: Bruce Deveughele (Tielt), Gillian Schietaert (Tielt) en Zouhir Boucherim (Jonkershove).

Keer terug naar vorige pagina