U8

Trainer
Steven Cool
Trainingsdag(en)
Woensdag 17u30 - 18u30
Wedstrijdmoment
Zaterdagvoormiddag
Contact
stevencool007@hotmail.com
Spelers
  • Anna Cool
  • Nathan Decoutere
  • Fleur Dick
  • Guilliano Blankaert
  • Liaz Blankaert
  • Igor Nowosad
  • Lukas Lamote
  • Matthias Marchanka
  • Jayden Dedene
  • Nylo Ferrest

Verslagen

28/09/2019 SK WRB - Langemark-Poelkapelle: 16 - 4
Zeer goede match van onze spelers tegen een dapper maar iets te flauw Langemark. Guilliano was nog niet volledig hersteld van zijn darmproblemen en moest helaas afzeggen. Veel beterschap! Beide ploegen begonnen goed. Het was weer een klein beetje wachten op het eerste doelpunt en het viel langs onze kant door toedoen van een zeer, zeer sterke Anna. Anna speelde opnieuw een dijk van een match. Het startsein voor zowat de hele ploeg om er volop voor te gaan. Helaas ontbrak het wat aan geluk en stond het na eerste kwartier 3 - 2 in plaatst van 4 - 0. In het tweede kwartier bleven we op niveau terwijl Langemark als een pudding in elkaar zakte. mede hierdoor maakte Igor een prachtig debuut. 1 minuut op het veld en er lag er al 1 in het mandje. Goed zo Igor! Liaz deed het goed. Hij was vele keren goed aanspeelbaar voor doel maar de laatste pas van een medespeler kwam er helaas niet altijd. Matthias was onze rots achterin. Vele ballen werden door hem al voetballend gerecupereerd. Fleur overtrof zichzelf op de rechterflank. Ze geloofde in zichzelf en kon enkel mooie acties opstarten. Jayden keepte een vlekkeloze eerste helft en kon in de tweede helft enkele (heel mooie) doelpuntjes meepikken. Nathan wordt elke week beter. hij won vandaag heel veel duels en was als keeper heel attent! Doe zo verder Nathan! Op zo'n dagen wil je als trainer de hele ploeg nomineren als man van de match. Dit is nu niet anders al wil ik graag een speciale vermelding voor onze debutant Igor! Proficiat!
22/09/2019 FC Passendale - U8: 21-9
Een wedstrijd om niet te lang te onthouden tegen een sterk collectief van Passendale. We begonnen opnieuw niet zo goed. Anna die de afwezige Matthias kwam vervangen begon in doel maar had daar even later niet zoveel zin meer in. Gelukkig heeft ze zich even later klein beetje herpakt. We vonden geen openingen en moesten het een beetje hebben van individuele momenten. Nylo had een paar knappe acties in huis en kon een paar keer mooi voorzetten. Ook Nathan had enkele mooie acties en leverde een perfecte assist af voor Nylo. De jarige Lukas was de beste speler in de eerste 2 kwartier. Hij knapte heel veel werk op achterin. Liaz begon wat moeilijk aan de wedstrijd. Gelukkig kon hij zich opladen voor de laatste 2 kwartier. Guilliano vocht dapper op het middenveld en kon enkele duels winnen. Jayden had een goede wedstrijd. Hij begon goed en keepte even later een heel goed kwartier. Man van de match is de jarige Lukas. Op het einde werd zijn goede eerste helft beloond met een heel mooi doelpunt. Goed gedaan Lukas!
14/09/2019 U8 - Emelgem-Kachtem: 11 - 11
Een gelijkspel in een wedstrijd waar we misschien toch de betere ploeg waren. We begonnen weer wat zwakjes. We kwamen net zoals vorige woensdag op achterstand en dan begint de twijfel altijd al weer toe te slaan. Dit moet er nog uit. Met de inbreng van Nylo na 7 minuten was er al meteen een verschil. Hij kon al snel de bordjes gelijk hangen. Onder impuls van een zeer sterke Anna kwamen we zelfs op voorsprong. Ook Liaz kon zijn doelpuntje meepikken in een wedstrijd die op dat moment nog alle kanten op kon. Matthias deed het niet slecht in doel maar het werd nogmaals duidelijk dat hij zich het best voelt als verdediger. Ook Fleur verdedigde goed al moest ze wel op het einde van de eerste helft, een harde bal in de buik incasseren. Guilliano kon ook een paar keer mooi doorzetten. Hij liet zich niet wegduwen en probeerde mooie ballen te versieren voor de aanval-linie. Lukas wordt elke week beter. Het wegdraaien met de man in de rug was nog even verkeerd maar even daarna voerde hij het wel goed uit. Op het einde van de wedstrijd was ik er van overtuigd dat we nog een doelpunt voorstonden dus leek het me niet nodig om tactisch in te grijpen. Ik kwam iets te laat te weten dat het eigenlijk nog gelijk stond waardoor de inbreng van Nylo iets te laat kwam. Dus mea culpa! Zonder deze vergissing hadden we zeker de wedstrijd gewonnen! Speler van de match is deze week een meisje. Een dikke proficiat aan Anna die een dijk van een wedstrijd speelde!
11/09/2019 U8 - E. Hooglede: 6 - 13
Een moeilijke wedstrijd tegen een sterk(er) Hooglede met een hoogtepuntje van iedereen. We begonnen super-zwak. Waarschijnlijk waren we nog wat onder de indruk van de fotoshoot. De concentratie was zoek en keken al snel op tegen een 0-3 achterstand. Met de inbreng van Nylo keerde het tij wat. Hij kon al snel eentje tegenprikken onder het goedkeurend oog van de scout van Brugge. Uiteindelijk zorgde Nylo voor alle 6 de doelpunten. Super Nylo! Ook de andere spelers kwamen hierdoor wat meer in de match. Anna deed het heel goed op de linkerflank. Ze kon even goed doorzetten maar haar poging ging voorlangs. Het wordt meer en meer duidelijk dat Matthias een echte verdediger is. Het knapte heel veel werk op en was niet bang om eens goed door te gaan. Nathan vond als keeper zijn tweede adem. Hij kwam een paar keer heel knap tussen toen hij moest uitkomen op een uitgebroken speler van Hooglede. Fleur in het doel was niet zo’n succes maar speelmomenten op de rechterflank waren dat des te meer. Ze liep goed vrij en kon ook bijna een doelpuntje meepikken op een afgeweken hoekschop. Jayden was ook heel sterk op de rechterflank. Hij kon een paar keer een mooie doorbraak forceren maar miste dan die kleine portie geluk in de afwerking. Ook als keeper stond hij goed zijn mannetje. Lukas was de meest constante. Hij speelde een meer dan degelijke wedstrijd. Man van de match is voor mij Nathan, die mij verbaasd heeft met zijn tussenkomsten als keeper. Goed gedaan Nathan!