U10

Trainer
Steve Beyens
Trainingsdag(en)
Maandag 18u15 - 19u15 en Woensdag 18u15 - 19u15
Wedstrijdmoment
Zaterdagvoormiddag
Contact
steve.beyens@telenet.be
Shirt sponsor
Spelers
 • BEYENS LENNERT
 • COOL GUST
 • DENEUT BRYAN
 • KOCZUR DAWID
 • LAMOTE JAYDEN
 • LECLUYSE ARNE
 • VAN ENGELANDT KLAARTJE
 • FIERS JOPPE
 • PYPE LOIC
 • NOORI ERSHAD
 • DELEU THOMAS

Verslagen

28/09/2019 Westhoek - SK WRB: 4-3
We spelen hier opnieuw een fantastische match tegen een moeilijke tegenstander. We konden tot heel diep in de match de overwinning ruiken. De spelers zijn tot het uiterste gegaan. Als trainer kan je hier alleen maar bewondering voor hebben hoe je de spelers ziet groeien en wat ze hier vandaag terug op de mat brengen. We starten nochtans niet zo goed, we komen zeer snel 2-0 achter omdat we er nog niet goed met onze gedachten bij waren. We zagen dan al dat kleine foutjes onverbiddelijk kunnen afgestraft worden. Ik vreesde het ergste voor het verloop van de match, maar ze hebben zich uitstekend herpakt. Dankzij Ershad en Arne komen we terug op gelijke hoogte. De concentratie en inzet is op en top. We sluiten het derde kwartier af met een 3-3 tussenstand. Opnieuw krijgen we dan een doelpunt tegen via een kleine concentratie fout en hebben we niet meer de kracht om de bal vooraan te krijgen. Maar opnieuw hebben we getoond dat we voor geen enkele ploeg moeten bang zijn. Zolang alle spelers maar dezelfde mentaliteit hebben. Scoren konden we dankzij Ershad, Arne en Lennert. Bedankt aan alle spelers voor hun inzet. Opnieuw een super trotse trainer langs de zijlijn.
21/09/2019 SK WRB - Dikkebus: 5-7
Een match tegen een niveau 3 ploeg waar de overwinning er zeker in zat. We starten het eerste kwartier zeer sterk en sluiten die zelfs af met een 2-0 voorsprong. Alles wordt uitgevoerd zoals de trainer het gevraagd heeft, de concentratie is op en top. Het tweede kwartier is een pak minder, zo zie je maar dat bij het minste concentratieverlies het jezelf heel moeilijk kunt maken. We laten ons voorsprong wegglippen en sluiten het tweede kwartier af met een 2-3 achterstand. Na een donderpreek van de trainer schieten we in het derde kwartier weer goed uit de startblokken en komen we terug op voorsprong maar kunnen dit de laatste 5min helaas niet volhouden waardoor het derde kwartier 4-5 afsluiten. Het laatste kwartier woog het zwaarst en de pijpen begonnen uit te gaan bij heel wat spelers. Maar we kunnen ondanks alles de match nog afsluiten met 5-7. Wij moeten absoluut niet onderdoen voor niveau 3 ploegen, zolang iedereen zicht ten volle geeft. Als trainer ben ik zeer dankbaar voor de inzet van alles spelers. Scoren konden we dankzij Ershad(3), Bryan en Gust. Hopelijk kunnen we deze lijn verder zetten naar volgende week. Als ze spelen zoals vandaag zal Westhoek het lastig hebben volgende week.
14/09/2019 Houthem - SK WRB: 4-5
Een match die we zeer nipt winnen vooral omdat we het ons zelf moeilijk maken. Weinig concentratie, veel balverlies, slechte passing en slechte afwerking zorgen ervoor dat we onszelf telkens in moeilijkheden brengen. Volgende week tegen Dikkebus (niv3) zal alles veel beter moeten anders zullen we er een ferme pandoering van krijgen. Ook kunnen we toch goede dingen opmerken vandaag. Gust en Bryan die hun ploeg in moeilijke tijden op sleeptouw kunnen nemen. Zij hebben vandaag het verschil gemaakt. De match ging gelijk op en we komen dankzij Gust op voorsprong, maar door slechte communicatie achterin komen we vervolgens telkens op achterstand. Toch kunnen we halverwege het 4de kwartier de 4-4 scoren dankzij Gust die van ver aanlegde. Daarna kon het doelpunt aan elke kant vallen. Gelukkig konden wij scoren dankzij een streep van Bryan. Volgende week zullen op ons best moeten zijn om iets te tonen. Komende weken zullen we tegen 3 niv3 ploegen spelen + een verplaatsing naar Westhoek. Als we spelen zoals vandaag vrees ik er een beetje voor, maar we zullen ons best doen om hen goed voor te bereiden. We winnen hier wel, maar we hadden veel meer moeten scoren, slordigheden hadden ons bijna de das omgedaan. Scoren konden we dankzij Gust (3) en Bryan (2)
11/09/2019 U10 - Ploegsteert: 4 - 11
Een ploeg die zeker te pakken is, maar daarvoor moet alles meezitten. We komen 0-3 achter dankzij 3 domme, te vermijden doelpunten. We komen wel terug tot 2-3 maar krijgen opnieuw knullig een doelpunt tegen, waardoor we het 1ste kwartier afsluiten met 2-4. Het 2de en 3de kwartier komen we op alle vlakken te kort. Geen druk, duels te makkelijk verliezen, geen concentratie achterin en geen samenspel voorin, waardoor we logisch 2-10 achter komen en het kalf al verdronken is. Het 4de kwartier komen we opnieuw wat beter in ons spel en kunnen we de match afsluiten met 4-11. In het verleden heb ik al gemerkt dat matchen tijdens de week een pak minder kunnen zijn. Hopelijk kunnen we ons zaterdag herpakken. Scoren konden we via Ershad (3) en Gust.
07/09/2019 Moorslede - U10: 1 - 11
Een speciale match vooral voor Thomas omdat hij tegen zijn klasgenoten moest spelen. Ze hadden hem deze week al gezegd dat hij met zijn ploegje ging afgemaakt worden. Denk dat ze na deze klinkende overwinning van ons wel eens anders zullen praten tegen hem. We domineerden de match en Loïc had eigenlijk bitter weinig werk op te knappen. Dankzij onze sterke as die met Dawid, Gust en Ershad stilaan vorm begint te krijgen, was er voor hen moeilijk doorkomen aan. Zet daar dan nog eens de lopende mensen naast en het spel draait op volle toeren. Door het uitvallen van Joppe moesten we wat schuiven in het team, maar de anderen hebben zijn afwezigheid voortreffelijk opgevangen. Thomas , die zijn eerste match van het seizoen speelde, moet nog wat wennen aan het tempo, maar dat komt zeker goed gedurende het seizoen. Voorin beginnen Arne, Bryan en Ershad elkaar blindelings te vinden. Achterin zorgen Lennert, Dawid en Klaartje voor stabiliteit. Vooral Dawid blonk uit, die als kapitein, de boel opkuiste waar nodig. Inzet, duelkracht, passing, samenspel, kortom alle elementen waren aanwezig in de match. Scoren konden we via Ershad (3), Arne (2), Gust (3), Lennert, Bryan en Thomas.