U11

Trainer
Tonny Lecluyse
Trainingsdag(en)
Maandag 18u00 - 19u00 en Donderdag 18u00 - 19u00
Wedstrijdmoment
Zaterdagvoormiddag
Contact
lecluyse_dewulf@proximus.be
Shirt sponsor
Spelers
 • DECOUTERE LUCAS
 • LECLUYSE JENDRO
 • COOLS JASPER
 • ROBAEYS YORBEN
 • ROBAEYS YOURICK
 • DE MARE THOMAS
 • DELEFORTRIE YUNA
 • HUYSMAN YAHNA
 • DOOMS BRADLEY
 • DOOMS BENTLEY
 • VANCOMPENOLLE YARO
 • ALI NOORI

Verslagen

28/09/2019 Lo-Reninge - SK WRB: 7 - 2
De score weerspiegelt echter niet het spelbeeld. Tot midden de het derde kwart deden we zeker mee. In het eerste kwart was gelijk opgaand en we konden scoren via Bentley. Toch werd dit kwart afgesloten op 1-1. In het tweede kwart hebben we enkele keren het doelkader geraakt en kwamen we op achterstand door een jammerlijke own goal. We lieten de moed niet zakken en kwamen snel terug op gelijke hoogte via een snelle counter op de linker flank en Lucas werkt dit mooi af. Maar na en flits van een speler van Lo-reninge sloten we het tweede kwart af met 3-2.
Sommige spelers hadden al behoorlijk diep gegaan waardoor we in het halfweg het derde kwart op 4-2 kwamen. Deze kloof hebben we nog proberen te dichten, maar helaas. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe moeilijker het werd. Daardoor kreeg de tegenspeler meer ruimte en tijd en op die manier konden ze nog 3 maal scoren in het vierde kwart (7-2). Als trainer ben ik toch tevreden met de inzet van de spelers. Ze blijven ervoor gaan en de vooruitgang heeft zich ingezet. Flanken die blijven lopen, Een spits die het doel gevonden heeft. Middenvelders die toch het spel kunnen verdelen (wel nog meer de gemakkelijke oplossing zoeken). Verdedigers die hun taken beter en beter uitvoeren. En wat gezegd vandaag van onze keeper Bradley... Hij heeft een heel goede wedstrijd gekeeperd en mede daardoor ook de ploeg lang in strijd gehouden voor de overwinning. Kortom: een collectief sterke prestatie. Blijven ervoor gaan en de rest zal volgen.
21/09/2019 Dottignies - WRB: 3 - 2
De wedstrijd tegen Dottignies was om duimen en vingers van af te likken. Een dag en nacht verschil met vorige week. We hadden enkel dat tikkeltje geluk niet aan onze zijde waardoor de eindstand 3-2 werd. Het eerste kwart zaten we constant op de helft van de tegenstander, maar konden we de kansen (die via mooie combinaties links, rechts en centraal kwamen) jammer genoeg niet afmaken. Het tweede kwart had je het spreekwoordelijke deksel op de neus. Eén counter en 1-0 achter. Eerst nog een prachtige redding van onze keeper, maar de rebound kon hij niet meer pareren. De concentratie zwakte wat af en zo kwamen we 2-0 achter. Toch bleven we combineren en druk zetten op de tegenstander zodat de eindstand 3-2 werd vastgelegd. Op het einde nog enkele mooie kansen, maar die we opnieuw niet konden afwerken. Als de inzet zo blijft en het samenspel op die manier blijft evolueren, zullen we nog mooie dingen zien van deze ploeg. Daar ben ik van overtuigd. Kortom een dikke pluim over de ganse lijn voor de hele ploeg.💪
14/09/2019 Rumbeke - SK WRB:
Wedstrijd tegen KSV Rumbeke is een wedstrijd om snel te vergeten. We kwamen op alle vlak te kort: snelheid, techniek, passing, ... Kortom we hebben voetballes gekregen. De einduitslag is dan ook niet om onder stoelen of banken te steken: 0-13. Al snel kwamen we 0-3 op achterstand en was de motivatie al bij enkelen in de schoenen gezakt. Toch moet ook gezegd dat onze ploeg heeft blijven knokken om die 0 van het bord te krijgen, maar helaas. Op momenten dat we voor het doel kwamen hadden we net dat tikkeltje geluk te kort. You win some and you lose some. We zullen iedere week verder proberen om onze ploeg beter en beter te krijgen zodat we het zo'n ploegen toch moeilijk kunnen maken.