Paaseierenverkoop

Het zijn harde Corona-tijden. Ook wij als club moeten onze belangrijkste bron van inkomsten missen. Toch blijven we achter met enkele vaste kosten zoals het voorzien van de trainingen voor de jeugd en het onderhoud van het veld.
Maar kijk voor alles is een oplossing! Dit jaar organiseren we dan ook voor de eerste maal een paaseierenverkoop. Met uw financiële hulp kunnen we blijven draaien in ‘ralenti’. Bedankt alvast.
We vermelden er graag bij dat u bij uw aankoop kans maakt op een leuke verrassing, aangeboden door Bibor Wines, De Stoffengalerij, Tuincentrum De Kiwi, Hairdesign Kelly, Buyse Electro, Zen Studio, optiek Lunette of Chocolaterie Willaert! Hoe alles precies in elkaar zit, verneem je op onze webshop!
[rev_slider alias=”paaseieren”] Keer terug naar vorige pagina