T1 en T2 voor seizoen 24-25 zijn gekend!

De laatste weken heeft de werkgroep die moet zorgen voor het goede verloop van de aangekondigde doorstart in vierde provinciale, hard gewerkt.

Hun eerste bezorgdheid was het vinden van een nieuwe T1 en T2 die zich bereid zouden willen verklaren om mee te stappen in ons nieuwe project. Bij het vastleggen van onze doelen voor volgend seizoen hebben we 3 pijlers vastgelegd: Financieel gezond, speelkansen voor de jeugd en ambitie. In de zoektocht naar een nieuw trainersduo werd dit altijd goed in het achterhoofd gehouden. Onze nieuwe T1 en T2 gaan de grote uitdaging aan om pijler 2 en 3 te combineren tot een succesverhaal!

Graag stellen we ze even voor:

T1 Vincent Bonduwe

Vincent startte zijn loopbaan als jeugdtrainer bij KVK Ieper. Al snel werd hij hooftrainer van verschillende clubs in de streek van Ieper (Woesten en Westouter). Na passages in Kruiseke en Merkem werd hij later actief bij Koekelare en Pittem. Momenteel is hij actief bij het eerste elftal van de Dames van KSK Beveren-Leie. Zoals je kan lezen wordt er bij de keuze voor Vincent naast veel enthousiasme, gekozen voor heel wat kennis en ervaring. Hij wil een nieuwe ploeg bouwen die een vriendengroep moet worden waarbij inzet en respect vaste waarden zijn. We wensen Vincent heel veel succes!

T2 Bjorn Penninck

Bjorn was naast jeugdtrainer in onder meer Ichtegem en Torhout voor een eerste keer trainer van senioren bij de beloften van Ichtegem. Bjorn is dit seizoen T1 bij de U21 van Club Roeselare en komt ons na deze taak vervoegen voor seizoen 24-25 als T2 van ons eerste elftal.  Ook hij beseft dat dit meteen een hele grote uitdating is maar wil alles geven om het nieuwe project een perfecte start te geven en te doen slagen. Veel succes Bjorn!

Keer terug naar vorige pagina